Cautare

5531 de rezultate pentru "roman" (3.47 secunde)
Comisia Europeana va demara astazi procedura de incalcare a Tratatului de Aderare in cazul Romaniei, transmite RFI Romania, citand surse apropiate CE si Guvernului roman, potrivit Mediafax.
În 2003, statul român a atribuit contracte de zeci de milioane de euro firmei elene PROODEFTIKI. ... În proportie de 75%, finantarea provine din fonduri ISPA, restul de 25% fiind contributia statului român. ... Aceasta entitate are ca împuterniciti mai multi cetateni greci si pe Ioan Costinea, cetatean român.
Numai ca statul român fie nu emite cu regularitate titluri de stat, fie anuleaza licitatiile pentru ca nu le convine bancilor randamentul oferit.
Numai ca statul român fie nu emite cu regularitate titluri de stat, fie anuleaza licitatiile pentru ca nu le convine bancilor randamentul oferit.
Numai ca, din nefericire, consumatorul roman se gaseste intr-o situatie dezavantajata, intrucat se afla la cheremul unui singur furnizor care detine pozitia de monopol asupra distributiei de energie electrica din diferite regiuni ale Romaniei.
Statul roman a adoptat procedura legislativa care trebuie urmata pentru a permite garantarea imprumutului urias pe care Ford Romania intentioneaza sa-l contracteze de la BEI, pentru fabrica de autoturisme din Craiova.
Statul roman a incasat de la Ford pentru Daewoo Automobile Romania doar 122% din cat facea fabrica de autoturisme din Craiova la momentul privatizarii. ... O informatie tinuta secret de statul roman a razbatut din partea unui actionar minoritar la Ford:
Patronatul IMM-urilor cere expres un proiect legislativ care sa interzica statului roman sa se mai imprumute de la bancile din tara pe motiv ca acesta este concurent direct al firmelor din mediul privat:
Ford Romania a primit, pana in prezent, o singura transa din ajutorul promis de statul roman, pentru modernizarea fabricii de autoturisme din Banie.
Registrul Auto Roman (RAR) detine, la nivel national, doar 44 de autovehicule-laborator cu care echipe mixte, formate din reprezentanti ai Politiei Rutiere si ai RAR, vor verifica daca anvelopele corespund cu noua legislatie, valabila de luna viitoare.
Acest pret nu este insa platit din buzunarul lui, ci din al nostru.In loc sa avem 2.000 euro pe cap de locuitor din fonduri europene, noi avem 1.000", a sustinut Dan Sova intr-o conferinta de presa la Roman.
Pentru Romania securitatea energetica a reprezentat si trebuie sa reprezinte in continuare conditia fundamentala a existentei natiunii si a statului roman si un obiectiv fundamental al guvernarii;
SCM Craiova joaca astazi, de la ora 17.00, pe terenul formatiei HCM Roman.
"George Becali, deputat roman si proprietar al clubului de fotbal Steaua Bucuresti, a fost timis la inchisoare pentru trei ani pentru abuz de putere. ... Jurnalistii amintesc in acest context si de condamnarea fostului premier Adrian Nastase, un alt politician roman ajuns dupa gratii.
SERGIU CELIBIDACHE - LOGO GOOGLE la 100 de ani de la nasterea marelui dirijor roman, cetatean de onoare in Munchen SERGIU CELIBIDACHE este omagiat de Google, joi, 28 iunie, in ziua in care se implinesc 100 de ani de la nasterea cunoscutului si multi-premiatului dirijor si compozitor roman.
Designerul roman stabilit in America, Lorena Sarbu, cea care imbraca vedetele de la Hollywood a inceput vara plina de inspiratie.
cele 6 milioane de euro ce trebuie cheltuite anul viitor Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu a existat niciodata intentia comasarii unor muzee si ca miza declaratiilor facute de directorul MTR o reprezinta, de fapt, cele 6 milioane de euro care trebuie cheltuite anul viitor pentru Muzeul Taranului Roman.
Sunt stranepotul unui roman din Ardeal, nepotul unui preot ce m-a invatat sa cred in Dumnezeu Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, pe Arena Nationala, unde si-a lansat candidatura la Presedintia Romaniei, ca este stranepotul unui roman din Ardeal, care in 1917 a cerut cetatenie si a luptat pentru Marea Unire, precum si nepotul unui preot care l-a invatat sa creada in Dumnezeu.
roman science-fiction ; ... 78213847 Cronologie Indiile negre (franceza Les Indes noires) este un roman scris de Jules Verne in 1877. ... In fapt, pasaje intregi din notitele sale se regasesc in roman (calatoria lui James Starr pe Forth, la bordul Printului de Galles, sau excursia lui Nell in afara lumii subterane).
Marele Premiu la Monte Carlo sau dedublarea, un roman autobiografic semnat de Dinu Sararu (Autor:
google-analytics.com