Cautare

61543 de rezultate pentru "rezultate examen definitivat educatori 2010 din iasi" (5.10 secunde)
Pe scena amplasata in Piata Unirii din Iasi, presedintele Romaniei Traian Basescu si presedintele Senatului Mircea Geoana au participat duminica, la manifestarile oficiale dedicate implinirii a 151 de ani de la Unirea Principatelor Romane.
- Si din cele 25, se mai si defecteaza. ... - Si din cei 70 probabil ca sunt si persoane mai in varsta. - Da, din acestia, in 10 ani se mai pensioneaza 30. ... IRO Iasi e fantastic, dar nu are profesor de radioterapie care sa poata educa specialisti.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010. • 3 iun 2009 - Traian Basescu declara, la TVR1, ca opozitia din R.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Liderul PDL Iasi Mihaela Popa a demisionat din functie Presedintele interimar al organizatiei judetene PDL Iasi, senatorul Mihaela Popa, a anuntat, astazi, ca a demisionat din functie, pe fondul tensiunilor din filiala, transmite NewsIn.
Peste o mie de sindicalisti ai Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI), printre care si o delegatie de 40 de profesori din Botosani, au protestat ieri in fata Universitatii "Alexandru Ioan Cuza", unde s-a desfasurat sedinta de Guvern.
Liderii PNL si PSD participa impreuna astazi la festivitatile organizate la Iasi, cu ocazia Unirii Principatelor Romane. La evenimentele organizate pe 24 ianuarie la Iasi participa presedintele Traian Basescu, membri ai Guvernului si parlamentari, dar si oficialitati locale.
La Camera Deputatilor, USL a obtinut 58,6%, ARD - 16,6%, PP-DD 13,5% si UDMR 5,3%, dupa numararea voturilor din 81,49 % din sectii, arata datele BEC.
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac: ... Astfel, in loc sa raporteze numarul elevilor care au luat Bac-ul la numarul celor care au intrat in examen, "Adevarul" a calculat promovabilitatea raportand numarul celor care au luat acest examen la numarul celor care au absolvit clasa a XII-a.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Presedintele Traian Basescu a fost huiduit la manifestarile de la Iasi Multimea a strigat la Iasi: ... Sunt convins ca respectul de sine ne va duce la situatia de a fi respectat in Europa." In jurul orei 10:00, presedintele Traian Basescu a sosit la Iasi.
Daniel Constantin si Dan Voiculescu, in "vizita de curtoazie" la Constantin Simirad Liderul PC, Daniel Constantin, si Dan Voiculescu s-au intalnit duminica la Iasi, cu presedintele Consiliului Judetean (CJ) Iasi, Constantin Simirad, liderii locali conservatori sustinand ca a fost o "vizita de curtoazie", nefiind luata in discutie eventuala candidatura a lui Simirad pe listele PC.
Cinci echipe, doua din Liga Nationala, SCM Craiova si Neptun Constanta, trei din Divizia A (Terom Iasi, Rapid Bucuresti si Muresul Targu Mures), vor lupta sa se claseze la finalul turneului pe unul din primele doua locuri care asigura participarea in sezonul viitor in Liga Nationala.
Proiectul de lege privind "Dezvoltarea si modernizarea Aeroportului International Iasi", adoptat de Senat in termen de urgenta, este blocat de doua saptamani pe ordinea de zi a Biroului Permanent al Camerei Deputatilor din cauza protestului deputatilor PSD si PNL care refuza sa participe la lucrarile acestei Camere pana nu este inlocuita Roberta Anastase.
Redobandirea permisului de conducere Daca ati avut nefericitul moment in care dintr-o simpla manevra de neatentie, nu ati cedat trecerea de prioritate, fie la o simpla iesire din parcare, sau la un indicator de cedeaza trecerea (sa zicem prost montat), cu siguranta permisul de conducere v-a fost suspendat pe 60 sau 90 de zile in cazul in care a avut loc un accident usor, sau pentru o alcoolemie de pana in 0.80mg/l fara accident (atat de usor de ridicat si atat de greu de obtinut).
Un concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent la Directia patrimoniu din cadrul Primariei Craiova a fost anuntat joia trecuta, cu doar o zi inaintea sustinerii probelor - 2 iunie 2006 - si fara ca directorul sa fi semnat subiectele de examen, asa cum prevede legea.
Avertismentul dat de profesori In plin examen de bacalaureat, oficialii ii avertizeaza pe liceeni sa nu incerce sa copieze. ... Dati banii de pomana pe ele, le transmit profesorii elevilor pentru ca toate salile de examen au camere de supraveghere.
Clopotelul a sunat, ieri, parca mai vesel pentru copiii din Mangalia.
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "Iasi - Un oras al pelerinilor de Sfanta Cuvioasa Parascheva", pe care o puteti citi in continuare.
Sustinerea orasului Iasi la titlul de Capitala culturala europeana. ... Titlul de Capitala Europeana a Culturii este unul conferit de Parlamentul European unui oras sau mai multora pentru un an, fiind de fapt parte a unui program amplu la nivel european care se desfasoara din 1985.
google-analytics.com