Cautare

8673 de rezultate pentru "roman mihai" (3.26 secunde)
majestatea sa defuncta, regele Mihai. ... PSD, partid de centru-stanga, guverneaza o REPUBLICA si plange cu mic cu mare moartea fostului rege Mihai. ... (Mihai) lasa un gol imens. Firea vrea sa schimbe denumirea Pietei Victoriei in Piata Regele Mihai !?!?
Mihai a depus o plangere penala impotriva lui P. ... Mihai a depus o plangere penala impotriva lui P. ... Mihai. ... Mihai pentru a-l face pe acesta sa-si retraga plangerea formulata pentru infractiunea de vatamare corporala grava. ... Mihai.
Sorin Marian Paveliu, deputat de Gorj, a initiat o campanie de strangere de semnaturi, in vederea demiterii directorului Serviciului Roman de Informatii, Radu Timofte, acuzat ca l-a mentinut in functie pe seful SRI Gorj, Ion Faget, despre care s-a stabilit ca a facut politie politica si dupa 1991.
Lucrarile sale exprima viziunea taranului roman asupra lumii inconjuratoare, artistul renuntand la elementele secundare prezente pana atunci in sculpturi, in favoarea evidentierii esentei lucrurilor.
Intrebat daca este adevarat ca Mircea Geoana i-ar fi interzis sa mai vorbeasca in public despre Polul Social initiat de Petre Roman, Iliescu s-a dezlantuit:
Dialoguri peste timp cu Viorel Roman Reporter: ... Cancelara Angela Merkel preia ideea imediat de la Karl Peter Schwarz si altii din presa democrata occidentala, ca Viorel Roman, si de aici scandalul. ... Viorel Roman: ... pentru Viorel Roman solutia care trebuie adoptata de Romania este catolicizarea in masa.
Nu pentru bani, pentru ca avea destui, ci de dorul familiei, al prietenilor si, mai ales, ca sa fie doctor la el acasa, sa salveze pacientul roman si, de ce nu, poate chiar sa indrepte ceva in sistemul sanitar romanesc, atat de ancorat in trecut.
In aceeasi luna, CURS il dadea pe Iliescu la 43%, urmat de Melescanu - 20%, Emil - 19%, Vadim pe cinci, cu 5%, in urma lui Roman. In iunie, Metro Media Transilvania il dadea pe Iliescu la 51%, Emil 19%, Melescanu 14%, Vadim 9%, Roman 3%.
Spre finalul discursului de joi 25 noiembrie, Traian Basescu a precizat ca Romania a avut un premier bun ale carui actiuni nu au fost sustinute de un presedinte pe masura, facand referire la fostul prim-ministru Petre Roman si la fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu.
In discutiile de modificare a clauzelor din contractul de privatizare dintre statul roman si Ford au aparut puncte divergente. Una cere Ford si alta vrea statul roman. In plus, Ford ar vrea sa scape de activele Mecatim Timisoara, pe care le cedeaza statului roman.
Daca nu se ajunge la un consens, producatorul auto ar pierde 125,4 milioane de euro, atat cat ar mai trebui sa primeasca de la statul roman.
Ingrijorati de evolutiile interne si internationale, Zeci de academicieni, apel catre poporul roman si institutiile statului 82 de academicieni, intre care Ioan Aurel Pop, Nicolae Breban, Victor Spinei, Dinu C.
Ziarul "Romania Libera” a publicat ieri un articol cu supratitlul " Mihai Chindlea, seful Constructiilor oradene - portret de baron local” si titlul " Tutar pentru putere si codos la sefii ierarhici”, in care este vizat in principal seful Inspectoratului Teritorial in Constructii Oradea, Mihai Lucian Chindlea, dar se fac referiri si la seful Inspectoratului Judetean in Constructii Satu Mare, Grigore Pop.
Astfel, Adevarul este fostul cotidian Scanteia, organ central al Comitetului Central al Partidului Comunist Roman. ... Dintre colaboratori se remarca Sorin Rosca Stanescu, Octavian Andronic sau Mihai Barbulescu. ... Directorul publicatiei si redactor-sef era Ioan Erhan, Adrian Vasilescu redactor-sef adjunct, iar secretar general de redactie - Mihai Coman.
Simbata are loc conferinta judeteana de alegeri si, cu toate ca actualul presedinte, senatorul Mihai Tabuleac, este singurul care si-a anuntat oficial candidatura, in filiala s-a declansat o adevarata lupta pentru dobindirea sefiei.
- Astfel, Adevarul este fostul cotidian Scanteia, organ central alComitetului Central al Partidului Comunist Roman. ... Dintre colaboratori se remarca Sorin Rosca Stanescu, Octavian Andronic sau Mihai Barbulescu. ... Directorul publicatiei si redactor-sef era Ioan Erhan, AdrianVasilescu redactor-sef adjunct, iar secretar general de redactie -Mihai Coman.
Radu Duda iese la bataie cu Traian Basescu Casa Regala raspunde cu o intarziere de cateva luni atacului lansat de Traian Basescu la adresa Regelui Mihai.
Basescu si Regele Senatorii si deputatii au votat ca Regele Mihai sa fie invitat sa tina un discurs in Parlament pe 25 octombrie. ... "tradator al intereselor poporului roman" si "sluga la rusi".
Regele Mihai a vorbit azi in Parlament, la implinirea a 90 de ani. ... Baietii si fetitele au avut motive temeinice sa nu vrea sa dea ochii cu Regele Mihai:
Romanii jigniti de insultarea Regelui pot semna "Protestul Tradatorilor lui Basescu" Declaratia presedintelui Traian Basescu, din 22 iunie 2011, in care se combina neadevaruri si insulte la adresa Majestatii Sale Regelui Mihai, i-a revoltat pe multi romani, indiferent daca au optiuni republicane sau regaliste.
google-analytics.com