Cautare

3040 de rezultate pentru "rezultatele la bac simleu liceu agricol" (4.83 secunde)
Legea creditului agricol, proiect propus de Ministerul Agriculturii, este destinata investitiilor pe termen lung, de pana la zece ani, cu o perioada de gratie de unu pana la cinci ani. Fondurile vin de la ministerul de resort si vor fi repartizate investitorilor prin intermediul bancilor.
Taxele pentru scoaterea terenurilor din circuitul agricol continua sa faca tema unor discutii intre cei care doresc eliminarea lor si cei care trebuie sa le reglementeze.
Dintre acestea, cam 20% sunt tranzactii cu terenuri situate in intravilan, iar 80% in extravilan", a declarat unul dintre agentii imobiliari de la agentia Coloseum. ... Potrivit specialistului de la Coloseum, in timp ce oltenii cumpara suprafete mici de teren, strainii achizitioneaza zeci de hectare.
Recentul raport favorabil dat Romaniei in privinta aderaarii la Uniunea Europeanaa la 1 ianuarie 2007 nu este chiar imbucuraator pentru cei care isi desfaasoaraa activitatea in domeniul agricol.
Pentru a porni o astfel de afacere este insa nevoie de suprafete mari de teren agricol pe care sa se planteze rapita.
Anul agricol 2007 a fost unul dintre cei mai slabi de dupa 1990, din cauza secetei, care a calamitat culturile vegetale, a facut probleme crescatorilor de animale prin scumpirea furajelor si a determinat cresterea preturilor la alimente de baza precum painea, laptele, uleiul si legumele.
Investitorii straini care au cumparat teren agricol in judetul Galati sunt mai degraba interesati de potentialul imobiliar al acestuia decat de crearea unor exploatatii agricole viabile prin comasarea micilor parcele.
Virgil Panduru a spus ca dreptul de proprietate a fost reconstituit pentru 99 la suta din cazuri, dar terenuri libere sunt foarte putine.
Parlamentarul Colegiului Balcesti - Dragasani ii aduce la cunostinta ministrului Valeriu Tabara ca proiectul de modernizare a unui drum agricol de mare importanta al primariei valcene Rosiile a fost declarat eligibil, dar nu i s-a gasit finantare nici pana acum.
Ministerul Agriculturii a propus o schema de ajutor de stat pentru stimularea comasarii terenurilor agricole situate in extravilan, beneficiari fiind cei care indeplinesc cumulativ anumite conditii, respectiv au varsta de cel putin 55 de ani si sunt cu cel mult zece ani mai tineri decat varsta normala de pensionare la data cedarii, inceteaza definitiv orice activitate agricola cu caracter comercial pe exploatatia cedata, au practicat agricultura timp de zece ani anteriori cedarii si vor sa vanda sau sa arendeze, total sau partial, exploatatiile pe care le detin in extravilan.
La noi insa produsele contrafacute ne invadeaza nu numai piata, ci si viata. Nu intentionez defel sa privesc lucrurile din punct de vedere politic, admitand, prin reducere la absurd, ca balciul cotidian dambovitean ar putea fi considerat ca activitate politica. ... ma intereseaza realitatea, rezultatele activitatii lor.
Intr-un comunicat de presa lansat ieri, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura Olt anunta ca solicitarile de acord prealabil pentru ajutor de stat cu motorina pot fi depuse si in intervalul 9 august - 10 septembrie, la sediile APIA din judet.
"Asta se intampla cand omul nu invata la timp. Important este sa ne adaptam la vremuri", a explicat primarul participarea sa la bacalaureat. In urma cu trei ani s-a inscris la forma de invatamant la fara frecventa, la Centrul de Studii "Stefan cel Mare si Sfant" Botosani.
Bucuresti si de la jumatatea strazii si pana la capatul ei, unde locuim noi, nu se poate ajunge nici cu automobilul. ... Am sunat la ApaServ,m-au pasat la ISU. Apoi pompierii m-au trimis inapoi la primii.
Telespectatorii vor putea urmari la TVR 2 un program in amintirea regretatei actrite Ruxandra Sireteanu, care a incetat din viata marti, 18 februarie, la varsta de 70 de ani.
Locul in care stalinismul intalneste balcanismul (continuare) BAC-ul supravegheat de OSCE In Romania, copiii dau examenul de bacalaureat supravegheati de doi profesori si camere video. ... Sunt obisnuiti sa fie urmariti la orice pas: la toate serbarile sunt oameni care-i urmaresc.
„Loazele” de liceu, dar si de scoala generala prefera sa-si petreaca timpul in cu totul alte modalitati decat o faceam noi inainte. ... E vina lor ca nu mai invata si ca la bacalaureat isi prezinta orice alte veleitati decat cele de elevi studiosi?
Absolventii de liceu ar putea da un examen diferit, bazat pe competente. In plus, elevii si-ar putea alege competentele pe care vor sa le sustina la bac.
Profesorii si elevii maghiari interesati de acest program au depus peste 4.500 de cereri la cele opt centre din cadrul SMCT, unde sunt arondate judetele:
Intocmirea si urmarirea unor proiecte pentru obtinerea fondurilor comunitatii europene, in scopul rezolvarii problemelor de infrastructura, a fost si ramane o activitate prioritara si la nivel parlamentar, a explicat deputatul UDMR de Salaj, Seres Dénes, la conferinta de presa de ieri, care a avut loc la sediul UDMR Salaj.
google-analytics.com