Cautare

2533 de rezultate pentru "rezultate titularizare invatamant" (6.19 secunde)
Chiar daca era invechit si supercentralizat, acest invatamant national era apreciat si accesat de catre tineri de pe toate meridianele lumii.
Statisticile recente privind sistemul de educatie din Romania ne situeaza mult sub media europeana in ceea ce priveste numarul de absolventi ai ciclului de invatamant superior, o scadere dramatica a numarului de studenti inmatriculati inregistrandu-se de la un an la altul.
Colegiul National Sfantul Sava Colegiul National Sfantul Sava (C.N.S.S.) este una dintre cele mai vechi si prestigioase institutii de invatamant din Bucuresti, Romania. ... Colegiul cuprindea prin 1831 treptele de umanioare (gimnaziu) (patru ani), de invataturi complementare (3 ani) si de cursuri speciale (invatamant superior, 3 ani).
Haosul care domina lumea romaneasca nu putea exclude nici sistemul de invatamant. ... Guvernantii se lauda ca anul acesta au alocat 5% din PIB pentru invatamant si mai ales pentru infrastructura.
De cate ori are loc cate un masacru in institutiile de invatamant, anchetatorii dau vina pe jocurile pe calculator care influenteaza mintea adolescentilor, pe filmele violente, muzica prea moderna sau teribilismul care ii face capabili de lucruri reprobabile din dorinta de a iesi in evidenta.
Totusi, daca inteleg motivul luarii acestei decizii, si anume acela de a nu mai face de ras sistemul de invatamant, chit ca problemele nu vor disparea, nu inteleg ce si-ar fi imaginat initiatorii acestei hotarari ca rezolva cu ea.
Se tot plang in schimb toti, de la presedinte, oameni politici si pana la ultimul dascal, ca educatia din unitatile de invatamant romanesti lasa serios de dorit.
Paza scolilor mi se pare o chestie mai importanta decat desele schimbari ale sistemului de invatamant si decat eternele lamentari ale tuturor, pe acest subiect. Pentru ca degeaba oferi educatie de calitate daca nu oferi siguranta copiilor care calca pragul unei institutii de invatamant.
Ce rezultate ati obtinut?
Ion Raut, purtatorul de cuvant al PNL Gorj, a mentionat ca s-a incercat cooptarea in noua structura de conducere a unor membri de partid care au avut rezultate la alegerile europarlamentare.
Stiu ca in perioada cand domnul Traian Basescu era doar primar general al Capitalei, Sebastian Lazaroiu ii furniza nu numai rezultate ale unor sondaje, ci si solutii pentru ca strategia adoptata de bataiosul om politic sa dea rezultate mai bune. ... Sa umble la rezultate.
Daca dupa comunicarea primelor rezultate surpriza era la sectorul 1, unde pesedistul Dan Tudorache era depasit de Clotilde Armand de la USB, situatia s-a schimbat aceasta fiind devansata potrivit ultimelor date partiale ale BEC la alegerile locale 2016.
Rezultate barna: ... 44.699 Rezultate paralele: ... 41.833 - Dupa trei rotatii, Romania se afla pe locul trei in clasamentul general, dupa SUA si Rusia, dar inaintea Chinei Rezultate sarituri: ... 45.733 - al treilea punctaj din concurs la acest aparat, dupa SUA si Rusia Rezultate sol:
Sa nu credeti ca nu cer si studiile timp, insa pentru pacientii critici se fac incercari disperate, din care unele dau rezultate.
Mai toate concursurile de angajari despre care am scris in ultima vreme se aseamana la rezultate. La politisti doar unul a trecut, cei de la Politia de frontiera se asteapta la aceleasi rezultate, titularizarile de la profesori au avut tot rezultate dezastruoase, concursurile de magistrati la fel.
Absolventii Facultatii de Management Turistic si Comercial Dimitrie Cantemir Constanta au promovat ieri examenul de licenta din sesiunea iulie 2007 cu rezultate foarte bune. ... Decanul a mai precizat ca din acest an se va schimba putin planul de invatamant.
Aproximativ 40 milioane lei au fost alocate din Fondul de rezerva bugetara al Guvernului pentru acoperirea cheltuielilor cu salariile in sistemul de invatamant preuniversitar, banii fiind directionati catre unitati scolare din 21 de judete si municipiul Bucuresti.
- Studentii inmatriculati la forma de invatamant cu frecventa, in institutiile de invatamant superior acreditate, beneficiaza de gratuitate la transport intern feroviar la toate categoriile de trenuri, clasa a II-a.
Domnule Ministru este vorba de invatatori si educatoare cu veghime in invatamant, cu rezultate deosebite in pregatirea copiilor, care au urmat cursuri de pregatire psiho-pedagogica si de metodica muncii didactice si care acum sunt trimise pentru echivalari intr-un dute-vino pe la universitati si inspectorarte.
Deschiderea anului universitar 2015 - 2016 ne ofera prilejul de a adresa tuturor studentilor din tara noastra spor la invatatura si rezultate bune, insa, ne obliga si la examinarea cu mai mare atentie a problemelor acestei categorii extrem de importante.
google-analytics.com