Cautare

19783 de rezultate pentru "roche 10 ani" (4.77 secunde)
Compania elvetiana Roche a anuntat recent lansarea globala a două ... Aceste noi teste functioneaza pe platforma cobas e (imunologie) de analizoare modulare, dezvoltata de asemenea de compania Roche, care sustine fluxurile de lucru si eficienta in laboratoarele clinice.
Alina Capatina, Medical Manager La Roche Posay; ... Gama Anthelios de la La Roche-Posay nu trebuie sa lipseasca din bagajul de vacanta. ... Alina Capatina, Medical Manager La Roche-Posay;
Un studiu exclusiv derulat de Ipsos pentru La Roche Posay, in 23 de tari de pe toate continentele, analizeaza comportamentul persoanelor la soare si cunostintele generale privind riscurile asociate expunerii la soare..
Firmele de distributie din alte state vor sa cumpere medicamente din Romania, profitand de neactualizarea preturilor in functie de evolutia cursului valutar, produsele urmand sa fie vandute in alte tari, potrivit directorului general Roche Romania, Dan Zamonea.
Astfel, datele Agentiei Internationale de Cercetare a Cancerului (IARC) arata ca doar 32% din pacientele diagnosticate cu cancer ovarian la nivel european reusesc sa supravietuiasca 5 ani. ... Doar in aceasta situatie, 94% dintre paciente au o speranta de viata mai mare de 5 ani.
"Ani de-a randul am fost in lumina reflectoarelor si am primit sfaturi de la specialisti renumiti din domeniu, asa ca, acum a venit randul meu sa transmit mai departe aceste daruri de nepretuit. ... Marionnaud, TopLine, Iconic Health by Camelia Sucu, La Roche Posay, dar si Dr.
Samsonite, La Roche Posay, Meli Melo, Patio Studio, Perfect Tour, Travelforsenses, Niran Cosmetics, Alka, Editura Litera si te vom ajuta sa descoperi cum sa calatoresti cu stil!
Citim in iarba incepe la ora 10.00 si se incheie la ora 19.00 si este un eveniment pentru familii cu copii, dar si pentru tinerii pasionati de lectura.
Roche a anuntat decizia Comitetului Consultativ pentru Dispozitive de Microbiologie al FDA de a recomanda in unanimitate utilizarea testului cobas HPV (Human Papillomavirus) ca test de prima linie in screening-ul femeilor de peste 25 de ani, pentru evaluarea riscului de cancer cervical.
Una dintre cele mai de succes scriitoare ale secolului al XX-lea, Mazo de la Roche a castigat premii importante si si-a atras faima internationala datorita romanelor din seria Jalna aparute in 11 milioane de exemplare si traduse in 93 de limbi.
Citim in iarba incepe la 10.00 si se termina la 19.00. ... Cei care vor veni la Citim in iarba vor primi produse La Roche-Posay, Vichy, Tymbark, reviste, baloane si alte surprize. ... Europa FM, La Roche-Posay, Litera, Tedi, Zana Norilor, Zurli.
Matei Bals" si cu sustinerea laboratoarelor Bioclinica, Radio Romania si Roche Romania. ... In primele 10 zile ale campaniei, peste 7000 de persoane si-au facut acest test gratuit, in intreaga tara.
Roche Romania lanseaza astazi website-ul www.desprehepatita.ro, destinat tuturor celor interesati sa afle informatii utile despre aceasta afectiune.
In perioada 20 aprilie-4 mai, dermoconsultantii Laboratoarelor Vichy si La Roche-Posay ofera gratuit servicii specializate de testare a tipului de ten, pentru recomandarea unui ritual de ingrijire adaptat fiecarui tip de piele sensibila. ... din partea celor doua branduri", spune Andra Draghici, dermoconsultant Vichy- La Roche-Posay.
Fundatia Renasterea a derulat anul trecut, cu sprijinul Roche Romania, o caravana prin care femei din zone defavorizate au putut beneficia de controale medicale gratuite, cu ajutorul unei Unitati Mobile de Diagnostic. ... In aceasta perioada au fost efectuate 10.317 mamografii si 17.661 teste Babes-Papanicolau.
Pedepsele dictate de Curtea de Apel Ioan Becali - 8 ani de inchisoare cu executare Cristi Borcea - 7 ani de inchisoare cu executare Victor Becali - 7 ani de inchisoare cu executare George Copos - 5 ani de inchisoare cu executare MM Stoica - 4 ani de inchisoare cu executare Jean Padureanu - 3 ani de inchisoare cu suspendare Gica Popescu - 3 ani de inchisoare cu suspendare Gigi Netoiu - 3 ani de inchisoare cu suspendare Pedepsele cerute de procurorii DNA la recursul de la ICCJ Ioan Becali - de la 8 ani de inchisoare cu executare, la 15 ani de inchisoare cu executare;
Maria Ignat, 60 de ani, pensionar, Bucuresti: ... Mi-am cumparat, in urma cu cativa ani, un apartament la Mangalia, pentru a avea unde sa stau in fiecare sezon si pentru ca mi-a placut statiunea. ... Liliana Stan, 43 de ani, functionar public, Bucuresti: ... Nina Aliman, 58 de ani, pensionar, Bucuresti:
veste buna pentru femeile care doresc sa devina mame dupa varsta de 40 de ani: un studiu recent arata ca femeile peste 40 de ani care nasc copii fara ajutorul medicamentelor de fertilitate sau al altor proceduri de reproducere asistata tind sa traiasca mai mult.
Frunzaverde Sorin - 47 ani. ... Anastase Roberta Alma - 31 ani. ... Filip Petru - 52 ani. ... Iacob-Ridzi Monica - 30 ani. ... Marinescu Marian Jean - 55 ani. ... Petre Maria - 56 ani. ... Niculescu Rares Lucian - 31 ani. ... Zlotea Marian - 36 ani. ... David Dragos Florin - 39 ani.
Iar un program de screening pentru toate femeile cu varsta cuprinsa intre 24 si 64 de ani, realizat in concordanta cu recomandarile europene, ar fi esential in acest sens, spune Cezar Irimia, presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer (FABC).
google-analytics.com