Cautare

11274 de rezultate pentru "romani munca strainatate" (5.89 secunde)
Doljenii care sunt in cautarea unui post vor participa maine, intre orele 9.00 si 13.00, la Casa de Cultura a Studentilor din Craiova, la Bursa Generala a Locurilor de Munca. Oferta include si slujbe in strainatate.
Doljenii care sunt in cautarea unui post vor participa maine, intre orele 9.00 si 13.00, la Casa de Cultura a Studentilor din Craiova, la Bursa Generala a Locurilor de Munca. Oferta include si slujbe in strainatate.
Aproape jumatate dintre statele membre ale Uniunii Europene au anuntat ca vor aplica diferite restrictii pentru romani, cele mai neasteptate venind din partea Marii Britanii.
Intermediarii de contracte de munca, asa-numitii samsari, s-au imbogatit de pe urma romanilor plecati la munca in Spania.
pentru ca "Bulgaria e strainatate". Or pentru multi vacanta in strainatate e chifteaua suprema. ... Dar nu e "in strainatate". ... Cunosc destui romani plecati la munca in strainatate. Unii dintre ei accepta acolo o munca pe care in ruptul capului n-ar fi acceptat-o in tara. ... Dar e in strainatate.
COMUNICAREA INITIALA A CCR In motivarea asupra deciziei privind REFERENDUMUL 2012, CCR spune ca romanii cu domiciliul in strainatate nu intra in calcularea cvorumului "Curtea retine ca, in urma adoptarii Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.97/2008 (....) a fost abrogata teza a doua a art.26 alin.(1) din Legea nr.35/2008, text care prevedea ca "listele electorale permanente ce cuprind cetatenii romani cu domiciliul sau resedinta in strainatate se intocmesc de catre Autoritatea Electorala Permanenta si vor sta la baza delimitarii sectiilor de votare ce vor fi organizate in strainatate".
Munca decenta inseamna o viata decenta. ... In declaratia mea politica de astazi as dori sa insist asupra importantei conceptului de munca decenta si implementarii sale in viata de zi cu zi.
Romanii care doresc sa ocupe aceste locuri pot obtine permisul de munca in regim de urgenta. ... Lucratorii romani care doresc sa desfasoare o activitate remunerata pe teritoriul belgian trebuie sa obtina de la autoritatile competente un permis de munca.
Turistii si oamenii de afaceri romani au cheltuit anul trecut in statele europene 14,5 milioane de euro, adica cu 62,7% mai mult decit cu un an in urma, se arata intr-un studiu realizat de MasterCard Europe.
O cincime din forta de munca a Romaniei lucreaza in strainatate.
Dupa ce a muncit in strainatate, un doljean primeste somaj in Romania. ... Potrivit legislatiei in vigoare, somerii straini sau romani indemnizati in statele UE pot veni sa-si caute un job in Romania fara sa-si piarda ajutorul.
Astfel de proiecte bat înca pasul pe loc, piata autohtona a fortei de munca din constructiile autohtone fiind caracterizata printr-o lipsa acuta de personal calificat.
In fiecare zi, devenim cu 200 de romani mai putini. ... Aceeasi suma de 100 de milarde de euro au strins-o ca economii, prin munca lor, cei 3 milioane de romani plecati in strainatate in ultimii 10 ani.
In cursul acestui an inspectorii de munca au aplicat 34 de sanctiuni, in cuantum total de 148.000 lei, angajatorilor ai caror salariati au suferit accidente mortale de munca.
Si asta pentru ca decizia administratiei comunicata ieri, privind reinventarierea tuturor locurilor de munca unde se acorda alimentatie de efort, a starnit nemultumirea celor mai multe sindicate de pe platforma.
Munca suplimentara. ... Este firesc sa vorbim, in aceste conditii, de munca suplimentara.
Componenta pentru tineret si sport a programului de guvernare urmareste integrarea tinerilor pe piata muncii, printr-un program de asistenta speciala a acestora, de catre institutiile guvernamentale de profil, de la absolvire si pana la incadrarea in munca.
Tarile din UE vor muncitori români care sa lucreze în agricultura, la cultivarea fructelor si legumelor. Oferta angajatorilor din tarile Uniunii Europene, postata pe portalul de locuri de munca european EURES, cuprinde si slujbe pentru români, în special în agricultura, în Danemarca sau Marea Britanie, dar si pentru specialisti în informatica, în resurse umane sau pentru capitani de nave.Cele mai multe slujbe sunt pentru lucratori în agricultura, Danemarca oferind 129 de locuri de munca, iar Marea Britanie - 120, salariile oferite de danezi fiind duble fata de cele din Regatul Unit.La capsune si salata, înainte!Românii care vor opta pentru o slujba în Danemarca vor lucra atât în sere, cât si în aer liber, la cultivarea si recoltarea salatei sau la culesul de capsune si mazare.
Potrivit raportului INAIL 2007, care trateaza problema accidentelor de munca si a bolilor porfesionale pe teritoriul Italiei, peste 15% din totalul victimelor acestor situatii au fost cetateni straini.
In Romania este o realitate faptul ca tot mai multi copii sunt lasati in grija bunicilor sau pe cont propriu in tara de catre parinti, care, in cautarea unui loc de munca si a unui trai mai bun, prefera sa renunte la o familie unita.
google-analytics.com