Cautare

19783 de rezultate pentru "roche 10 ani" (4.90 secunde)
Interviul a aparut in ziarul National, in anul 2002, cand maestrul Tudor Gheorghe implinise 57 de ani. ... La 1 august Tudor Gheorghe a implinit 57 de ani Mi-e dor sa vad oameni care rad fericiti - Ce v-au adus cei 12 ani de libertate?
25 de ani de la Revolutie. ... Gabriela Antoniu) La 25 de ani de la Revolutia din decembrie '89, fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, spune ca schimbarea radicala de sistem cere timp, punctul final al Revolutiei fiind, in opinia sa, integrarea Romaniei in NATO si in UE.
La varsta de trei ani, C.B. ... Din acest moment si pana la varsta de 26 de ani, C.B. ... La 26 de ani, s-a mutat la Brasov. ... spune ca la varsta de 14 ani si jumatate, a avut o intalnire cu fiinte nepamantene.
Desi boala este rara la barbatii sub 50 de ani, expertii considera ca majoritatea varstnicilor au cel putin urme de cancer prostatic.
Creierului ii place ciocolata, are nevoie de apa, dar cel mai mult si mai mult ii place zambetul, spune medicul care peste 50 de ani a operat creiere.
Agentia Nationala de Integritate (ANI) a constatat ca Radu Mazare a fost in incompatibilitate in perioada 23 aprilie - 6 noiembrie 2003, pentru ca, pe langa functia de primar al municipiului Constanta a detinut si exercitat concomitent si calitatea de administrator al S.C.
Senatul a votat miercuri Legea ANI in varianta gandita de comisiile de specialitate ale Camerei superioare - Comisia Juridica condusa de senatorul PSD Toni Grebla si Comisia pentru drepturile omului, condusa de senatorul UDMR Gyorgy Frunda -, cu 115 voturi pentru si 2 abtineri.
Astfel, pentru persoanele a caror varsta nu depaseste 18 ani, dar care au deja buletin, multe banci ofera posibilitatea emiterii unui card de debit personalizat. ... Banca Transilvania, de exemplu, emite carduri personalizate pentru tineri (cu varste intre 15 si 26 de ani) - cardul de debit (cu reduceri) Euro
Sampanie, tort, prieteni si urari furtunoase de "La multi ani!". Aceasta a fost ieri atmosfera in studiourile Radio Sud, care a implinit frumoasa varsta de 12 ani, in slujba ascultatorului.
Nu au trecut foarte multi ani de atunci. ... O poveste frumoasa, un vis pe care multi dintre noi nu sperau sa-l mai traiasca dupa ce au stat ani in sir la coada ca sa cumpere o portocala amarata.
La conferința de presa gazduita de Crowne Plaza Bucharest (sala Primavera), Paul Georgescu (40 ani), a vorbit despre cele doua mari performante ale inceputului de an (este primul roman care a parcurs distanta de 1 mila - 1609 metri in apa inghetata, la 3,20C si care a cucerit in premiera, la C.M.de Ice Swimming - medalia de aur in proba de 500 m si locul 5 in proba de 1000m), dar si despre proiectele sale viitoare.
La Multi Ani! ... La multi ani! ... La Multi Ani! ... LA MULTI ANI! • O zi frumoasa, o floare si un sincer La Multi Ani! ... LA MULTI ANI! ... La Multi Ani! ... La Multi Ani!
cinci ani de activitate si lanseaza Ziarul Metropolis Teatrul Metropolis a implinit cinci ani de activitate, aniversare care nu ar fi putut fi celebrata fara ajutorul spectatorilor, regizorilor, actorilor, intregii echipe care il ghideaza. ... La implinirea a cinci ani de activitate ai Teatrului Metropolis, managerul George Ivascu a apreciat:
Jane Fonda - Al treilea act din piesa de teatru a vietii In timpul acestei generatii, speranta de viata a crescut cu 30 de ani - iar acesti ani nu reprezinta cazuri exceptionale sau patologii. ... Traim cu 34 de ani mai mult decat strabunicii nostri.
Dupa lansarea albumului "15", ce a avut loc vineri, 14 martie, impreuna cu Gazeta Sporturilor, Taxi va urca pe scena Salii Palatului pentru concertul aniversar de 15 ani. ... "15 ani e o varsta dificila.
Nascut intr-o familie cu 7 generatii de muzicieni, Damian Draghici a inceput sa invete sa cante la nai la varsta de 10 ani, dupa ce cantase la diferite instrumente de la varsta de 3 ani. La 15 ani canta si inregistra deja cu Orchestra Radio din Bucuresti.
Echipa este formata din oameni cu multi ani de experienta in radio: ... O sa facem radio de placere, cu pasiunea omului ajuns la 30, poate chiar 40 de ani, mai linistit, mai echilibrat. ... Matinalul Sapte dimineata (7.00-10.00) va fi prezentat de Mihai Gainusa si Laura Ivancioiu.
Cercetatorii au identificat cele doua varste la care oamenii ating cel mai inalt nivel al fericirii Oamenii sunt cel mai fericiti, atingand cel mai inalt nivel de satisfactie in viata, la varstele de 23 de ani si de 69 de ani, afirma autorii unui studiu publicat recent, informeaza time.com.
Barbatul care alege sa devina tata dupa varsta de 45 ani poate fi vinovat de sindroamele malformative sau tulburarile genetice aparute la copii. Varsta optima pentru conceperea unui copil este intre 18 si 25 de ani", avertizeaza prof.
Recomandarile extind marja orelor de somn pentru copiii in varsta cuprinsa intre 4 luni si 17 ani. ... Recomandarile pentru adultii de toate varstele, de la 18 ani la peste 65 de ani, raman neschimbate: ... - Copii mici (1 la 2 ani): ... - Prescolari (3 la 5 ani):
google-analytics.com