Cautare

5532 de rezultate pentru "roman" (3.75 secunde)
Minciuni pe canapea este un roman scris de Irvin D. ... Intrebarea in jurul careia este construit acest roman este una foarte interesanta: ... Minciuni pe canapea este un roman fascinant si surprinzator ce demonstreaza ca absolut toti oamenii sunt vulnerabili in fata singuratatii si a iubirii (indiferent de natura sa).
Răzvan Daraban, Presedinte Centrul Roman de Initiative(CRI): "Noi, Centrul Roman de Initiative, ne-am dorit sa cream o comunitate activa a femeilor din domeniul sanitar, un loc in care persoanele inscrise sa primeasca informatiile de care au nevoie si sa fie promovate.
Gheorghe Sincai, istoric, filolog si poet roman, reprezentant al Scolii Ardelene (d. ... Gheorghe Marinescu, medic roman, fondator al scolii romanesti de neurologie (d. ... (stil vechi) Mircea Eliade, scriitor, filosof si istoric roman al religiilor (d. ... Geza Vida, sculptor roman de origine maghiara (d. ... Marian Vanghelie, politician roman 1979:
Targ de Sfintii Mihail si Gavril la Muzeul National al Taranului Roman, in WEEKEND.
Cu toate ca a pornit cu mult entuziasm in slujba publica in care a fost numit, aceea de prefect, Cristi Roman pare sa se fi poticnit.
Pina in ultimul ceas al mandatului sau, Ion Iliescu si-a batut joc de poporul roman, prin dispretul fatis aratat fata de legile tarii.
datoria dintre Casa Regala si statul roman nu a fost stinsa din cauza tablourilor luate de rege cand a parasit tara. ... Taracila considera aceasta prevedere direct neconstitutionala, deoarece se instituie o discriminare unor persoane fizice care nu au avut nici o calitate in statul roman.
Referitor la facilitatile pe care statul roman le-ar putea pune la dispozitie investitorilor de la Beijing, seful Guvernului roman l-a asigurat pe omologul chinez ca, in cazul in care o oferta a unei companii chineze este mai buna, in conditii de competitie egala, europeana, va fi in mod sigur declarata castigatoare de partea romana.
Vineri, 2 iunie a.c., conferinta organizata de Forta Democrata din Romania, filiala Constanta, a fost prezidata de Petre Roman, presedintele acestei formatiuni politice. ... Ar reprezenta o opozitie reala care sa faca fata actualei puteriā€, a declarat Petre Roman.
Asta pentru ca suma de 3,75 miliarde de euro, care urmeaza sa fie platita de Erste Bank pentru 61,88% din actiunile bancii romanesti, nu va fi prea curand egalata de nici o alta privatizare pe care intentioneaza sa o faca statul roman.
Liderii centrali si locali ai PSD, "in imensa lor majoritate", sunt printre cei mai bogati oameni din Romania, de aceea nu pot percepe problemele cu care se confrunta salariatii si taranii, sustine liderul Fortei Democrate, Petre Roman.
Despre donatia atelierului Dar una e sa scrii un articol ca acesta, poate polemic, si alta e sa scrii intr-un act oficial cum e Nota de fundamentare pentru Ordonanta de urgenta privind stabilirea masurilor necesare in vederea asigurarii resurselor financiare pentru achizitionarea unui bun cultural mobil clasat, prin exercitarea dreptului de preemptiune de catre Statul roman lucruri luate de pe Wikipedia.
El a precizat totodata ca dezbaterea privind "Polul Social", care trebuia sa se desfasoare la 3 mai si a fost amanata, este diferita de intalnirea organizata de Petre Roman la sediul Fortei Democrate (FD).
La parada militara organizata in Piata Arcul de Triumf, vor participa peste 3.000 de militari si specialisti din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne si Serviciul Roman de Informatii, cu peste 300 de mijloace tehnice, printre care si 50 de aeronave, inclusiv avioane F-16, dar si militari din mai multe tari aliate sau partenere, printre care, in premiera, irlandezi cu tobe si cimpoaie, care vor purta kiltul traditional, scrie news.ro.
Ca toti primarii judetului Constanta, si cel din comuna Lumina, Ioan Roman, a tras linia si a concluzionat ca anul 2006 a fost unul bun pentru comuna pe care o pastoreste.
Seful Guvernului roman si omologul sau moldovean au convenit ieri sa organizeze anual o sedinta comuna de guvern in care sa fie discutate proiectele de colaborare intre Romania si Republica Moldova.
Picu Apostol Roman, singurul consilier local care nu a votat pentru imprumutul de 200 de milioane de euro contractat de municipalitate, se declara un "adversar" al primarului Dumitru Nicolae, pe care nu-l considera persoana potrivita sa conduca destinele orasului.
Cel putin asta reiese din spusele presedintelui Organizatiei Judetene a Partidului Conservator, Eugen Durbaca, care preciza ieri faptul ca i-a propus consilierului local Picu Apostol Roman sa candideze la Primarie din partea PC, iar acesta din urma ar fi refuzat.
Presedintele Fortei Democrate (FD), Petre Roman, a declarat, vineri seara, intr-o conferinta de presa sustinuta la Constanta, ca saptamana viitoare va depune la Tribunalul Bucuresti o solicitare pentru a prelua denumirea de Partidul Democrat de catre partidul sau.
Asociatia Victimelor Mineriadelor considera "imorala" numirea fostului premier Petre Roman consilier de stat, Inalt reprezentant al Guvernului pentru romanii din strainatate, apreciind ca se creeaza un precedent periculos, intrucat acesta este vinovat pentru mineriada din iunie '90.
google-analytics.com