Cautare

15553 de rezultate pentru "rica raducanu isi repara ceasul la ceasornicar catalin vardianu" (4.18 secunde)
La Bucuresti, s-a desfasurat recent Forumul de Imuno-Stiinta din Europa Centrala si de Est, la care participa peste 200 de specialisti reumatologi din 14 tari, dintre care 21 de lectori de calibru international, sau, cum a spus conf.
Evenimentul de lansare a avut loc la clubul The Barrel din centrul vechi al Capitalei, iar concertul de lansare va avea loc pe 18 mai 2011, la ora 20:30, in the Silver Church Club din Bucuresti.
şi s-a refugiat in zonele afectate de inundaţii, pentru a işi spăla pe ultima sută ... la ora actuală ... undeva la mijloc. ... Cum anticipatele s-au indepărtat, Alianţa ar putea recurge la această
De foarte multe ori am constatat ca imaginea pe care si-o facusera diversi despre mine fara sa ma cunoasca, de la televizor sau din ce auzisera, era cu totul diferita de impresia pe care si-o faceau cand ma cunosteau direct, personal.
la munca, la intalnirile cu prietenii, in vacante. ... Iata un exemplu cu adevarat edificator, pe care l-am auzit la un parinte, intr-o discutie cu un cadru didactic: ... Puse la imperfect, verbele se conjuga astfel. ... La fel stau lucrurile si cu "saxana".
Cei care juisau la aflarea vestii condamnarii aveau a se rasti la cei care il compatimeau pe Nastase. Acestia din urma, la randul lor, belicosi, vestind crude razbunari la ceasul cand se intoarce roata, pentru ca mierea compasiunii curge doar pentru "ai nostri".
Fara sa vrei, ideea filmului te duce cu gandul la ce ne-ar auzi urechile daca persoanele publice de la noi s-ar afla, chiar si pentru o perioada scurta, intr-o "zodie a sinceritatii".
• Victor Ponta si eurodeputatii PSD la mitingul de sustinere a candidatilor Aliantei PSD-UNPR-PC din Baia Mare Miercuri, 14 mai 2014, la ora 15.00, Maramuresul a primit o vizita importanta de la centru.
Potrivit deputatului PNL de Salaj, Catalin Micula, bugetul de stat pe 2006 va fi diferit fata de cel aprobat pentru acest an:
Dupa cum afirma, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, deputatul PNL de Salaj, Catalin Micula, principala activitate a parlamentarilor se concentreaza, in aceste zile, pe marginea proiectului privind bugetul de stat pe anul 2006. ... Mai mult, inflatia pentru 2006 este preconizata la 5,5 procente din PIB.
Dupa ce "ne-a trimis" sa ne bronzam pe nisipurile de aur din Bulgaria, ministrul Mediului, Sulfina Barbu, a dat din nou cu bata-n balta, ajutata de slujitorul credincios de la malul marii, Ionel Manafu.
Deputatul PNL Catalin Micula apreciaza ca difuzarea de catre postul national de televiziune a unor inregistrari cu statut de probe in dosarul ministrului Remes reprezinta "un linsaj public".
Deputatul PNL Catalin Micula apreciaza ca difuzarea de catre postul national de televiziune a unor inregistrari cu statut de probe in dosarul ministrului Remes reprezinta "un linsaj public".
Deputatul PSD Catalin Voicu a declarat joi, inaintea sedintei CExN, ca este recomandat pentru desemnarea ca ministru al Adminsitratiei si Internelor, de faptul ca provine din lumea Internelor, avand expertiza necesara pentru acest domeniu, el apreciind, insa, ca poate castiga, dar si pierde.
Ministerul Agriculturii va avea aceeasi structura, iar presedintele Colegiului Medicilor Veterinari, Liviu Harbuz, si directorul Statiunii de Cercetare Dezvoltare Caracal, Catalin Rosculete, vor fi numiti secretari de stat, a declarat marti ministrul de resort, Ilie Sarbu. ... Totodata, Catalin Rosculete se va ocupa de implementarea politicilor agricole, potrivit ministrului Agriculturii.
Victor Ponta, presedintele PSD, a anuntat sambata, intr-o conferinta de presa la Toplita, Harghita, suspendarea din partid a senatorului Catalin Voicu. ... Liderul social-democratilor spune ca aceasta suspendare va fi benefica atat pentru partid, cat si pentru Catalin Voicu.
Senatorul Catalin Voicu a declarat, dupa aflarea deciziei de arestare a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, ca nu se teme de nimic si ca "un barbat responsabil este un barbat care poarta intotdeauna de grija familiei".
Presedintele Camerei Deputatilor Roberta Anastase a anuntat miercuri in plen trecerea deputatilor Calin Potor de la PDL si a lui Catalin Chereches de la PNL in randul independentilor fara apartenenta politica.
Social-democratul Catalin Ivan si-a inaugurat ieri la Botosani primul cabinet europarlamentar din judet. ... "Acesta e al doilea cabinet, mai am unul la Iasi. Intentionez sa mai inaugurez doua, unul la Suceava si altul in Spania", a specificat eurodeputatul Catalin Ivan.
Guvernul a adoptat proiectul de lege pentru modificarea si completarea Ordonantei de Urgenta 75/2000 privind autorizarea expertilor criminalisti care au fost recomandati de parti sa asiste la efectuarea expertizelor criminalistice, a anuntat ministrul Justitiei, Catalin Predoiu (foto).
google-analytics.com