Cautare

19783 de rezultate pentru "roche 10 ani" (4.62 secunde)
OANA BUGEAG) (continuare) MEDIC DE TARA LA DITESTI - Erati absolvent de medicina, chiar ati si profesat cativa ani ca medic la tara.
La un salariu lunar net de 850 RON, craiovenii care se incapataneaza sa viseze la o locuinta au de asteptat intre sase si cateva sute de ani.
O analiza intocmita de GdS arata ca vanzarile de masini noi in Oltenia au scazut vertiginos in ultimii patru ani, iar singurele "zvacniri" ... In ciuda acestui program si a taxei de poluare introduse de guvern, parcul auto din Oltenia s-a invechit considerabil in ultimii ani.
George Copos - 3 ani si 8 luni cu executare, Mihai Stoica - 3 ani si 6 luni cu executare, Cristi Borcea - 6 ani si 4 luni cu executare, Ioan Becali - 6 ani si 4 luni cu executare, Victor Becali - 4 ani si 8 luni cu executare, Jean Padureanu - 3 ani si 4 luni cu executare, Gica Popescu - 3 ani si o luna cu executare, Gigi Netoiu - 3 ani si 4 luni cu executare.
Gica Popescu, 47 ani, a primit o pedeapsa de 3 ani, o luna si 10 zile cu executare, dupa ce anterior o alta instanta il achitase, iar alte doua instante il pedepsisera la inchisoare CU SUSPENDARE.
"Cateii lui Basescu de la ANI sunt protejati de cei de la DNA".
Completul de 5 judecatori l-a condamnat in unanimitate pe fostul premier la 4 ani de inchisoare cu executare, iar pe sotia acestuia la 3 ani de inchisoare cu suspendare.
Medicamentele, inclusiv anticonceptionalele, pot duce la scaderea libidoului Diana D., cititor MedLive.ro, 25 de ani: ... Mentionez ca am 25 de ani si am schimbat de cateva luni anticonceptionalele. ... Problemele vietii cotidiene si rutina Clara, 30 ani:
Medicamentele, inclusiv anticonceptionalele, pot duce la scaderea libidoului Diana D., cititor MedLive.ro, 25 de ani: ... Mentionez ca am 25 de ani si am schimbat de cateva luni anticonceptionalele. ... Problemele vietii cotidiene si rutina Clara, 30 ani:
Cercetarile arata ca nu exista o tensiune arteriala normala pentru toate varstele, intrucat tensiunea potrivita pentru o persoana de 50 de ani poate fi diferita de cea normala pentru una de 70 de ani. ... Tensiune mare - 100/75 - 1 - 5 ani:
CRISTIAN TEODORESCU ) A facut multi ani gazetarie. ... Nu mai simtisem de multi ani nevoia sa scriu povestiri. ... Visez la ea de multi ani, ii dau roata. ... Cu gazetaria a fost o poveste care a tinut peste 15 ani, spre 20.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a lucrat timp de 2 ani la un proiect senzational, care reda cu precizie Calarasiul interbelic si chiar mai vechi. Cladiri din Centrul Vechi de acum 100 de ani al Calarasiului prind viata prin macheta la scara 1/100, realizata de ing.
aplicarea, incepind cu perioada 24 iulie - 23 august 2005, a unei rate de 15 la suta pentru pasivele in valuta cu scadenta mai mare de doi ani atrase inainte de 23 februarie 2005 inclusiv, si a unei rate de 30 la suta incepind cu perioada 24 august - 23 septembrie 2005 pentru pasivele mentionate anterior.
participantul (barbat sau femeie) a implinit varsta de 60 de ani, au fost platite minimum 90 de contributii lunare, activul personal este cel putin egal cu suma necesara obtinerii pensiei facultative minime prevazute prin normele Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private, emise ulterior intrarii in vigoare a legii.
Ministrul mediului, Laszlo Borbely, a declarat ieri ca taxa auto va fi marita intrucat autoritatile incurajeaza schimbarea parcului de masini cu autoturisme noi, si nu cu cele second hand, mai vechi de zece ani.
Ministerul Agriculturii a propus o schema de ajutor de stat pentru stimularea comasarii terenurilor agricole situate in extravilan, beneficiari fiind cei care indeplinesc cumulativ anumite conditii, respectiv au varsta de cel putin 55 de ani si sunt cu cel mult zece ani mai tineri decat varsta normala de pensionare la data cedarii, inceteaza definitiv orice activitate agricola cu caracter comercial pe exploatatia cedata, au practicat agricultura timp de zece ani anteriori cedarii si vor sa vanda sau sa arendeze, total sau partial, exploatatiile pe care le detin in extravilan.
Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat, in 4 martie, pe Jean Padureanu la trei ani si patru luni de inchisoare, pe George Copos la trei ani si opt luni, pe Mihai Stoica la trei ani si sase luni, pe Cristian Borcea si Ioan Becali la cate sase ani si patru luni, pe Victor Becali la patru ani si opt luni, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o luna si zece zile, iar pe Gigi Netoiu la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare.
"Cateii lui Basescu de la ANI sunt protejati de cei de la DNA".
Foarte multe femei moderne se confrunta cu dificila alegere intre cariera si familie, ajungand sa renunte la prima pentru a putea avea un copil cat nu au depasit inca varsta de 30 de ani, de teama manifestarii unor probleme de fertilitate dupa aceasta varsta.
- Starea de criza demografica cu care se confrunta societatea romaneasca de mai multe decenii s-a agravatin ultimii ani. ... Cu alte cuvinte, aceste femei au nascut in 3-5 ani un numar de copii pe care in conditii normale i-ar fi nascut intr-un interval de 1o-12 ani.
google-analytics.com