Cautare

8675 de rezultate pentru "roman mihai" (2.72 secunde)
Indiscutabil, toti sunt cetateni romani loiali statului roman. ... Desi in Romania nu au fost supusi asimilarii de catre stat, acesti aromani vad statul roman ca principalul vinovat pentru situatia de azi a aromanilor din Balcani.
Emilian Isaila publica pe blog articolul ' Basescu ii face cu ochiul lui Roman ', pe care il puteti citi in continuare. E pentru a doua oara cand Traian Basescu ii trimite bezele lui Petre Roman in ultima luna. ... E clar ca Traian Basescu il curteaza pe Petre Roman.
Probabil ca l-ati vazut in ultimele saptamani pe Petre Roman pledandu-si cauza pe la diferite televiziuni. ... unii cred ca de vina sunt moliile care bantuie prin Forta Democrata - partidul infiintat de Roman dupa ce a pierdut controlul in PD;
Pe 25 februarie, Mihai Margineanu a prezentat in concert la Sala Palatului coloana sonora a serialului Las Fierbinti si cel mai nou album al sau, Fum de taverna.
Mihai Imbrescu se numea. ... Scolit la vestita Academie a SRI pe vremea cand era membru in Comisia parlametara de control asupra Serviciului Roman de Informatii, Grindeanu a negat orice legatura cu serviciile.
Declaratia Politica a lui Ion Stan sustinuta in Camera Deputatilor in ziua de 13 iunie 2012 Controversatele implicari ale fostului ministru de externe Mihai-Razvan Ungureanu in cazurile Teo Peter si Omar Hayssam Analistii evenimentelor vietii politice romanesti s-au intrecut, care mai de care, in comentarii privind desemnarea ca prim-ministru a fostului ministru de externe si, mai apoi, fost director al Serviciului de Informatii Externe.
Mihai Gotiu a realizat un interviu cu Vasile Dancu, publicat pe voxpublica.ro, sub titlul: ... Mihai Gotiu: ... Echipa noua cu aceiasi jucatori Mihai Gotiu: ... electoratul PSD nu difera de cel al PD-L Mihai Gotiu: ... "Transilvania a fost un debuseu pentru parasutati politic" Mihai Gotiu:
Sunt roman si imi apar tara si neamul! ... Integritatea nationala, interesul romanesc, limba romana si demnitatea poporului roman nu se negociaza!
Pare greu de crezut, dar si Mihai Petre se considera in stare sa candideze pentru o functie atat de importanta, si anume cea de primar al municipiului Constanta.
Scuze pentru Regele Mihai. ... Era Regele Mihai seful statului? ... A stiut macar Regele Mihai de decizia de a intra in razboi? De fapt, Regele Mihai a aflat ca Romania a declarat razboi sovietelor de la...
Municipalitatea incepe luni lucrarile la pasajul suprateran Mihai Bravu - Splaiul Unirii. Traficul rutier va fi restrictionat pe Soseaua Mihai Bravu, intre Splaiul Unirii si Bulevardul Tineretului.
Vezi simulare video 3D Din aprilie 2012, bucurestenii vor putea circula pe noul pasaj suprateran din zona Mihai Bravu. Constructia va avea patru benzi, o lungime de 700 de metri si va rezolva problema traversarii Splaiului Unirii, in zona intersectiei cu Soseaua Mihai Bravu.
Primul copil al familiei este Mihai, care s-a nascut in 2003 si a fost botezat Mihai dupa numele mamei sale si dupa al doilea prenume al lui Sorin Grindeanu, pe care il mai cheama si Mihai. Mihai s-a nascut pe vremea cand tatal sau era viceprimar in Timisoara.
ßi tot in aceste zile, a aparut in librarii cartea "Marele rapt regal" a lui Mihai Pelin, cea mai argumentata prezentare - pana la o proba contrarie, daca va exista - a disparitiei din tara a 42 de tablouri din galeria pe care Carol I decidea, prin testament, ca va ramane pentru totdeauna si in intregul sau in tara ca proprietate a Coroanei Romane".
26 Martie 2018 - Vernisajul expozitiei artistilor plastici calaraseni Din Suflet de Roman, pentru Suflet de Roman!, care se va desfasura la Consiliul Raional Calarasi 26 - 27 Martie 2018 - Vernisajul expozitiei artistilor plastici calaraseni Din Suflet de Roman, pentru Suflet de Roman!, in foaierul Teatrului de Revista Ginta Latina Chisinau.
Andreea Marin, Mihai Dragomir, Octavian Bellu, Marian Dragulescu, Mihai Leu, Catalin Botezatu, Dragos Patraru, Iuliana tudor, Ana Maria Prodan s-au numarat printre cei care au fost premiati.
Adevarul din spatele incercarilor de UNIRE Trei ani diferiti (1600, 1859, 1918) corespunzand unor evenimente extrem de importante din istoria poporului roman. ... Acesti ani sunt identificati ca fiind momentele de celebrare a unirilor, realizate sub sceptrele lui Mihai Viteazu, Alexandru Ioan Cuza, respectiv Ferdinand I.
La parada militara organizata in Piata Arcul de Triumf, vor participa peste 3.000 de militari si specialisti din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne si Serviciul Roman de Informatii, cu peste 300 de mijloace tehnice, printre care si 50 de aeronave, inclusiv avioane F-16, dar si militari din mai multe tari aliate sau partenere, printre care, in premiera, irlandezi cu tobe si cimpoaie, care vor purta kiltul traditional, scrie news.ro.
Mihai Eminescu - geniul pustiu al culturii nationale, un model de simtire romaneasca (Autor: Razvan Moceanu) Luni, 15 ianuarie 2018, se implinesc 168 de ani de la nasterea poetului nostru national, Mihai Eminescu, jurnalist si prozator, dramaturg si ganditor, ales post-mortem membru al Academiei Romane.
In 1948 a devenit zi nationala, dupa lovitura de stat marca Regele Mihai si proclamarea frauduloasa a Republicii din 1944. ... Proclamatia regelui La 23 August 1944, ora 22.00, la radio a fost citita Proclamatia Regelui Mihai catre Poporul Roman.
google-analytics.com