Cautare

3040 de rezultate pentru "rezultatele la bac simleu liceu agricol" (2.77 secunde)
Alaturi de Radu Capilnasiu, la conferinta de presa a participat un alt membru PD, Emilian Gardan, despre care Viorel Stanca spune ca ar fi "creierul" grupului care il denigreaza.
In fine, Biroul Permanent Judetean Salaj al PD a fost completat cu un secretar general - Lucian Bode (212 voturi), precum si 10 vicepresedinti, printre care se regasesc primarul orasului Simleu Silvaniei, Septimiu Surcas, precum si edilul comunei Hida, Dorin Petrus.
Vesti bune pentru femeile din Dolj care vor sa mearga la munca in Spania. ... Doljencele mai au la dispozitie doua zile pentru a se inscrie in cursa pentru ocuparea unui loc de munca in Spania.
Comunele din Olanda vor anunta rezultatele alegerilor europarlamentare din aceasta tara dupa numararea buletinelor de vot, care se va incheia joi seara, a anuntat marti Ministerul de Interne de la Haga.
Sorin Rosca Stanescu) M-am intrebat de cateva ori, si probabil se intreaba toata lumea, de ce romanii nu cunosc rezultatele recensamantului. ... Iar rezultatele recensamantului vor fi astfel modificate, incat sa se potriveasca cu intentiile politice ale puterii?
A "ghicit" mai bine ca sondajele Softul folosit de DeCe News a dat rezultatele cele mai apropiate de realitate la alegerile parlamentare.
Rezultatele testului Papanicolau pot spune daca exista o inflamatie, celule ale colului uterin anormale sau cancer de col uterin De ce este necesar testul Babes - Papanicolau?
Este considerat cel mai bun moment pentru ca mucusul este subtire, abundent si permite spermei sa se deplaseze cu usurinta prin mediul vaginal pana la ovul. ... Cu cat actul sexual se consuma mai in apropierea vizitei medicale, cu atat rezultatele vor fi mai precise.
Galatenii care vor sa munceasca in strainatate au acum ocazia sa se inscrie in baza de date Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM) va organiza in perioada 6 - 8 iunie 2005, incepind cu orele 8.30, in Galati, in cadrul Complexului Sportiv Siderurgistul, linga trecere Bac, actiuni de inscriere in banca de date a solicitantilor de locuri de munca in strainatate, in domeniul agricol, pentru persoanele care au virsta intre 20 si 40 de ani, indiferent de sex.
La aceasta reuniune, el a lansat un atac virulent la adresa bancilor din Romania, acuzandu-le ca nu-si asuma responsabilitati in depasirea crizei economice.
Banii, alocati de Agentia Nationala de Consultanta Agricola (ANCA), vin sa-i sprijine pe fermierii romani in aplicarea normelor Uniunii Europene si a codului agricol de bune practici in ferma.
Am pus cap la cap datele din toata regiunea si a rezultat urmatorul aspect: ... Doljul merge pe infrastructura de afaceri, împins de la spate de Ford, pe investitiile în agricultura si pe cele imobiliare. ... La Vâlcea merge bine tot turismul si, în plus, încep sa apara microferme zootehnice.
Am pus cap la cap datele din toata regiunea si a rezultat urmatorul aspect: ... Doljul merge pe infrastructura de afaceri, împins de la spate de Ford, pe investitiile în agricultura si pe cele imobiliare. ... La Vâlcea merge bine tot turismul si, în plus, încep sa apara microferme zootehnice.
Reprezentantii Conpet au fost anuntati la ora 7.50 de un localnic ca un "gheizer” de titei tasneste la o inaltime de 12 metri dintr-o groapa situata pe campul din apropierea soselei Constanta-Cumpana, a declarat pentru "Replica” Vasile Chis, adjunctul sefului Regionalei Conpet Constanta.
Nici per ansamblu nu se poate spune ca in judet s-au consemnat cresteri semnificative ale precipitatiilor, avind in vedere ca, de la inceputul anului, s-au inregistrat 175 litri/mp la Tecuci si 165 litri/mp la Galati.
pe miini La inceputul lunii aprilie, ADS Bucureşti vindea pentru doar patru miliarde de lei acţiunile la Agrozoocom Decebal.
Impozitul pe terenul agricol le-a amintit reprezentantilor Ministerului Finantelor Publice (MFP) ca trebuie sa umble din nou la atat de disputatul Cod Fiscal recent aprobat.
Averea lui Vartolomeu Bartos se compune dintr-o casa de 102 mp, cumparata in 1992 si care are o valoare de impozitare de 430 milioane de lei, o casa de vacanta de 30 mp la Orasul Nou si un teren agricol de 25 ari cumparat in 1993.
Producatorii agricoli trebuie sa se inscrie in Registrul Fermelor pentru a putea beneficia, dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, de platile directe alocate din fondurile comunitare, a declarat ieri Mugur Craciun, secretar de stat in Ministerul Agriculturii.
Inundatiile au distrus case, au omorit pasari si animale, dar au afectat si potentialul agricol al judetului, prin imposibilitatea folosirii a peste 10.000 de hectare de teren pe o perioada nederminata de timp.
google-analytics.com