Cautare

4598 de rezultate pentru "rezultate academia de politie 2002" (5.94 secunde)
Academia de Stiinte Medicale, un for de consacrare pentru elita medicinei romanesti Academia de Stiinte Medicale a fost si ramane un for de consacrare pentru elita medicinei romanesti si in acelasi timp este o institutie care isi propune sa serveasca comunitatea careia ii apartine, a declarat marti presedintele Academiei de Stiinte Medicale, Irinel Popescu, in cadrul sesiunii solemne prilejuite de implinirea a 80 de ani de la infiintare a institutiei.
"Pledoarie pentru o Scoala de Politie exemplara...cat de greu este sa schimbam ceea ce trebuie schimbat?
Programul de transplant hepatic de la Fundeni cunoaste un moment de dezvoltare fara precedent (Autor: Cornelia Stanciu - AGERPRES) Programul de transplant hepatic din cadrul Institutului Clinic Fundeni a cunoscut anul acesta o dezvoltare fara precedent, a declarat intr-un interviu acordat AGERPRES prof.
Conduita, avansarea si promovarea comisarului sef Parasca Teofil Ofiterul de politie Teofil Parasca a activat in cadrul Serviciului de Paza si Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Arad pana in data de 1 aprilie 2011, cand a fost promovat de ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, in baza unui examen nelegal, organizat discret si formal, la care a fost candidat unic, loctiitor al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Satu Mare.
Cunoscutul om de radio si de televiziune, Raluca Moianu, a acceptat propunerea de a prelua conducerea singurei Academii de Balet privat din Romania care ofera diplome de stat recunoscute international, La Sylphide Ballet Academy.
Imbracati in politisti, perchezitionau victimele si le talhareau Buzetica, Bebi si Sile Coroi au fost trimisi in judecata pentru opt cazuri de talharie prin metoda Maradona: talharie constand in acostarea, intimidarea si perchezitionarea victimei de catre inculpatii deghizati in politisti.
Peste 180 de locuri sunt disponibile anul acesta la sesiunea de admitere pentru structurile teritoriale ale Politiei Romane, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).
80 de ani de la infiintarea Academiei de Stiinte Medicale Academia de Stiinte Medicale(ASM) a sarbatorit in ziua de 19 mai 2015, la Ateneul Roman, 80 de ani de la infiintare, printr-o Sesiune Solemna care a reunit membrii academiei si invitati de marca, urmata de un concert simfonic sustinut de Orchestra Medicilor.
Interviu cu politologul Cristian Parvulescu, coordonatorul Forumului constitutional - Domnule profesor, ce aduce nou forumul constitutional pe care il conduceti in raport cu precedentul, din anul 2002? ... Atunci a fost vorba de un parteneriat intre Camera Deputatilor si Asociatia Pro Democratia.
Fostul lider taranist Liviu Petrina a castigat la Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) procesul impotriva a doi jurnalisti de la Academia Catavencu, care in 1997 au scris intr-un articol ca a colaborat cu Securitatea, instanta stabilind ca i s-a incalcat dreptul la viata privata si familie.
Au inceput sapaturile la statia de metrou Academia Militara (Autor : Catalin Doscas) Primele cupe de pamant de pe santierul de la Razoare au fost incarcate in camioane inca de vineri dimineata.
Ordinul Militar de Romania a conferit Prof.Univ.Dr. Benone Pusca, Presedintele acestei universitati, demnitatea de Membru de Onoare in Grad de Comandor, ca expresie a recunoasterii contributiei Domniei Sale la emanciparea Natiunii. Intre prioritatile Ordinului Militar de Romania, un loc important il ocupa grija fata de valorile nationale.
Situata in nordul Dobrogei, Niculitelul este asezat pe ruinele unui grandios oras Traianopolis care avea aproximativ 30.000 de locuitori, infiintat de stapinirea Romana si care comunica cu cetatea Noviodunum, Isaccea de astazi.
Senatorul Valer Marian a formulat o interpelare in care acuza fapte ilegale ale ministrului de interne.
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I. Elena de 55 de ani din jud.
La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B. GABRIEL de 21 de ani si D.
Acum poti sa trimiti dovada pe mail la Politie Click! iti spune care sunt pasii de urmat pentru a scapa de numeroasele drumuri facute pentru a dovedi ca n-ai uitat sa-ti achiti datoriile Veste buna pentru soferii indisciplinati.
85/2003 privind aprobarea Regulamentului de aplicare a OUG nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice". Minciuna ar fi iesit imediat la iveala daca cineva s-ar fi uitat in respectiva hotarare de guvern, unde, in art.
in urma cu doi ani, Guvernul a emis o hotarire prin care se acordau sub forma gratuita, in special tinerilor de la sate, grajduri pentru a incepe o afacere in domeniul cresterii animalelor.
Marturii privind fenomenul OZN Relatam, in articolul de saptamana trecuta, ca in perioada 29 aprilie - 3 mai 2013, s-a organizat la National Press Club din Washington, asa-numita "Audiere a Cetatenilor privind Dezvaluirea" a tot ce stie guvernul privind realitatea prezentei extraterestre pe Pamant.
google-analytics.com