Cautare

995 de rezultate pentru "romancele prefera tatuajele inghinale" (3.41 secunde)
Doljenii prefera somajul in locul muncii Un exemplu concret de cursuri gratuite care nu prezinta interese pentru persoanele fara ocupatie sunt cele organizate de Camera de Comert si Industrie (CCI) Oltenia, finantate prin programul PHARE 2003 Coeziune Economica si Sociala.
Drept urmare, cei mai multi (85%) prefera sa-l arendeze in loc sa-l vanda. ... Majoritatea doljenilor prefera ca sa lase mostenire urmasilor aceste suprafete.
Tinerii prefera berea la halba Potrivit unor date statistice, tinerii sunt cei mai atrasi de berea la halba. ... Cu toate acestea insa, cei mai multi romani prefera berea la sticle PET.
In majoritatea localitatilor care beneficiaza in prezent de alimentare cu apa, oamenii prefera sa ia apa de la cismele decat sa plateasca apa de la robinet. ... Avem insa foarte multi oameni care prefera sa plateasca abonament pentru apa luata de la cismelele publice.
Astfel, un tanar bucurestean care este trimis de companie sa lucreze la Arad va prefera sa inchirieze o locuinta si nu sa o cumpere, considera Mereuta.
"Copiii prefera educatoare cat mai tinere. ... Cu toate acestea, unii parinti prefera sa investeasca mai mult in propria imagine decat in educatia copiilor.
"Craiovenii s-au obisnuit sa astepte reducerile - prefera sa dea mai putini bani in perioada reducerilor si sa asorteze un obiect vestimentar nou cu unul mai vechi.
Majoritatea muncitorilor necalificati prefera sa lucreze pe santierele din Spania, Italia si Franta, unde sunt mai bine platiti. ... Oamenii prefera acum sa plece la cules de capsune in Spania decat sa lucreze la noi in constructii.
O alta categorie sunt "tigrii" care, asemenea "veveritelor", sunt deosebit de interesati de constituirea unor plasamente care sa le permita un trai decent in anii cand vor fi pensionari, insa acestia prefera plasamente mai riscante care le ofera totusi posibilitatea unor castiguri mult mai mari.
Numarul mare de cereri inregistrate pana acum arata ca proprietarii prefera sa-si dea pamantul in arenda si nu sa-l vanda.
ßi reprezentantul Bancii Mondiale admite ca investitorii vor prefera sa pastreze bondurile si, prin urmare, tranzactiile cu acestea vor fi reduse. ... Acestia prefera un castig sigur, cu riscuri mai mici.
Desi li se ofera sansa de a-si gasi un loc de munca, majoritatea somerilor prefera sa ignore posibilitatea de a munci.
In situatii de acest gen, beneficiarii prefera sa construiasca mai ieftin, chiar daca se supun unor riscuri, folosind o firma care lucreaza ilegal.
Astfel, in cadrul unor recente declaratii, ministrul Muncii a aratat ca in ciuda faptului ca in Romania exista sute de mii de persoane active care nu au un loc de munca, angajatorii romani prefera sa apeleze la forta de munca calificata din strainatate, in loc sa-i califice pe somerii din tara pentru care patronii beneficiaza de numeroase facilitati pecuniare.
Dupa destinatiile exotice, turistii romani prefera excursiile culturale. Agentiile de turism au tot mai multi clienti care doresc nu numai sa se distreze, dar si sa vada cu ochii lor mari monumente sau opere de arta din intreaga lume.
"Clientii prefera apartamentele din blocurile noi. ... "Craiovenii prefera garsonierele si apartamentele cu doua camere, din cauza pretului", a afirmat Nicu Radut.
Romania nu se va grabi sa adopte moneda unica europeana si prefera sa astepte o convergenta reala cu criteriile Uniunii Europene. ... Isarescu a declarat ca se prefera pastrarea unui echilibru intre ambitie si realism, in ceea ce priveste trecerea Romaniei la euro.
"Doljenii prefera in general Europa - Spania, Portugalia, Franta, Italia, Elvetia", a spus Mirela Oanta, agent de turism la agentia Mapamond.
Alte date mai arata ca IMM-urile prefera creditele in lei si pe termen scurt. Potrivit acelorasi surse, "pentru prima data, in 2006, creditele in lei au avut o pondere de peste 50% in totalul imprumuturilor pentru IMM".
Un apartament cu doua camere decomandate se vinde cu aproximativ 50.000 de euro“, a declarat Nicu Radut, patronul agentiei imobiliare Unic.Craiovenii prefera caseleNumarul foarte mic de proiecte imobiliare îi determina pe craioveni sa se orienteze catre achizitionarea de terenuri si case.
google-analytics.com