Cautare

3352 de rezultate pentru "rezultea suplinire arges 2010" (2.87 secunde)
- in luna septembrie 2010, cei doi s-au prezentat la sediul unei societati comerciale din sos.
La data de 12.10.2010, in jurul orelor 16.00, a patruns intr-o locuinta din str. ... La data de 06.12.2010, in jurul orelor 17.00, a patruns intr-un imobil din str.
Viorel de 33 de ani, din Bucuresti, care in perioada 14.04.2010 -11.03.2011, a savarsit patru fapte de perversiuni sexuale si doua fapte de coruptie sexuala, dupa cum urmeaza:
Comisia Europeana solicita Ministerului Transporturilor si Infrastructurii taxa de drum pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Ministrul transporturilor si infrastructurii (MTI), Radu Berceanu, s-a intalnit marti cu o delegatie a Comisiei Europene, condusa de responsabilul pentru Romania al Directiei Generale de Politici Regionale a Comisiei Europene, Anastassios Bougas, precum si cu reprezentanti ai Bancii Europene de Investitii (BEI).Oficialul european a adus in discutie problema taxarii pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, varianta care ar trebui sa fie luata in calcul inca de la lansarea investitiei respective, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Radu Berceanu le-a precizat reprezentantilor Comisiei Europene prioritatile investitionale ale Romaniei in transporturi, mentionand faptul ca obiectivul major al mandatului sau este dezvoltarea Coridorului IV Pan-European.De asemenea, acesta a punctat faptul ca MTI a facut toate demersurile necesare pentru finalizarea autostrazii Bucuresti - Constanta, urmand sa se discute si reducerea termenului de realizare a centurii Constantei.Ministrul Radu Berceanu a precizat ca tronsonul de autostrada Nadlac - Sibiu este alta prioritate, tronsonul Arad - Timisoara si centura Aradului fiind in constructie, iar celelalte parti ale acestei autostrazi sunt in stadiul de pregatire, lucrarile pentru realizarea lor urmand sa inceapa pana in anul 2010.In acest sens, pentru interconectarea intregului Coridor IV PanEuropean trebuie "atacate" lucrarile de constructie la inelul de centura Bucuresti si la partea de autostrada Pitesti - Sibiu.Proiectele POS-T trebuie sa aiba prioritateStrategia pentru autostrazi vizeaza acordarea catre acelasi constructor nu numai a unei concesiuni pentru construirea unei sectiuni de autostrada, dar si a dreptului de a opera alta sectiune existenta.
Fabrica de magiun natural de prune Topoloveni a fost unul dintre obiectivele vizitate de Elena Udrea in cadrul programului de lucru din judetul Arges.
Ce masuri de sprijin au anuntat Vodafone si Orange pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada Orange si Vodafone, primii doi mari operatori de telefonie mobila, care in 2010 au obtinut un profit cumulat de circa 330 de milioane de euro, au anuntat in aceste zile masuri de sprijin pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada.
Angajamentul nostru este acela ca vom continua sa oferim numai produse de calitate, fara zahar adaugat, fara E-uri, fara conservanti, fara gluten!", a declarat Bibiana Stanciulov, directorul general al companiei, care a primit, cu acest prilej, diplome de excelenta oferite de Consiliul Judetean Arges, Prefectura Arges si Primaria si Consiliul Local al orasului Topoloveni.
La inceputul lunii noiembrie 2010, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4, au documentat activitatea unei grupari infractionale specializata in comiterea de inselaciuni si falsuri de documente oficiale, in special diplome de licenta si bacalaureat, foi matricole, adeverinte scolare si de absolvire a unor cursuri de calificare, chitante notariale, carti de identitate etc.
Ordinul, semnat de prefectul Georgescu marti seara, dar comunicat primariei si primarului Solomon la sediul IPJ Pitesti, constata suspendarea de drept a mandatului de primar al municipiului Craiova pana la 31 martie 2010.
Startul s-a dat in luna iunie 2010 in capitala si in 3 judete din tara (Brasov, Constanta, Cluj) si a continuat in septembrie 2010 in Bucuresti si in inca alte 10 judete (Maramures, Satu Mare, Sălaj, Mures, Alba, Buzau, Braila, Vrancea, Arges si Prahova).
La data de 8 septembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul de Investigatii Criminale au stabilit ca M. ... Ilfov, in data de 08.09.2010, ora 04.30, in timp ce se afla pe str.
In speta, fiind plecat in data de 1 decembrie 2010 la o reuniune oficiala a OSCE in Kazahstan, presedintele Basescu se afla in imposibilitatea de a-si exercita atributiile de sef al statului la ceremonia de sarbatorire a Zilei Nationale a Romaniei organizata la Bucuresti.
• Masurile din 2010 au meritul ca reduc cheltuielile cu acest aparat. ... • Pasii inceputi de guvern in 2010 trebuie continuati si accelerati in 2011. ... Putem sa oprim, si asta a facut guvernul in 2010 si avem obligatia sa continuam.
Ulterior au existat discutii si contestatii pe aceasta tema, inclusiv la Curtea Constitutionala, dar problema a fost transata prin decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie (constituita in Sectii Unite) nr.8/18 octombrie 2010, prin care a fost admis recursul in interesul legii declarat de procurorul general al Romaniei, statuandu-se ca normele de incriminare a insultei si calomniei cuprinse in art.205 si art.206 din Codul penal nu sunt in vigoare.
Cheltuirea acelor bani fara punerea lor la loc a fost o eroare de decizie Intr-un interviu acordat HotNews.ro in februarie 2010, ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a afirmat ca banii au fost cheltuiti legal, insa "problema este ca exista in stoc o lichiditate, in trezorerie, care a fost cheltuita si nu a mai fost refacuta".
Dimensiunea cheltuielilor extravagante se poate vedea prin listarea tuturor contractelor publice si care arata pentru primele patru luni ale anului 2010 cheltuieli la fel de mari ca pe intreg anul 2009!
Comisiile reunite de buget-finante au adoptat, duminica dimineata, dupa o dezbatere-maraton, de circa 17 ore, proiectul legii bugetului de stat pe 2010, cu amendamentele aprobate, actul normativ cumuland 26 de voturi "pentru" si 15 voturi "impotriva".
Situatia expirarii mandatului unor membri ai Consiliului National de Integritate (CNI) la 27 iunie va fi reglementata, luni 28 iunie 2010, prin prelungirea acestuia pana pe 30 septembrie, au anuntat lideri ai Senatului.
Ministrul transporturilor Radu Berceanu a deschis sambata show-ul Otopeni Air 2010, ocazie cu care ministrul a pilotat un avion Cessna.
"Eforturile noastre de ajustare fiscala din restul anului 2010 vor fi sustinute de pachetul de ajustari adoptat recent (reprezentand 4,6% din PIB pe baze anuale)", se arata in scrisoarea suplimentara de intentie la acordul stand-by semnat de Romania cu FMI.
google-analytics.com