Cautare

5746 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 piatra neamt" (3.12 secunde)
• 3 iun 2009 - Traian Basescu declara, la TVR1, ca opozitia din R.
Miile de profesori si studenti galateni care se inscriu la examenul de titularizare au de trecut prin furcile caudine ale obtinerii avizului psihiatric.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
Agerpres informeaza ca Politia Romana a declansat o actiune de proportii in judetul Neamt, pentru prevenirea si combaterea infractiunilor stradale si pentru depistarea urmaritilor general, date fiind ultimele evenimente produse la Piatra Neamt.
in cursul anului trecut, Petre Berinde a fost retinut, cercetat si trimis in judecata de PNA, pentru trafic de influenta, prin rechizitoriul emis de procurorul sef Ioan Moldovan de la Serviciul teritorial Oradea in dosarul privind Serviciul de Pasapoarte Satu Mare, in care a fost invinuit si fostul sef al acestui serviciu, comisarul sef Vasile Neamt.
O cafenea din centrul municipiului Piatra Neamt a fost incendiata, noaptea trecuta, de persoane ramase necunoscute.
O poveste, destul de ciudata, ne spune ca, odata, un copil a spart o piatra cu mainile goale; era o piatra albastra ce se unduia in apele marilor, o piatra cum nu mai fusese alta pe pamantul scaldat de soarele verii.
Comitetul interimar de conducere al filialei PNL Neamt a propus suspendarea pentru un an din partid a primarului din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.
Cetatea Neamt sau Cetatea Neamtului este o cetate medievala din Moldova situata in apropierea orasului Targu Neamt si la aproximativ 46 km de orasul Piatra Neamt.
Ioan Chelaru a fost inlocuit la conducerea filialei PSD Neamt cu Ionel Arsene Ionel Arsene este, incepand de luni, presedinte interimar al filialei PSD Neamt, potrivit unei decizii luate de Comitetul Executiv National al partidului.
Pentru a se apara de soare, cladirile aveau pereti grosi si plafoane din piatra masiva. ... • Cera Galan (6.500 m altitudine, cladiri cu etaj, constructie practic nedatabila din piatra pura (max 12 tone/buc!) camere foarte inalte, intrari prin acoperisurile conice din piatra);
Totodata, Tariceanu a confirmat si suspendarea pentru 1 an a lui Gheorghe AŸtefan din functia de primar al Piatra Neamt. ... Totodata, Tariceanu a confirmat decizia de suspendare pentru un an din partid a primarului municipiului Piatra Neamt, Gheorghe AŸtefan.
Un incendiu de proportii a avut loc intr-o mansarda a pensiunii Boema din Piatra Neamt, duminica dimineata (1 Ianuarie 2017), la orele 6:00. ... Turistii au fost evacuati de catre proprietarii pensiunii, pana la sosirea echipajelor SMURD si ISU Neamt.
O persoana a murit, iar alta a fost ranita ieri la pranz, dupa ce un barbat a intrat intr-o cafenea din centrul municipiului Piatra Neamt si a tras cu un pistol cu gloante inspre acestea. ... Cristian Chilat este din Piatra Neamt, fiind vechi dusman al familiei Mararu.
Este bine sa ai asupra ta o astfel de piatra mai ales daca intri in aceasta categorie de persoane. Rolul de protectie al ametistului este cunoscut de pe vremea celtilor care o considerau piatra druizilor.
Erau comentarii pe un site, starnite de un articol in care profesorilor care au sustinut anul acesta examen de titularizare li se atragea atentia ca au luat note mici. ... Insa, meritele acestea sunt din ce in ce mai diluate de notele proaste de la titularizare.
• Banca Romana de Dezvoltare - BRD Unitatile BRD nu vor avea program de lucru cu clientii in zilele de 25 si 26 decembrie 2009 si 1 si 2 ianuarie 2010.
Prima unitate KFC din judetul Neamt poate fi gasita in cadrul Shopping City Piatra Neamt din Bulevardul Decebal, numarul 79, in zona de food court.
"Pinalti" vine cu sustinerea La evenimentul organizat ieri a fost invitat si primarul orasului Piatra-Neamt, Gheorghe Stefan, cunoscut de mai toata lumea sub numele de "Pinalti", care a castigat saptamana trecuta un nou mandat de primar, cu aproximativ 80% dintre sufragii.
Victor Ponta participa astazi la mitingul electoral al aliantei PSD-UNPR-PC, care are loc la Sala Polivalenta din Piatra Neamt. ... VICTOR PONTA, Presedintele Partidului Social Democrat, vine in Piatra-Neamt pe 16 mai pentru a sustine eurocandidatii aliantei PSD-PC-UNPR.
google-analytics.com