Cautare

11274 de rezultate pentru "romani munca strainatate" (7.41 secunde)
Reprezentantii bancilor au discutat saptamâna trecuta despre lipsa personalului calificat în unitatile din România, care are drept cauza, potrivit acestora, perioada prea scurta de proba, în comparatie cu alte tari, unde ajunge si la 12 luni.Conform Codului Muncii, articolul 31, pentru verificarea aptitudinilor salariatului, la încheierea contractului individual de munca, angajatorul poate stabili o perioada de proba care variaza în functie de postul ce urmeaza sa fie ocupat si de calificarea potentialului angajat.
Gasirea locului de munca potrivit, care sa va lanseze în cariera, poate fi un proces dificil.
Gasirea locului de munca potrivit, care sa va lanseze în cariera, poate fi un proces dificil.
Pe ce criterii se face promovarea la locul de munca? ... Multi dintre angajatii firmelor romanesti sunt tentati sa creada ca efectuarea orelor suplimentare de munca este un criteriu care conteaza foarte mult in promovarea lor profesionala.
Conform unor estimari ale Bancii Nationale a Romaniei (BNR), trimiterile in valuta ale muncitorilor romani in strainatate vor ajunge la circa 3,5 miliarde euro in acest an, suma care reprezinta cam 2,2% din transferurile oficiale ale lumii.
Proiectul eliminarii a 102 taxe nefiscale este o parte importanta a programului economic al PSD care va aduce mai multi romani in clasa de mijloc si le va imbunatati viata de zi cu zi.
5,2% dintre romani au fost diagnosticati cu cancer, la un moment dat, de-a lungul vietii 21,1 % dintre romani au/au avut cel putin un membru din familia restransa (sotul/sotia, fiul/fiica, mama/tata) diagnosticat cu cancer numai 1% dintre romani considera ca autoritatile reprezinta principalul sprijin in cazul ar fi diagnosticati cu cancer 75% dintre romani considera ca dureaza prea mult pana un medicament nou descoperit sa ajunga la pacienti cu cancer din Romania Centrul pentru Inovatie in Medicina (InoMed) si compania specializata in studii de piata IMAS au realizat prima cercetare sociologica reprezentativa la nivel national care si-a propus sa evalueze relatia dintre romani si cancer.
Incepand din aceasta luna, si pana in martie 2007, inclusiv, persoanele de sex feminin care doresc sa lucreze in strainatate in domeniul agricol se pot inscrie in baza de date a Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM).
Odata cu liberalizarea pietei muncii ca urmare a intrarii Romaniei in Uniunea Europeana, galatenii s-au inghesuit la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) pentru a afla cum pot lucra dincolo de granitele tarii.
Romanii din strainatate pot da o mana de ajutor. ... "Traian Basescu a declarat recent ca le multumeste celor care trimit bani din strainatate, in loc sa ceara ajutor de somaj din Romania.
Au drept de vot cetatenii romani care au varsta de 18 ani, daca aceasta a fost implinita pana in ziua alegerilor inclusiv.
Toti cetatenii romani, cu exceptiile prevazute de lege, au drept de vot. ... Raman cetatenii romani care nu sunt pe liste electorale permanente, care au drept de vot si care voteaza, daca doresc, pe listele electorale suplimentare.
"Care popor si cati romani?", este titlul unui articol scris de Octavian Stireanu, despre dreptul domnului Basescu - presedinte PDFO - de a vorbi in numele statului, nu in numele poporului.
Ce ar trebui sa faca statul roman pentru protectia familiilor de romani din strainatate care isi pierd abuziv copiii.
Lipsa constructorilor, dezmintita si de ministrul Pacuraru Intr-un raport prezentat ministrului filipinez al Muncii, Arturo Brion, Administratia pentru Angajarea fortei de munca imigranta (POEA) spunea ca aproximativ 150.000 de muncitori din domeniul constructiilor vor fi necesari in Romania si alti 3.000 din domeniul sanitar, in Norvegia, informeaza publicatia Sun Star, in editia electronica.
In fiecare marti, incepand cu 28 februarie 2012, apare la chioscurile de ziare publicatia saptamanala "euroJOBZ - Ziarul ofertelor de munca", destinata celor aflati in cautarea unui nou loc de munca.
Angajatorii spanioli sunt din nou interesati de muncitori români. Persoanele care doresc sa lucreze în domeniul agricol vor putea participa la o noua selectie organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
Angajatorii spanioli sunt din nou interesati de muncitori români. Persoanele care doresc sa lucreze în domeniul agricol vor putea participa la o noua selectie organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
Pentru a-si gasi mai usor un loc de munca in una din tarile membre UE, craiovenii pot accesa site-ul Eures. Conform principiului libertatii de miscare a muncitorilor, toti cetatenii tarilor membre ale Spatiului Economic European (SEE) au dreptul sa munceasca in oricare dintre acestea fara permis de munca.
Participare impresionanta la "Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi"organizata de catre AJOFM Cluj, in parteneriat cu Global Commercium Development.
google-analytics.com