Cautare

15553 de rezultate pentru "rica raducanu isi repara ceasul la ceasornicar catalin vardianu" (4.25 secunde)
La magazinul de pe Strada Academiei, il puteti gasi pe ceasornicarul Catalin Vardianu care repara si pendule vechi. "Multi apeleaza la mine pentru a le repara pendule vechi:
Pe Strada Academiei din Bucuresti este un ceasornicar, Catalin Vardianu, devenit deja celebru pentru ca repara orice model de ceas. Chiar si vedetele de la noi apeleaza la el! ... Meseria de ceasornicar e o meserie care necesita foarte multa atentie si rabdare.
La magazinul de pe Strada Academiei, il puteti gasi pe ceasornicarul Catalin Vardianu care repara si pendule vechi. "Multi apeleaza la mine pentru a le repara pendule vechi: ... Avem aici, la vanzare, si pendule Condor ce costa intre 650 - 700 RON. Acum, am la reparat pendule foarte vechi:
La magazinul de pe Strada Academiei, il puteti gasi pe ceasornicarul Catalin Vardianu care repara si pendule vechi. "Multi apeleaza la mine pentru a le repara pendule vechi: ... Avem aici, la vanzare, si pendule Condor ce costa intre 650 - 700 RON.
Pe Strada Academiei din Bucuresti, ceasornicarul Catalin Vardianu este renumit pentru ca poate repara orice model de ceas. Si unele dintre vedetele de la noi isi repara la el ceasurile. ... Meseria de ceasornicar e o meserie care necesita foarte multa atentie si rabdare.
La magazinul de pe Strada Academiei, il puteti gasi pe ceasornicarul Catalin Vardianu care repara si pendule vechi. "Multi apeleaza la mine pentru a le repara pendule vechi: ... Avem aici, la vanzare, si pendule Condor ce costa intre 650 - 700 RON.
La magazinul de pe Strada Academiei, il puteti gasi pe ceasornicarul Catalin Vardianu care repara si pendule vechi. "Multi apeleaza la mine pentru a le repara pendule vechi. Rica Raducanu este un client vechi de-al meu, care vine cu ceasurile la reparat!
Ceasornicarul Catalin Vardianu, pe care il puteti gasi la magazinul de pe Strada Academiei, repara si ceasuri ale vedetelor. "Acum am la reparat ceasuri de mana de la Emporio Armani, Omega (elvetian), Universal Geneve (elvetian), Atlantic (elvetian) si Hublot.
L-am intalnit recent pe ceasornicarul Catalin Vardianu, la un magazin de pe Strada Academiei, care repara deseori si ceasurile vedetelor. "A venit la mine si fostul Ministru de Externe, Adrian Cioroianu, cu un ceas Orient care trebuia doar reglat!
L-am intalnit recent pe ceasornicarul Catalin Vardianu, la un magazin de pe Strada Academiei, care repara deseori si ceasurile vedetelor. "A venit la mine si fostul Ministru de Externe, Adrian Cioroianu, cu un ceas Orient care trebuia doar reglat!
Pe Strada Academiei din Bucuresti este un ceasornicar, Catalin Vardianu, devenit deja celebru pentru ca repara orice model de ceas. Chiar si vedetele de la noi apeleaza la el! "In ultima vreme, am primit la reparat ceasuri elvetiene - mecanice si cu baterii de la firmele:
Ceasornicarul Catalin Vardianu de la magazinul de pe Strada Academiei din Bucuresti ne-a spus recent care sunt cele mai cautate ceasuri. ... Am la reparat acum pendule de 700 RON si ceasuri de masa la 100 RON, pendule rusesti:
In Capitala, pe Strada Academiei, exista o ceasornicarie la parterul unui imobil. Aici l-am intalnit pe Catalin Ion Vardianu, care de 23 de ani este ceasornicar. "De cinci ani lucrez la S.C. ... Pe vremuri, am lucrat la o ceasornicarie de pe Calea Victoriei, langa Politia Capitalei.
Ceasornicarul Catalin Vardianu de pe Strada Academiei repara ceasuri de mana precum: ... "La magazinul de pe Strada Academiei avem si curele din piele pentru ceasuri (intre 27 - 50 RON). Avem clienti fideli care vin sa repare ceasurile la noi, dar si trimisi de alti oameni.
La firma Androx Art de pe Strada Academiei din Bucuresti exista un magazin de optica si de bijuterii. Aici, romanii pot gasi ochelari de soare si de vedere la preturi avantajose, dar si bijuterii superbe din argint. "Avem preturi avantajoase la ochelari, facem si reparatii pe loc!
Celebrul ceasornicar Catalin Vardianu, care le repara ceasurile vedetelor, munceste non-stop, pentru ca, fiind vara, oamenii vor sa-si etaleze ceasurile pe care le au. "Acum, am la reparat ceasuri nemtesti Johans, Europa, Doxa, Hublot si Atlantic (de mana).
Ne-a vrajit cu o versiune originala a celebrei Bohemian Rhapsody - Queen, apoi toate cele patru scaune de la Vocea Romaniei s-au intors, iar antrenorii s-au batut pentru ea. Luciana Raducanu: ... Acum, la final de an, Luciana Raducanu a.k.a. ... Luciana Raducanu, muzica:
Radu Dan Florea, patronul firmei Tech Safety din Targu Jiu si fin al senatorului PSD Catalin Voicu, cel care figureaza in stenogramele aparute in presa, este un abonat al fondurilor publice.
FARCAS) Capitanul Comandor Mihai Barbutiu, un pilot militar azi pensionat, mi-a relatat, in 2015, la Arad, unde locuieste, patru intalniri dramatice OZN. ... Intr-o seara, era conducator de zbor la aeroportul Caracal-Deveselu, care era folosit ca aerodrom de rezerva pentru cel de la Craiova.
Omul de afaceri Catalin Chelu si cei trei apropiati ai sai, Stefan Badea, Antonel Bunu si Gabriel Constantinescu, raman in arest, a decis definitiv ieri Curtea de Apel Bucuresti.
google-analytics.com