Cautare

3905 de rezultate pentru "romeo popescu" (3.17 secunde)
Marele Popescu. ... Cristian Delcea) Cristian Popescu este considerat cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace. ... Asadar, Popescu.
Romeo: ... Romeo: ... Romeo: ... - Romeo Saleno este singurul tenor roman selectionat in 2001 la Washington DC in OPERALIA lui Placido Domingo. ... Romeo: ... Romeo, cum ai cerut-o in casatorie? ... Romeo: ... Dupa ce am pregatit si cantat spectacolul de Carmen, Romeo m-a cerut de sotie si dupa o luna ne-am casatorit.
Romeo si Julia Saleno isi invita prietenii si fanii la concertele sustinute in cadrul turneului national din cursul lunii mai 2013, intitulat simbolic "Love Songs".
Romeo: ... Romeo: ... Romeo: ... - Romeo Saleno este singurul tenor roman selectionat in 2001 la Washington DC in OPERALIA lui Placido Domingo. ... Romeo: ... Romeo, cum ai cerut-o in casatorie? ... Romeo: ... Dupa ce am pregatit si cantat spectacolul de Carmen, Romeo m-a cerut de sotie si dupa o luna ne-am casatorit.
Dupa ce un raport al analistilor economici a sugerat ca brandul Alfa Romeo ar putea fi cumparat de Volkswagen AG, presedintele grupului Fiat S.p.A, Luca di Montezemolo, a tinut sa precizeze transant: Alfa Romeo nu este de vanzare in nici un fel de circumstante, informeaza Automotive News.
Reprezentantul colectivului de sustinere a lui Sorin Oprescu creat in judetul Prahova, Romeo Hanganu, a afirmat, vineri, ca dupa alegerile prezidentiale "intentia este sa se infiinteze un nou partid de stanga", care ar urma sa se numeasca Alianta Nationala a Stangii Democrate.
Judecatorii Înaltei Curti de Casatie si Justitie au închis ieri dosarul lui Dan Ioan Popescu, fost ministru al industriilor în guvernul PSD, si al sotiei sale, Elena Popescu, privind cercetarea averii lor si au ridicat sechestrul asigurator, decizia fiind atacabila cu recurs.Procesul averii lui Dan Ioan Popescu s-a reluat pe 17 septembrie dupa o amânare de aproape un an.Înalta Curte de Casatie si Justitie a suspendat, pe 19 septembrie 2006, procesul averii lui Dan Ioan Popescu si a trimis la Curtea Constitutionala solicitarea de analizare a 13 articole din Legea nr.
Procedurile birocratice de obtinere a avizelor si autorizatiilor pentru constructia cladirilor care vor adaposti sediile Capitaniilor Galati, Giurgiu si Braila au condus la o intarziere a finalizarii respectivelor investitii in cursul anului trecut, a aratat Romeo Popescu directorul economic al Autoritatii Navale Romane.
Alianta PNL-PD este pe cale sa se destrame la Bacau, democratii fiind hotarati sa rupa protocolul cu liberalii din cauza lui Romeo Stavarache, primarul municipiului moldovean si lider al filialei locale a PNL.
candidatul Partidului Democrat- Liberal, in persoana avocatului Ion Popescu, decan al Baroului de Avocati Constanta si vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean al formatiunii sale, fata in fata cu fostul senator Nicolae Rahau, presedintele organizatiei judetene si candidat al Partidului Romania Mare. ... Ion Popescu:
Asadar, s-a considerat ca Ion Popescu a iesit bine din alegerile locale. ... Bun, dupa aceasta numire, a urmat ca Popescu sa-si prezinte lista creata de el (si atat!) cu persoanele care sa-i fie alaturi.
Presedintele Traian Basescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, ca, in urma consultarilor pe care le-a avut cu partidele politice parlamentare si a analizei punctelor de vedere exprimate de acestea, in baza prevederilor constitutionale a emis decretul de desemnare a primului-ministru in persoana lui Calin Popescu Tariceanu.
Debusolati si exasperati, membrii de partid au trecut la o revolta cvasi-generala impotriva lui Ion Popescu si a oamenilor sai, dar si impotriva Elenei Udrea, care da in aceste zile proba de foc a carierei sale politice.
Membrii Cabinetului Tariceanu si-au depus noile declaratii de avere, inclusiv cei patru secretari de stat satmareni, Nicolae Lazin, de la Ministerul Agriculturii, Katalin Kibedi, de la Ministerul Justitiei, Septimiu Buzasu, de la Ministerul Transporturilor, si Romeo Nicoara, de la Cancelaria primului ministru.
Deceptiile lui Vosganian Varujan Vosganian a precizat ca a trait in ultimii ani "multe deceptii", referindu-se astfel si la senatorul PNL Romeo Nicoara care a trecut la PP-DD din cauza ca nu s-a mai regasit pe actualele liste cu candidatii pentru Parlament.
Printre ei se numara Romeo Raicu, George Scripcaru si Cristian Boureanu. ... Cristian Boureanu și Romeo Raicu ar fi la pachet.
"Ultimul nascut al casei italiene", dupa cum l-a caracterizat Cristian Mitrea, reprezentatul Group Auto Italia, Alfa Romeo 159 marcheaza trecerea intr-o noua epoca. ... Acestea sunt doar cateva din caracteristicile berlinei Alfa Romeo prezentate ieri, 7 aprilie a.c., in show-room-ul "Autocomo".
Jorge a avut aseara o reprezentatie a musicalul Romeo si Julieta” de la Teatrul de Opereta Ion Dacian, in care detine rolul principal.
Romeo Couti, jurnalist TV senior, este coordonatorul proiectului MARTURII DIN INFERNUL HOLOCAUSTULUI: Cartea scrisa de Romeo Couti, AUSCHWITZ.
Romeo si Julieta De cele mai multe ori tragedia este conditia sine qua non a iubirilor mari. Un alt cuplu celebru care dainuie peste epoci si trenduri este cel al nefericitilor Romeo si Julieta. ... Pentru membrii acestor familii, iubirea lui Romeo si a Julietei era categoric imposibila.
google-analytics.com