Cautare

15553 de rezultate pentru "rica raducanu isi repara ceasul la ceasornicar catalin vardianu" (3.07 secunde)
Mariustuca.ro / Medicul Catalin Cristoveanu a salvat, in premiera absoluta, un bebelus cu insuficienta renala si hepatica cu ajutorul unei tehnici revolutionare (Autoare: ... Sansa lui a fost medicul Catalin Cristoveanu, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii MS Curie, sectia de neonatologie si dotarea de aici.
Catalin Grg, Bi Anca si alti 6 sunt dezamagiti de strazile din Calarasi, in care-si rup masinile, si au postat o caricatura insotita de un text: ... Postarea lui Catalin Grg a obtinut sute de like-uri si cateva comentarii: Sever Cezar Asta este problema ca nu mergeti la vot.
L-am descoperit pe Catalin Cojocaru pe Facebook si am devenit prieteni virtuali. ... Catalin este un tanar fotograf foarte talentat, din Calarasi, care si-a gasit drumul in viata. Acesta mi-a raspuns cu sinceritate la cateva intrebari, in exclusivitate pentru www.estiri.ro si www.einformatii.ro.
La data de 11.03.2011, politisti din cadrul Politiei Sectorului 2, Serviciul de Investigatii Criminale, Compartimentul Flagrant, i-au prins pe P. ... CATALIN de 36 de ani, suspecti pe linia comiterii de infractiuni de inselaciune.
Daca despre manifestarile la copii s-a tot scris si vorbit, putine se stiu despre autismul la adulti. ... Cu siguranta exista in tara noastra mii de adulti nediagnosticati cu autism si care nu au acces la servicii potrivite pentru nevoile lor speciale.
Ieri la 07:39 . ... Postarea initiala apartine unei doamne pe nume Ioana Calota-Philippide, care la data de 2 februarie, la 10:42, se simtea nostalgica . ... Are clopotel la intrare si spune ca repara de toate. Zic eu ca poate repara si inimi frante.
Filmul a fost nominalizat si la premiile Oscar, la categoria Cele mai Bune Costume. ... " - Intoarce-te la mine. Richard ramane nedumerit iar femeia paraseste adunarea, se intoarce la casa ei si moare la putin timp dupa aceea.
Liderii judeteni ai PSD^PUR se cearta intre ei de la banii pentru campania electorala.
Ordonanta privind impozitarea cu 85% a salariilor compensatorii a fost aprobata gresit Deputatii au reparat, la ordin, o noua gafa a Guvernului Ponta Deputatii din Comisia de buget-finante si Comisia pentru politica economica au fost convocati marti in sedinta de urgenta pentru a repara greseala facuta de Guvern, cu privire la impozitarea cu 85% a salariilor compensatorii.
• Astfel, suma totala solicitata Comisiei Europene pentru a fi returnata tarii noastre era de peste 6,68 miliarde de euro la data de 5 mai a.c., rata de absorbtie curenta fiind de aproape 35%.
Doar intre 30% si 40% dintre pacientii cu accident vascular cerebral ajung in timp util la serviciile recuperare (Autoare: Magda Marincovici) Doar intre 30% si 40% dintre pacientii afectati de accidentul vascular cerebral (AVC) ajung in timp util la serviciile de recuperare, a avertizat prof.
Service-urile refuza clientii care au asigurare RCA la Euroins: "Nu va repara nimeni masina".
Scandalul al carui protagonist este senatorul PSD Catalin Voicu, cercetat de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta, nu isi va pune amprenta asupra imaginii partidului deoarece Voicu nu este incetatenit in opinia publica drept o efigie a social-democratilor, este de parere sociologul Marius Kivu, pentru Inpolitics.
Ioan Iacob si Maica Domnului Indrumatoarea - este o reproducere dupa o icoana care isi are inceputurile in urma cu 400 de ani la Muntele Sfant, la Manastirea Xenofort si apoi adusa in Romania la Manastirea Mihai Voda din Bucuresti.
Adevarul despre cum a murit Mihail Eminescu, ucis la comanda (Autor:
Mircea Aionesei, director la grupul de firme Omicron, si Gheorghe Odae, patronul societatii Tanamuro Impex, sint noile propuneri ale PNL pentru ocuparea functiei de prefect.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Brandul Exotique a aniversat aseara 10 ani pe piata din Romania, evenimentul avand ca invitati la showroom-ul din Splaiul Unirii nenumarate vedete de la noi: Catalin Botezatu, Oana Turcu (Ardes Cosmetici) si sotul ei, Cristi Brancu (amfitrionul evenimentului), stilista Adina Buzatu, omul de afaceri Cristian Tantareanu venit cu sotia.
In urma cu cateva zile, Catalin Maruta a anuntat ca pagina sa oficiala de Facebook a fost furata si ca nu el posteaza toate acele materiale care au aparut la el pe pagina.
Invitatul de onoare al evenimentului a fost cunoscutul designer Catalin Botezatu, o personalitate emblematica a Romaniei:
google-analytics.com