Cautare

4287 de rezultate pentru "rezultate licenta finante banci id" (3.91 secunde)
"(1) Licenta audiovizuala analogica se retrage de Consiliu in urmatoarele situatii:
Fa-i cadou o licenta de Windows sau Xbox Gold de Craciun, preturi de la doar 15 dolari Acesta este probabil ultimul articol din acest an. ... Poti face cadou o licenta de Windows pentru ca este foarte ieftina si cu siguranta este utila.
· Cunoasterea buna a limbii romane · Minim studii superioare absolvite cu diploma de absolvire/licenta · Experienta specifica dupa absolvirea studiilor superioare de minim 3 ani in domeniul achizitiilor publice, perioada in care expertul trebuie sa fi elaborat cel putin o documentatie de atribuire si de asemenea sa fi participat cel putin o data in calitate de membru cu/fara drept de vot sau expert cooptat in cadrul unei comisii de evaluare a ofertelor.
Singura trimitere la acest tip de unitati se refera la societatile comerciale "rezultate ca urmare a reorganizarii administrative a regiilor autonome de interes local sau judetean ori a serviciilor publice de specialitate subordonate autoritatilor administratiei publice locale (...)".
La sfarsitul lunii, postului ii expira licenta (Autoare: ... Mai mult decat atat, la finalul acestei luni, postului de stiri ii expira licenta audiovizuala si risca sa fie inchis pentru ca dosarul de prelungire a licentei nu este complet.
Potrivit bilanturilor financiare pe 2008, publicate de Ministerul de Finante, compania Pro TV SA, detinuta de grupul media CME si Adrian Sarbu, a avut o cifra de afaceri neta de 684.755.913 lei si un profit de 109.851.434 lei.
Uzina de la Craiova mai poate produce sub marca Daewoo in aceasta luna, dupa ce General Motors a prelungit acordul de licenta.
- absolvent al Facultatii de Finante-Contabilitate, din cadrul ASE Bucuresti (1976); - doctor in Finante, circulatie baneasca si credit (1989); ... A absolvit cursurile Facultatii de Finante si Contabilitate din cadrul A.S.E. ... A obtinut titlul stiitific de doctor in economie, specialitatea finante si circulatie baneasca (1989).
Consiliul Concurentei a luat la puricat cele zece banci care stabilesc ROBID si ROBOR, suspectate ca au tinut sus în mod artificial ratele dobânzilor si au transmis clientilor costuri mari si nejustificate.În conditiile în care, în ultimul timp, au fost sesizate o serie de nereguli pe piata interbancara, Consiliul Concurentei (CC) a declansat din oficiu o investigatie având ca obiect o posibila întelegere între anumiti agenti economici activi pe piata serviciilor bancare si interbancare, practica interzisa de Legea Concurentei.
Teoretic, fiecare doljean ar avea, in medie, o restanta catre banci de 234 de lei. ... In cifre absolute, datoriile populatiei si ale firmelor doljene catre banci au crescut cu 36,47 milioane de lei intr-o singura luna.
Emisia OTV a fost intrerupta marti, in jurul orei 18.40, dupa ce Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a retras cu unanimitate de voturi, licenta audiovizuala a televiziunii care il are ca asociat principal pe Dan Diaconescu, anunta ANTENA3.
Proiectul de decizie prevede ca la licitatie nu pot participa operatorii care detin cel putin o licenta nationala de utilizare a benzilor de frecvente 880-915 / 925-960 MHz (GSM 900), 1.710-1.785 / 1.805-1.880 MHz (GSM 1800), 453-457,5/463-467,5 MHz (CDMA 450) sau 1.920-1.980/2.110-2.170 MHz (IMT 2000/UMTS-FDD), respectiv 1.900-1.920 MHz (IMT 2000/UMTS-TDD).UPC România ar putea fi unul dintre posibilii ofertanti pentru licenta scoasa la licitatie de ANRCTI, fiind singurul operator telecom care nu detine o licenta de comunicatii mobile.Operatorii Orange România si Vodafone România detin licente GSM 900 si IMT 2000/UMTS din 1996, respectiv din 2004.
Marius Croitoru, antrenorul de la FC Arges, nu are licenta Pro. ... Chiar daca un antrenor nu are licenta Pro, acest lucru nu inseamna ca nu poate sa conduca un club la nivel profesionist.
BNR a autorizat 176 de banci pe teritoriul Romaniei, inclusiv pe cele mai mari din lume. ... Paradoxal, dezvoltarea retelelor vine intr-o perioada cand unele banci reduc costurile.
de euro in urmatorii 5 ani), fie sub forma capitalurilor private, vor ridica problema gestionarii lor de catre banci. ... Dupa ianuarie 2007 celelalte banci europene vor avea posibilitatea sa-si deschida in Romania agentii, cel putin pe zona de creditare.
Biroul de Credit inregistreaza nu numai restantele reale pe care un creditor le are la banci, ci chiar si greselile functionarilor bancari.
cinci banci centrale s-au organizat intr-un cartel, dupa ce au stabilit de comun acord practicarea unor comisioane identice. ... In curand va fi trecut aproape un an de cand cele cinci banci s-au raliat intr-un cartel si nimeni nu a anuntat nici o masura.
Alte banci au taxa de conversie in valuta, ca si cand ati cumpara euro de la ghiseul valutar al bancii.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, ii apara pe studentii si absolventii de la Universitatea "Spiru Haret", amenintati de Andronescu cu repetarea examenului de licenta.
Incercand sa obtina licenta de la Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice, conducerea Salubritatii a fost refuzata, pe motiv ca acel contract de delegare a gestiunii nu e bun, fiind intocmit pe o perioada de 49 de ani.
google-analytics.com