Cautare

8675 de rezultate pentru "roman mihai" (3.79 secunde)
Ion Iliescu a postat pe blogul sau un text intitulat REGELE MIHAI I, pe care il puteti citi in continuare: Am aflat cu tristete vestea incetarii din viata a fostului suveran al Romaniei, Mihai I.
Asa se explica faptul ca in primul trimestru al anului vanzarile de produse ready-meal din magazinele unui mare retailer din tara au crescut cu 105% fata de aceeasi perioada din 2005, potrivit Andreei Mihai, director de marketing al companiei.
Pe 25 februarie, de la ora 20:00, la Sala Palatului, Mihai Margineanu prezinta Zarita”, coloana muzicala a Las Fierbinti, unul dintre cele mai iubite seriale de televiziune din Romania.
Paul de Romania este fiul lui Mircea Lambrino, primul nascut al regelui Carol al II-lea, in urma unei casatorii morganatice contractate la Odessa si nerecunoscute de Casa Regala si de statul roman.
Situatia fostului suveran al Romaniei Mihai I a trezit interesul Guvernului englez in perioada care a urmat abdicarii acestuia din 1947.
Problema reglementarii situatiei juridice a bunurilor care au apartinut fostului suveran al Romaniei Mihai I a provocat dezbateri in Comisia Juridica a Senatului intre avocatul Casei Regale si cel al printului Paul de Romania.
In octombrie 2004, fostul Guvern al Romaniei adopta, printr-o ordonanta de urgenta, proiectul de lege privind despagubirea fostului suveran Mihai I, cu suma de 30.000.000 de euro pentru imobilele nerestituite de pe Domeniul Peles, legea fiind adoptata la 28 iunie 2005, de plenul Camerei Deputatilor.
Sorin Rosca Stanescu) Un fenomen destul de straniu este iesirea insistenta in public, din ultima vreme, a directorilor Serviciului Roman de Informatii si Serviciului de Informatii Externe.
Cei care s-au aflat in fata micilor ecrane au putut sa-si dea seama ca personalitatile care au lipsit nu l-au ignorat pe Rege, ci au ignorat principiile democratiei si, in ultima instanta, cetateanul roman.
Mariana Vaduva si sotul ei, Mihai, s-au intors anul trecut din SUA pentru a face afaceri in Romania, cu gandul ca isi vor dezvolta business-ul cu fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeana - despre acestea vorbindu-se cu interes peste Ocean.
Acest lucru a facut ca in momentul in care Imperiul Otoman, condus de Suleiman Magnificul, a atacat Ungaria, armatele micilor cnezi romani sa nu mai participe la apararea tarii, asa cum se intamplase pe vremea lui Pavel Cneazul, de exemplu, cand rege era inca Matei Corvin, adica tot un roman.
- Nicolae Balcescu (1819-1852) a fost un mare istoric, scriitor si revolutionar roman. ... Dupa moartea sa, a fost recunoscut ca fiind cel mai important dramaturg roman, statuia lui de bronz se afla in centrul Capitalei Romaniei, in fata TNB care ii poarta numele.
Potrivit aparatorului, "paleta" acuzatiilor este "foarte larga", Iliescu aflindu-se in aceeasi situatie cu Gelu Voican Voiculescu si Petre Roman.
Miron Roman, coordonatorul cercetarii, la o conferinta de presa. ... "In ceea ce priveste interesul manifestat de populatie pentru problemele social-politice actuale, structura logica ar fi interes pentru probleme globale, urmat de cel pentru problemele nationale si abia in ultimul rand pentru cele strict locale", a afirmat Miron Roman.
Potrivit celor declarate de prefectul Cristian Roman, frauda a fost sesizata chiar de actualul director al institutiei.
Reactie surprinzatoare a Ambasadei SUA fata de un roman de 99 de ani care a solicitat VIZA Scriitorul roman Mihai Sora, in varsta de 99 de ani, s-a plans recent pe pagina sa de Facebook ca trebuie sa indeplineasca numeroase formalitati pentru a obtine viza de calatorie de la ambasada SUA.
Stim cu totii ca toata aceasta suma se va plati de catre statul roman prin fiecare contribuabil al sau si ca, direct sau indirect, ne afecteaza pe toti.
In ajutorul lor au venit Petre Roman, liderul partidului Forta Democrata, dar si cunoscutul consilier de imagine israelian Ron Werber.
Statul roman nu este un stat laic - Cum administrati, din functia politica, cele 18 culte religioase in relatia lor cu statul?
Presedintele Fortei Democrate, Petre Roman, si senatorul PSD Razvan Teodorescu au declarat ieri, dupa o discutie cu Ion Iliescu, ca o forma institutionalizata a Polului Social ar putea capata contur la 3 mai.
google-analytics.com