Cautare

3118 de rezultate pentru "rezultate titularizare invatamant arad" (3.03 secunde)
Potrivit inspectorului scolar general al ISJ Dolj, profesor Diana Busoi, "elevilor si profesorilor le-au fost puse la dispozitie de catre unitatea de invatamant gazda toate spatiile necesare. ... ), vor fi transportati la Scoala din Bistret, unitate de invatamant unde procesul educational se desfasoara in conditii optime.
Dupa cinci zile de vacanta petrecute in Turcia, parlamentarii din Comisia pentru invatamant au ajuns la concluzia ca au nevoie de o camera de joaca la Parlament, ca medicii romani sunt mai buni decat cei turci, ca "ciorba turca" nu este cine stie ce si au constatat ca au pus cateva kilograme pe ei din cauza baclavalelor.
Adrian Secrieru, consilier al PNG-CD, este nemultumit de faptul ca, desi este luna septembrie, banii alocati de la Guvern pentru reabilitarea institutiilor de invatamant din Galati s-au cheltuit abia pe jumatate.
Problema sigurantei in unitatile de invatamant, din punct de vedere al instalatiilor termice, ramane de actualitate, iar sistemul de invatamant romanesc ramane un adevarat pericol pentru elevi.
Peste o mie de sindicalisti ai Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI), printre care si o delegatie de 40 de profesori din Botosani, au protestat ieri in fata Universitatii "Alexandru Ioan Cuza", unde s-a desfasurat sedinta de Guvern.
"Politia Romana informeaza ca incep inscrierile in institutiile de invatamant proprii si subordonate Ministerului Administratiei si Internelor, precum si in institutiile de invatamant ale Ministerului Apararii Nationale si Serviciului Roman de Informatii care pregatesc specialisti pentru nevoile Ministerului Administratiei si Internelor.
17 institutii de invatamant din Oltenia isi vor inaugura, la sfarsitul lunii octombrie, atelierele de practica reabilitate cu fonduri europene, in cadrul Programului PHARE TVET 2003, care a beneficiat pentru aceasta regiune de o finantare de circa 2,7 milioane de euro.
Absolventii care în 60 de zile de la data finalizarii formei de învatamânt urmate nu se înregistreaza la AJOFM ca persoane aflate în cautarea unui loc de munca pierd dreptul de a beneficia de somaj. Conform legislatiei în vigoare, persoanele care în termen de 60 de zile de la absolvirea unei institutii de învatâmânt (inclusiv scoli speciale pentru persoane cu handicap) nu au reusit sa se încadreze în munca potrivit pregatirii profesionale pot beneficia de indemnizatie de somaj.
Ideea fondarii clubului a venit atunci cand scolile au aratat un interes sporit pentru atelierele creative pe care Dremel a inceput sa le organizeze in cadrul institutiilor de invatamant inca din anul 2010.
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declarative politica intitulata "Mediocritatea sistemului de invatamant", pe care o puteti citi in continuare. ... promovam un sistem de invatamant mediocru. Scaderea performantei din invatamant ar trebui sa dea nastere unor dezbateri privind standardele universale de calitate.
Adaptarea procesului de invatamant la cerintele pietei fortei de munca. ... In actuala forma, procesul de invatamant si formarea profesionala nu sunt adaptate cerintelor actuale necesare integrarii profesionale eficiente a tinerilor, in conditiile ciclurilor economice si cererii din piata fortei de munca.
Multe dintre elementele propuse la nivel european sunt deja incluse in cadrul legislativ national sau se afla in procesul de legiferare, cum ar fi reglementari privind ucenicia la locul de munca sau efectuarea stagiilor de catre absolventii de invatamant superior.
Situatia medicinei scolare s-a schimbat foarte mult in ultimii ani, inregistrandu-se o scadere a numarului personalului medical din cabinetele institutiilor de invatamant din tara noastra.
Universitatea Spiru Haret, plasata pe primul loc in topul UniRank UniRank a publicat, recent, un top 80 cu cele mai importante institutii de invatamant superior de stat si particulare din Romania.
Dar programa de invatamant era incarcata, ca si programul saptamanal, pentru ca sa ramana putin timp pentru a gandi. ... Un invatamant care are nevoie de meditatii ca sa functioneze rezonabil este un invatamant bolnav.
Dar programa de invatamant era incarcata, ca si programul saptamanal, pentru ca sa ramana putin timp pentru a gandi. ... Un invatamant care are nevoie de meditatii ca sa functioneze rezonabil este un invatamant bolnav.
Problema a fost analizata pe toate fatetele, mai putin pe cele de fond ce privesc cauzalitatea violentelor cotidiene din unitatile de invatamant preuniversitar din intreaga tara.
Acestea reprezinta rezultate partiale, in urma introducerii si validarii rezultatelor inregistrate intr-un numar de 20.708 sectii de votare, reprezentand 95,40% din totalul de 21.706 sectii.
Aceste obiective au fost prioritate in aceste programe, iar pana la finalul anului aceste 500 de scoli vor fi finalizate si dotate cu mobilier, in asa fel incat copiii sa aiba la dispozitie 500 de imobile in care sa invete in conditii bune si foarte bune Concret in judetul Botosani cu sprijinul finantarii primite de la Ministerul Dezvoltarii au fost finalizate mai multe unitati de invatamant, altele fiind in diferite stadii procedurale si ma refer aici la unitatile de invatamant din comunele Romanesti, Rachiti, Suharau, Tudora sau Vorniceni.
...tu te-ntreaba si socoate… De pilda, astazi ne putem pune aceasta intrebare relativ la invatamant.
google-analytics.com