Cautare

5668 de rezultate pentru "rezultate titularizare concurs 2009 salaj" (8.84 secunde)
PD are lideri care au lucrat in Securitate Totodata, Dan Voiculescu l-a acuzat ieri pe Traian Basescu de legaturi cu fosti ofiteri de Securitate, precum liderii filialelor din Dambovita si Salaj.
Organizatia judeteana Salaj a PC l-a ales, cu unanimitate de voturi, pe presedintele interimar al organizatiei, Ioan Mocan, in fruntea filialei, acesta intrunind 203 voturi din tot atatea valabile. Carmen Rus si Anamaria Pernes au fost desemnate in functiile de prim-vicepresedinte al PC Salaj, respectiv secretar executiv.
Presedintele PDL, Emil Boc, a anuntat, luni, la finalul sedintei BPN, ca, in urma analizei interne a rezultatelor la alegerile locale, s-a decis dizolvarea conducerilor filialelor din Bacau, Constanta, Galati, Salaj, Gorj, Satu Mare, Teleorman, Vaslui si Vrancea.
Astfel, acestia doresc infiintarea unui mega-judet care sa cuprinda actualele Harghita, Covasna si Mures, iar un al doilea judet sa includa judetele Satu Mare, Salaj si Bihor.
"Am obtinut cel mai mare numar de voturi din judetul Salaj, aproape 40.000, dar prin legea stramba care functiona la acea data a intrat in Senat un alt candidat, Stan Petru, care a primit mandatul de senator cu 5.000 de voturi", isi aminteste Pop.
Voturile lor angajeaza la responsabilitate maxima atat europarlamentarii PSD ce ne vor reprezenta pentru urmatorii cinci ani in Parlamentul European, cat si pe noi, cei de acasa!" Presedintele PSD Zalau, senatorul Gheorghe Pop, saluta rezultatul votului obținut duminica de Alianța PSD-UNPR-PC la nivelul Colegiului uninominal 2 Salaj, Zalau-Jibou:
PNL a pierdut functia de presedinte de CJ in judetele Arad, Bihor si Salaj. Partidul condus de Liviu Dragnea a batut palma cu UDMR si va forma majoritatea in consilii.
Directorul Romtelecom Salaj a mai spus ca DTc Salaj a incheiat procese verbale de constatare, urmand ca politia sa identifice persoanele vinovate de aceste prejudicii, ca apoi ele sa fie actionate in justitie, pentru recuperarea pagubelor create.
Ioan Bujita, directorul executiv al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Salaj, crede ca intarzierea lucrarilor si-ar putea pune serios amprenta asupra recoltei din acest an, indeosebi la cea de porumb.
Mai asteptam, poate in zilele urmatoare vom primi ceva informatii si nu inainte cu o zi, doua." Directorul executiv adjunct al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Salaj, Vasile Budai, ne-a declarat ca, ceea ce se stie sigur, pana acum, este faptul ca bonul fiscal va fi eliberat de casa de marcat in leul nou, chiar daca se incaseaza in vechea moneda.
Pentru o suprafata de teren de 163 hectare situata pe teritoriul localitatilor Ip, Crasna, Nusfalau si Boghis, din judetul Salaj, compania va acorda despagubiri estimate la 119,49 milioane de lei.
Diferenta de bani cheltuita pana in acest moment se regaseste in partea construita intre judetele Salaj si Bihor, pe tronsonul de 64 de km, care se afla in proportie de 60% terminat si pentru care Bechtel mai cheltuie inca 6 milioane de euro pe fiecare km.
Ce s-a luat in calcul atunci cand s-a decis care unitati administrative din judetul Salaj vor primi bani din fondul de rezerva al Guvernului, in urma Hotararii de Guvern de saptamana trecuta?
Tragedie, joi seara, pe DN 1 C, la limita dintre judetele Cluj si Salaj. ... Iesit din Catcau, exact inainte de a intra in județul Salaj, masina acestuia a parasit partea carosabila intr-o depasire riscanta si s-a rasturnat de mai multe ori.
Un transport de tancuri pentru Ucraina a ramas blocat pe DN 1H in zona localitatii Surduc din judetul Salaj, dupa ce un trailer a iesit in afara soselei.
Noaptea trecuta, 22 spre 23 septembrie, la ora 23:27, politistii Inspectoratului de Politie Judetean Salaj au fost sesizati cu privire la faptul ca sase minori, cu varste cu cuprinse intre 6 si 12 ani, din localitatea Somes Odorhei, s-au ratacit in padure, fiind plecati dupa ciuperci, de la ora 18:00.
La data de 22.03.2011, ora 06.00, politisti din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule, spjiniti de echipe din cadrul Politiei Capitalei - Serviciul Special de Interventie Rapida, Serviciul de Investigatii Criminale si din cadrul IGPR - Directia de Investigatii Criminale, in baza a 11 autorizatii de perchezitie emise de Judecatoria Sectorului 1, pentru punerea in executare a 14 mandate de aducere emise de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au efectuat o actiune pe raza sectorului 1 al Capitalei, ocazie cu care au depistat si condus la sediul Serviciul Furturi de Autovehicule, un număr de 12 persoane suspecte de comiterea unor furturi de autoturisme de provenienta straina, autohtona, dar si de furturi de oglinzi de la autoturisme de fabricatie straina, marci de lux, comise atat pe raza capitalei cat si pe raza judetelor Brasov, Salaj, Arad, Cluj, Satu-Mare si Iasi, dupa cum urmeaza:
Domnule Prim-Ministru, este inadmisibil faptul ca ati ignorat cu buna stiinta, pana la momentul de care vorbim, nu doar una, ci doua Decizii anterioare ale Curtii Constitutionale si anume Decizia nr.1257 din 07 octombrie 2009 si Decizia 1629 din 03 decembrie 2009, ultima suspendand efectele Ordonantei de Urgenta a Guvernului 105/2009 pana la data de 27 februarie 2010, din 28 februarie 2010, incetand de drept efectele ei, potrivit articolului art.147, alin.
Mai mult de jumatate dintre voi ati primit premii si anul trecut si ma bucur ca de opt ani de cand oferim aceste premii numarul copiilor angajatilor nostri cu rezultate deosebite a crescut de la an la an", a spus Gheorghe Baiasu, presedintele Sindicatului Liber Doljchim Craiova.
Rezultatul inregistrat in tara vecina ajuta in mare masura si Romania, care acum are un avans de 5 puncte fata de Ungaria si va ramane pe un loc care trimite direct la Euro chiar si in eventualitate unor pasi gresiti REZULTATE ETAPA A 5-A (29 martie):
google-analytics.com