Cautare

5578 de rezultate pentru "romani" (6.66 secunde)
toti cetatenii romani au nevoie de autonomie, cresterea nivelului de autonomie catre toate comunitatile romanesti este in curs si este un proces care tine in Romania de cativa ani buni.
Multe reportaje au aratat soarta unor tineri romani ajunsi sa se prostitueze de foame sau de frig, plecati initial in cautarea unui loc de munca. ... In audierile de la Parlament, Sebastian Lazaroiu spunea ca peste 50% din romani sustin legalizarea prostitutiei si ca am putea face asta in viitor.
Este ultima incercare si este totodata cea mai importanta pentru ca pe 9 decembrie alegatorii romani, alegatorii din Satu Mare si din celelalte judete vor decide viitorul Romaniei pentru urmatorii patru ani. ... Acest rezultat i-a facut pe multi romani sa spuna ca votul lor nu conteaza...
Dar sa vedem care este alternativa - e mai sanatoasa - isi doresc romani o descrestere sanatoasa, o criza sanatoasa asa cum au avut, sau o crestere nesanatoasa asa cum face PSD?
Altfel spus, intreprinzatorii romani cu ceva mai multa potenta financiara au descoperit avantajele infiintarii in anumite state ale lumii de firme denumite generic off-shore ("departe de tarm"). ... Pentru romani, sintagma de paradis fiscal, desi peiorativa, este cu totul indreptatita.
Companii renumite in domeniul tamplariei termoizolante din Vest veneau acum un deceniu sa-i scoleasca in arta termopanelor pe viitorii oameni de afaceri romani. ... Marin Crutescu, director general la unul dintre cei mai mari producatori romani de geam tip termopan, a fost printre primii invatacei care s-a inrolat in afacere.
Aderarea tarii noastre la Uniunea Europeana va schimba radical piata muncii, multi romani fiind tentati sa plece in afara si sa castige suficienti bani pentru un trai decent.
Agricultura va aduce profit fermierilor romani din 2007 numai daca acestia vor investi in sectoare sustinute in Uniunea Europeana, competitive si cu potential de valorificare "Producatorii agricoli trebuie sa se orienteze din 2007 pe structuri de culturi competitive adaptate la sistemul european si cel national de plati si care pot asigura cotele negociate cu UE", a declarat Elena Tatomir, director in Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR).
Potrivit specialistilor romani, avem deja deficit de forta de munca pe piata locala, cele mai afectate sectoare fiind cel bancar si al constructiilor.
Patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, Gigi Becali, este pe locul intai in topul celor mai bogati romani, realizat de revista "Capital", avand o avere de 2,5 miliarde de euro.
In ultima vreme a devenit o moda printre oamenii de afaceri romani sa isi deschida firme in Bulgaria, majoritatea firmelor bulgare deschise de romani avand ca domenii de activitate comertul cu alimente, dar si in agricultura, adica diverse utilaje folosite in agricultura.
Potrivit unui sondaj Insomar, doua treimi dintre romani cred ca tara noastra se indreapta intr-o directie gresita, iar aproape jumatate cred ca peste sase luni situatia se va inrautati si mai mult.
Aproape 100.000 de romani au salariile sau conturile blocate din cauza datoriilor la stat. ... Aproape 30.000 de romani au salariile blocate de catre Fisc, de doua ori mai multi decat anul trecut.
Potrivit Eurobarometrului de primavara, dat publicitatii joi, 91% dintre romani cred ca situatia economiei nationale este proasta, 7% spun ca este buna, iar 2% nu stiu.
Peste 80% dintre romani se simt afectati de criza econimica, potrivit unui sondaj IRES realizat, in n perioada 25 februarie - 10 martie 2011, la solicitarea Asociatiei Romane pentru Evaluare si Strategie. ... La intrebarea "Va simtiti afectat de actuala criza economica?", 84% dintre romani au raspuns afirmativ.
20% din romani economisesc pentru viitorul copiilor. ... 12% din romani economisesc pentru vacante. ... 11% din romani economisesc pentru a cumpara o locuinta. ... 100% euro, scadente lungi 9% din romani economisesc pentru renovarea locuintei. ... 9% din romani economisesc pentru a cumpara o masina. ... 8% din romani economisesc pentru tratamente medicale.
In aceasta perioada contradictorie pe care o traim, de multe ori ni se pare dificil sa ne pastram mandria de a fi cetateni romani. ... Si totusi, realitatea este cu totul alta, exista multi romani celebri in lume, cu care putem si trebuie sa ne mandrim.
Prin romani transnistrieni intelegem insa pe toti cei de dincolo de Nistru, cuprinzand Podolia si mergand pana la Nipru ba chiar Don, in Crimeea, Caucaz si Siberia.
Iti propunem o singura locatie pentru servicii de frumusete oferite de salonul Beauty Zone si shopping personalizat in concept store Etajul Designerilor Romani. ... Despre Etajul Designerilor Romani:
Centrul Anadolu Medical Center din Istanbul a tratat anul trecut 2.000 de romani.
google-analytics.com