Cautare

15553 de rezultate pentru "rica raducanu isi repara ceasul la ceasornicar catalin vardianu" (4.11 secunde)
Iti da peste cap toata rutina zilnica care te ajuta sa fii mai organizat Sambata noaptea (30 martie a.c.) ceasul se va da inainte, astfel ca ora 03:00 va deveni ora 04:00.
Nu cred ca este sofer care, atunci cind calca cu roata masinii in vreuna din numeroasele gropi aflate pe strazile din municipiul Botosani, sa nu rosteasca cu naduf un blestem la adresa edililor, in frunte cu primarul.
Conform cercetatorilor si teoreticienilor din domeniul mass-media, in primii doi ani de la disolutia regimului comunist, s-a produs o "explozie mediatica", marcata de multiplicarea rapida a ziarelor si revistelor, in paralel cu reconvertirea publicatiilor deja existente.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism Conform cercetatorilor si teoreticienilor din domeniulmass-media, in primii doi ani de la disolutia regimului comunist,s-a produs o explozie mediatica, marcata de multiplicarea rapidaa ziarelor si revistelor, in paralel cu reconvertirea publicatiilordeja existente.
La magazinul de pe Strada Academiei, unde il gasiti pe ceasornicarul Catalin Vardianu, gasiti si un stand special amenajat cu ochelari, rame de ochelari si bijuterii din pietre semipretioase si pretioase, de care se ocupa Cristina Paraschiva.
Deputatul PNL Catalin Micula a explicat ieri, 4 august, in cadrul unei conferinte de presa, cauzele crizei din PNL, care, in opinia sa, sunt mai adanci decat ceea ce s-a scris pana acum in presa.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a transmis, vineri, pretedintelui Traian Basescu propunea de numire a avocatului Catalin Predoiu in functia de ministru al Justitiei."Primul-ministru Calin Popescu Tariceanu a trimis, in aceasta dupa-amiaza (vineri - n.r.), pretedintelui Traian Basescu propunerea privind nominalizarea lui Catalin Marian Predoiu in functia de ministru al Justitiei", se arata intr-un comunicat al Guvernului.Absolvent al Facultatii de Drept, UNiversitatea Bucuretti, in 1991, Catalin Predoiu este avocat asociat la casa de avocatura Zamfirescu, Racoti, Predoiu, fiind membru al Consiliului Baroului Bucuretti din 2003.
Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, nu este foarte optimist in privinta Raportului Comisiei Europene privind evolutia Romaniei din punct de vedere juridic.
Plenul Senatului a aprobat ieri solicitarea de incuviintare a arestarii preventive a senatorului PSD Catalin Voicu, inregistrandu-se doar un vot peste minimum necesar. ... Sedinta plenului Senatului s-a desfasurat in absenta lui Catalin Voicu.
Senatorul UDMR Gyorgy Frunda a afirmat ca modul in care s-au comportat presedintele ANI, Catalin Macovei, si secretarul general, Horia Georgescu, la sedinta comisiilor juridica si pentru drepturile omului privind legea ANI impune demiterea lor imediata.
Catalin Voicu: "Am fost cel mai arestat personaj din Romania" Senatorul PSD Catalin Voicu a declarat miercuri ca a fost "cel mai arestat personaj din Romania". Voicu s-a prezentat miercuri la Senat, participand la lucrarile Senatului pentru prima data dupa eliberarea sa din arest.
Prin ordinul prim ministrului Calin Popescu Tariceanu, incepand de pe 16 noiembrie a.c., Mara Ramniceanu a fost eliberata din functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Finantelor Publice, in locul sau fiind numit Catalin Doica.
Intreaga poveste incepe in urma cu mai multe luni, la investirea in functie a lui Mircea Solomon, dupa cum sustine chiar acesta, cand unul din angajati - care aspira la aceeasi functie, suparat rau a inceput sa recurga la tertipuri pentru a impiedica desfasurarea activitatii noului director.
Omul de afaceri Catalin Chelu a comunicat recent BVB ca are sub control concertat 1,87% din capitalul social al societatii, peste limita maxima de 1% permisa de lege. Chelu mai are detineri importante la SIF Muntenia, SIF Transilvania, SIF Moldova si SIF Banat-Crisana.
Conducerea pro-Staicu a SIF Oltenia a anuntat ca societatile controlate de Catalin Chelu nu vor primi buletine de vot pe 14/15 noiembrie, când actionarii vor alege componenta CA pentru urmatorii patru ani.
Catalin Chelu, omul care se lupta cu Dinel Staicu pentru controlul SIF Oltenia, are detineri la limita legii în mai multe societati.
Conducerea societatii sustine ca nu poate distribui dividendele actionarilor din cauza proceselor pe rol cu societatile omului de afaceri Catalin Chelu.
Grupele de juniori nascuti in 1999 si 2001-2002 ale CSJ Stiinta U Craiova au avut parte de o experienta frumoasa in intervalul 28 martie - 2 aprilie, disputand cateva partide amicale pe pamant turcesc, la invitatia clubului Galatasaray Istanbul.
Catalin Striblea, internat de urgenta in urma unui atac cerebral. ... Jurnalistul Catalin Striblea a fost internat de urgenta la spital dupa ce a suferit un atac cerebral, miercuri dimineata.
Astazi, la Capital Plaza Hotel, a avut loc conferinta de presa la care au participat medici de la Liv Hospital: ... Serin si desinerul Catalin Botezatu, care s-a operat cu succes la Liv Hospital. ... Distruge boala la nivel microscopic, protejand astfel organele si tesuturile sanatoase.
google-analytics.com