Cautare

5532 de rezultate pentru "roman" (2.87 secunde)
"Serviciul Roman de Informatii isi reitereaza angajamentul ferm de a continua desfasurarea anchetei interne declansata ca urmare a ultimelor evenimente si de a lua masurile care se impun la finalizarea acesteia", se arata intr-un comunicat al SRI.
Partidul Forta Democrata, condus de Petre Roman, isi va schimba numele in Partidul Democrat. Roman a facut acest anunt dupa Conferinta Nationala Extraordinara a formatiunii, precizand ca a ales acest nume pentru ca el este cel care a fondat PD in anul 1993.
Candidatul PNL in colegiul uninominal din Europa, Petre Roman, si-a reamintit, la lansarea candidatilor liberali pentru alegerile parlamentare, ca a fost acuzat, in perioada cand era premier, ca programul sau de guvernare este "prea liberal", precizand ca nu putea elabora unul socialist dupa 45 ani de comunism.
Candidatul PNL in colegiul uninominal din Europa, Petre Roman, si-a reamintit, la lansarea candidatilor liberali pentru alegerile parlamentare, ca a fost acuzat, in perioada cand era premier, ca programul sau de guvernare este "prea liberal", precizand ca nu putea elabora unul socialist dupa 45 ani de comunism.
Multumiri poporului roman Vicepresedintele american a tinut sa aduca un omagiu vibrant si a multumit in mod repetat poporului roman, invocand inclusiv experienta personala, de tata care si-a vazut copilul pe front.
Cu 'nedisimulata modestie', presedintele a hotarat sa se compare cu 'antireformatorul' Iliescu, care ar fi franat elanul 'reformatorului' Petre Roman", scrie Iliescu pe blog, opinand ca "cea mai buna proba a efectelor diverselor guvernari care s-au succedat in cei 20 de ani trecuti de la Revolutie, sunt rezultatele concrete reflectate in economie si in viata oamenilor".
Statul roman este bun de plata din cauza dezinteresului autoritatilor in privinta retrocedarii unei suprafete de aproape doua mii de metri patrati din Gradina Botanica din Craiova Curtea Europeana a Drepturilor Omului a condamnat statul roman la plata a circa 120.000 de euro mostenitorilor fostului proprietar al unei suprafete de teren din Gradina Botanica.
Daca UDMR contesta Trianonul si Marea Unire, avem de-a face cu un inamic al statului roman Vicepresedintele Partidului Conservator Bogdan Diaconu afirma ca, "daca UDMR contesta Trianonul si Marea Unire, avem de-a face cu un inamic declarat al statului si al poporului roman".
Acesta considera "surprinzator" faptul ca reactia diplomatilor rusi la aceasta "declaratie strigatoare la ceruri" a presedintelui roman a avut loc abia la 30 iunie.
Ma simt obligat si responsabil sa-mi exprim public, inca o data, dezacordul clar, ferm si fara echivoc fata de declaratiile europarlamentarului roman Laszlo Tokes indreptate impotriva statului national roman, suveran si independent, unitar si indivizibil, care culminat cu solicitarea acestuia catre premierul Ungariei, Viktor Orban, de instituire a unui protectorat maghiar asupra Transilvaniei.
De data aceasta, cea mai noua productie a gandirii bolnave a europarlamentarului roman de origine maghiara compara marsul de la Targu-Mures, in care s-a cerut autonomia Tinutului Secuiesc, cu situatia din Crimeea si multi analisti afirma ca aceasta comparatie nu este deloc intamplatoare.
Cel de-al 12-lea nume este Cristian Nicolae, secretar al Partidului Muncitoresc Roman, care a intermediat cumpararea de petrol pentru o firma elvetiana. ... Sume mai mici au ajuns in conturile guvernamentale irakiene de la Petrotub SA Roman, Romtek Special Industries si UPET SA Tirgoviste, mai precizeaza raportul ONU.
Operatorul român va trebui sa investeasca doua milioane de dolari si sa plateasca, dupa aderare, o taxa anuala de 200.000 de dolari.Compania Nationala de Transporturi Aeriene Române - Tarom si Alianta SkyTeam au semnat ieri, la Palatul Snagov, un acord de preaderare, cu o durata de 18 luni, timp în care operatorul român va derula investitii de doua milioane de dolari pentru a fi acceptat în Alianta.
Statul român vrea sa acorde înca un ajutor de stat, de 57 de milioane de euro, pentru Ford România, pentru formarea personalului.
Statul român vrea sa acorde înca un ajutor de stat, de 57 de milioane de euro, pentru Ford România, pentru formarea personalului.
Camioane noi de la Roman Brasov Roman Brasov are in plan construirea a doua noi generatii de vehicule grele, cu o capacitate de 32 tone si 60 de tone, programate sa intre in productie la finalul acestui an, a declarat Carol Rugacs, directorul general al constructorului de autocamioane, informeaza Ziarul Financiar.
Pe atunci, CTP era cunoscut in redactie ca fiind omul lui Darie Novaceanu, care Novaceanu era cunoscut ca fiind omul lui Petre Roman, care Petre Roman incepuse sa-l atace prin presa direct sau prin interpusi pe Iliescu.
Ca sa fim bine intelesi, ideea de privat e ok, ca ne nastem indivizi, persoane private carevasazica, nu solzi pe spinarea statului, dar asta e una, iar permanenta golaneala de care are parte statul roman e altceva.
Paul Georgescu, primul roman Campion Mondial la Ice Swimming (proba 500 m - Murmansk, Rusia, 2019) a anunțat un nou proiect extrem, de Guiness Book - Antarctica 2020 Swim (https://antarctica2020swim.com/) Anul viitor, in perioada 17 - 28 februarie va inota in Antarctica si va incerca sa doboare recordul mondial de distanta, de 2,5 km!
INSTITUTUL CULTURAL ROMAN DIN BUCURESTI SI DE FILIALELE SALE DIN STRAINATATE Ziua Culturii Nationale este sarbatorita si de Institutul Cultural Roman din Bucuresti si de filialele sale din strainatate BUCURESTI • Astfel, Institutul Cultural Roman de la Bucuresti celebreaza Ziua Culturii Romane, marti, de la ora 18.00, prin intermediul evenimentului "Gala Tinerilor Scriitori", in cadrul caruia va fi decernat premiul pentru cartea de poezie a anului 2012 si vor fi desemnati Tanarul Poet, Tanarul Prozator si Tanarul Critic literar ai anului 2012.
google-analytics.com