Cautare

995 de rezultate pentru "romancele prefera tatuajele inghinale" (4.22 secunde)
De asemenea, pentru a economisi o parte din bani, edilul a precizat ca prefera sa lucreze in regie proprie, mai precis cu echipa de constructori de la Directia Publica de Confort Urban.
Seful statului a declarat vineri, la RRA, ca, daca Parlamentul nu va valida, pana la prezidentiale, doua propuneri de guvern, Constitutia i-ar permite sa dizolve Legislativul, incepand cu 7 decembrie, daca ar fi presedinte in exercitiu, dar ca prefera sa nu faca acest lucru.
Moderatorul pusese aceeasi intrebare fiecaruia dintre cei trei candidati - si anume sa precizeze clar ce alianta politica de guvernare ar prefera partidele pe care le conduc.
Sunt oameni capabili sa-si produca energia singuri, si oameni ce prefera sa o obtina de la altii. ... Dar unii oameni, ca urmare a unei imaturitati sufletesti si a lenei sau insusirilor egoiste, prefera sa ia mai mult decat ofera.
Presedintele Traian Basescu a declarat sambata, la Tusnad, ca o tara nu poate deveni importanta cata vreme imprumuta bani pentru a-si plati salariile si pensiile si, desi este greu pentru un om politic sa-si asume un asemenea mesaj, prefera sa-i fie "taiat capul" decat sa nu-i avertizeze pe romani.
Din pacate, PSD prefera sa fie presul lui Basescu, ca sa-i traga presul lui Crin Antonescu. Sursa: roxanaiordache.wordpress.com
Din pacate, PSD prefera sa fie presul lui Basescu, ca sa-i traga presul lui Crin Antonescu. Sursa: roxanaiordache.wordpress.com
"Sunt foarte multi care prefera sa dea lectii, decat sa vina sa miste lucrurile", a spus Basescu la RRA, facand referire la cei care nu vor sa se implice in guvernare. ... Sunt foarte multi care prefera sa dea lectii, decat sa vina sa miste lucrurile.
Pentru a obtine acest lucru, liderii portocalii prefera calea mai usoara: ... PDL prefera orice altceva insa nu vot politic. Strategii PDL au mai gandit si alte masuri menite a le oferi un avantaj nemeritat:
"Papandreou a avut formidabilul curaj de a merge impotriva curentului marii finante, a bancilor care au facut miliarde profit pe spinarea oamenilor, a marilor moguli cu bonusuri de milioane pentru catastrofele produse si a liderilor politici care prefera sa treaca in sarcina tuturor oamenilor obisnuiti datoriile facute de speculanti iresponsabili (care sigur nu isi pierd nici vilele de lux, nici Jeturile private, nici yachturile de pe Riviera sau apartamentele amantelor).
Cu toate acestea, majoritatea guvernelor prefera sa-si administreze unele afacerile in secret. Chiar si guvernele democratice prefera sa-si administreze majoritatea afacerilor la adapost de ochii publicului.
Reprezentatii agentiilor de turism sustin ca anul acesta nu se va schimba nimic, din moment ce romanii prefera in continuare sa plece peste hotare pentru a se distra, chiar daca exista cereri si pentru vacante in tara.
Desigur ca nici in acest an pachetele speciale de servicii, cu pensiuni complete pentru aceasta perioada, nu prea coincid cu buzunarele studentilor, care vor prefera, din nou, sa se buluceasca intr-o camera privata la un pret aproape simbolic. Cei mai multi vor prefera, bineinteles, Vama si 2 Mai.
Potrivit INS, intreprinzatorii din Bucuresti si din zona de Vest a tarii prefera infiintarea de societati comerciale de tip SRL sau SA, in timp ce in celelalte regiuni majoritatea prefera derularea afacerilor pe persoane fizice autorizate.
Pentru aceia care prefera un motel de doua stele, preturile sunt ceva mai mici. ... Alternativa ar fi vacanta la tara Orasenii care prefera o vacanta la tara pot alege pensiunile agroturistice din Reteaua Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC).
De asemenea, firmele care prefera plata in valuta va vor taxa cu 1,5 - 2 euro pe metrul patrat de pardoseala, ceea ce inseamna in jur de 2,4 milioane de lei pentru un apartament cu doua camere, de 32 de metri patrati.
De asemenea, se manifesta si o tendinta de egalizare a categoriei de turisti care prefera Romania si turistii autohtoni care aleg sa-si petreaca concediile in strainatate.
Craiovenii prefera biletele ieftine de avion Reprezentantii agentiilor nu se tem ca-si vor pierde clientii ca urmare a acestei scumpiri deoarece majoritatea nu vor fi tentati de ideea de a se deplasa pana la Bucuresti pentru achizitionarea unui bilet.
Responsabilii din cadrul Directiei de Taxe si Impozite Craiova sustin ca populatia prefera tot sistemul clasic de plata la ghiseu, din cauza procedurii destul de complicate de achitare a darilor on line.
De asemenea, 45 la suta dintre amatorii de jocuri video prefera versiunile pentru internet, in timp ce numai un sfert dintre americani nu vor sa joace on line.
google-analytics.com