Cautare

3118 de rezultate pentru "rezultate titularizare invatamant arad" (2.77 secunde)
Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului din Arad are un nou director, dupa ce in functie a fost numit Gheorghe Sechel, cu sprijinul Aliantei D.A., in special a PNL. ... si-a mai numit trei directori executivi in institutiile deconcentrate din judetul Arad.
Inca doi lideri ai PNL Arad - vicepresedintele Mihai Calimente si secretarul coordonator al filialei, Cornel Haristiade - si-au depus la sfarsitul saptamanii trecute candidaturile pentru sefia organizatiei, in total fiind in cursa cinci persoane.
Tensiunile interne din cadrul PNL Arad au culminat in aceasta sap-tamana cu invalidarea de catre Curtea de Onoare si Arbitraj a PNL a alegerilor locale ca urmare a contestatiei vicepresedintelui PNL Arad, deputatul Mihaita Calimente.
Conducerea PSD i-a dat un ultimatum liderului social-democratilor din Arad, Dimitrie Musca, potrivit caruia, pana la inceputul saptamanii viitoare, acesta sa se hotarasca daca isi mentine sau nu decizia de a demisiona din functia de presedinte al PSD Arad, asa cum a anuntat acum doua saptamani.
Presedintele UDMR Arad, Kiraly Andras, a declarat ieri ca organizatia judeteana il va sustine pe Markó Béla pentru un nou mandat de presedinte.
Vicepresedintele PD-L Arad Ciprian Luca a parasit partidul, demisionand si din functia de lider al organizatiei judetene de tineret, pentru a candida la Camera Deputatilor din partea PSD, in urma unei oferte venite din partea liderilor social-democrati.
Candidatul independent la presedintia Romaniei, Sorin Oprescu, a declarat la Arad ca militeaza pentru un guvern de tehnocrati si ca il prefera in fuctia de premier pe Daniel Daianu sau pe Florin Georgescu.
Transelectrica si MAVIR (compania similara din Ungaria) au inaugurat vineri noua Linie Electrica de Interconexiune de 400 kV Arad-Nadab-Bekescsaba, investitie ce se ridica, potrivit directorului general al Transelectrica, Stelian Gal, la circa 25,7 milioane euro.
VIDEO Cele mai noi imagini din avion cu autostrada Arad-Timisoara. ... Aseara au fost publicate pe youtube ultimele imagini cu autostrada Arad-Timisoara, realizata din avion.
Echipa feminina de baschet SCM-U Craiova infrunta astazi, in deplasare, formatia ICIM Arad, in primul joc din play-off-ul Diviziei A. Partida era programata pe 5 martie, dar se disputa in devans, deoarece sala din Arad este ocupata la acea data.
Oltencele au fost invinse, in deplasare, marti seara, de catre campioana en-titre ICIM Arad, scor 77-61 (29-9, 13-18, 25-16, 10-18). De mentionat ca antrenorul SCM-U, Liviu Manea, se confrunta cu probleme de lot, acesta deplasand la partida de la Arad doar opt jucatoare.
Un turist a cazut, vineri, de pe un zid al Cetatii Soimos din judetul Arad.
Cele doua sindicate din invatamant au formulat peste 100 de plangeri la Tribunalul Gorj in care cer plata sumelor respective. Banii reprezinta diferente rezultate din calculul gresit al mai multor sporuri. ... Ei au recunoscut ca au calculat gresit", a declarat Gheorghe Calniceanu, presedintele Sindicatului Liber din Invatamant Gorj.
Avem asteptari ca acestia sa invete, sa fie olimpici, sa fie premiati iar sistemul nostru de invatamant sa fie macar pe pozitii de egalitate cu cel din Finlanda. Asteptarile noastre sunt pozitive numai ca, daca deschidem ochii, ne loveste cruda realitate din sistemul de invatamant:
Comisia pentru invatamant a Camerei considera ca Mihai Hardau nu ar trebui schimbat din functia de ministru al Educatiei si Cercetarii la o eventuala remaniere guvernamentala pentru ca s-ar bulversa sistemul de invatamant, a declarat presedintele comisiei, Lia Olguta Vasilescu (PRM).
Dupa acea conferinta, probabil la recomandarea d-lui F.Gulen, am vizitat, impreuna cu cativa profesori din Bosnia, cateva centre de invatamant ale organizatiei din Istanbul, Bursa si Izmir. ... In schimb, curand au venit ei in Romania, cu toate formele de invatamant.
La finalul sesiunii trecute, deputatii au convenit ca membrii comisiilor juridica, de invatamant si pentru drepturile omului sa revina din vacanta cu cateva zile mai devreme de inceperea sesiunii ordinare, pentru a finaliza raportul privind statutul minoritatilor.
Senatorul Cristian Diaconescu, vicepresedinte al Partidului Social Democrat, a participat ieri la deschiderea noului an de invatamant la o scoala din Constanta, prilej pentru a face o serie de afirmatii foarte interesante.
Obiectul exceptiei de neconstitutionalitate il constituie dispozitiile Ordonantei de urgenta a Guvernului 136/2008 privind stabilirea unor masuri pentru salarizarea personalului din invatamant in anul 2008, publicata in Monitorul Oficial din 31 octombrie.
Instruirea pentru permis, eliminata din licee Alta prevedere, care a nascut deja controverse inca dinainte de a fi aprobata, se refera la instruirea elevilor si studentilor din unitatile de invatamant. Practic, unitatilor de invatamant de stat si particulare li se restrange dreptul de scolarizare pentru obtinerea permiselor de conducere.
google-analytics.com