Cautare

19775 de rezultate pentru "roche 10 ani" (3.56 secunde)
Daca, in urma cu 30 de ani, diagnosticul de cancer era sinonim cu sfarsitul iminent, intr-un orizont de timp foarte limitat, acum lucrurile s-au schimbat esential. ... 2 din 3 pacienti cu cancer diagnosticati in SUA traiesc la 5 ani de la primirea diagnosticului.
In perioada 25-27 martie 2013 Laboratoarele La Roche-Posay alaturi de Centrele Medicale BIODERM organizeaza consultatii gratuite pentru tratarea diferitelor forme de acnee intalnite la adolescenti si adulti.
In fiecare an sunt diagnosticate in tara noastra 1566 de cazuri noi de limfom, prevalenta bolii la 5 ani fiind de 3796 de cazuri.
In fiecare an sunt diagnosticate in tara noastra 1566 de cazuri noi de limfom, prevalenta bolii la 5 ani fiind de 3796 de cazuri.
Campania de Diagnostic Mobil este implementata de Fundatia Renasterea, in parteneriat cu Roche Romania si cu sprijinul Carrefour Romania, si are ca scop depistarea precoce a cancerului de san si a celui de col uterin, precum si informarea populatiei privind importanta controalelor medicale periodice.
Frunzaverde Sorin - 47 ani. ... Anastase Roberta Alma - 31 ani. ... Filip Petru - 52 ani. ... Iacob-Ridzi Monica - 30 ani. ... Marinescu Marian Jean - 55 ani. ... Petre Maria - 56 ani. ... Niculescu Rares Lucian - 31 ani. ... Zlotea Marian - 36 ani. ... David Dragos Florin - 39 ani.
Exista adulti care le cad prima data prada la varsta de 20 sau 30 si ceva de ani, atunci cand au crezut ca au lasat in urma pericolul cosurilor tineretii;
In premiera dupa 5 ani, specialistii analizeaza mai multe dosare pentru compensarea unor medicamente inovatoare.
Roche Romania a lansat recent, la Hotel Novotel din Bucuresti, platforma educationala www.canceruldesan.ro, primul website ce contine exclusiv informatii detaliate despre cancerul de san.
Roche Romania a lansat recent, la Hotel Novotel din Bucuresti, platforma educationala www.canceruldesan.ro, primul website ce contine exclusiv informatii detaliate despre cancerul de san.
La Editura LIDER a aparut recent cartea Mostenirea de Mazo De La Roche. Publicat prima oara in 1980, volumul Mostenirea descalceste itele averii familiei.
A doua companie de pe piata este Hoffman La Roche, care a consemnat vanzari de 103,4 milioane de lei pe primul trimestru.
Pe locul doi se afla firma germana din domeniul componentelor auto Schaeffler, care a subscris aproximativ 50 de milioane de euro, iar pe pozitia a treia, compania din domeniul farmaceutic Roche Romania, cu un aport de capital de 37,7 milioane de euro.Alte subscrieri importante au fost realizate de Agri Consortium, cu actionari din Danemarca, in valoare de 20,4 milioane de euro, si de Asiban, cu 14,8 milioane de euro.
Sky e in fata noastra cu Chris Froome si Richie Porte, insa 10 sau 15 secunde nu conteaza.
Roche Romania Diabetes Care lanseaza campania "Sanatos poate fi si gustos!", alaturi de Maestrul Bucatar Horia Virlan si Dr.
Noua generatie de fonduri de ten Toleriane Teint de la La Roche-Posay vine in intampinarea acestei nevoi cu doua produse inovatoare ce controleaza reactiile pielii sensibile pentru a oferi un confort si un machiaj durabil pe parcursul intregii zile.
Cancerul pulmonar iti poate fura timpul" este derulata in perioada 10 - 30 noiembrie de catre Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer, Liga Romana de Cancer, in parteneriat cu Sectiunea de Cancer Pulmonar a Societatii Romane de Pneumologie, Societatea Nationala de Oncologie Medicală ... de Pneumologie si Roche Romania.
Editura LIDER va ofera o PROMOTIE DE TOAMNA, cu titluri de carte la preturi de 10 si 12 lei NOI APARITII • PARAVANUL DE FUM. ... 10,00 Lei • STRATEGIA BANCROFT. ... Mazo de la Roche. ... 10,00 Lei • DINCOLO DE ACEST LOC. ... 10,00 Lei • NOUA EUROPA.
Eau Thermale Avene, Farmec - Gerovital, La Roche Posay, Novartis, Solartium Parteneri ai campaniei: Academia Europeana de Dermatologie si Venerologie (EADV), Asociatia Europeana de Dermatologie si Oncologie (EADO);
Pentru autoturismele cu norma de poluare Euro 4 cu capacitate cilindrica mai mica de 1.600 centimetri cubi cmc, noul nivel al taxei va fi de 465 euro pentru o vechime de o circa luna si pana la 24 euro pentru unul cu o vechime de peste 15 ani.
google-analytics.com