Cautare

5668 de rezultate pentru "rezultate titularizare concurs 2009 salaj" (4.39 secunde)
Institutul National de Statistica (INS) a anuntat astazi primele estimari in ceea priveste Produsul Intern Brut pe trismestrul al doilea din 2009. ... Conform primelor estimari privind evolutia Produsului intern brut in trimestrul II 2009, acesta s-a redus, comparativ cu trimestrul I 2009, cu 1,2%.
cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. ... Persoanele fara ocupatie sau angajatii cu studii elementare sau medii au incheiat o asigurare de viata in 2009 in masura mai mica decat angajatii cu studii superioare:
cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. ... Tinerii cu studii superioare investesc cel mai mult Persoanele de sex masculin declara in masura usor mai mare decat femeile ca au realizat investitii in timpul anului 2009 (28,9% vs 22,2%).
Guvernele lui Basescu au scazut economia Romaniei cu 7,2% in 2009. ... Conform cifrelor oficiale, economia Romaniei a scazut cu 7,2% in 2009.
Bloggerii romani au incasat, in 2009, aproximativ 300.000 de euro, 10% dintre acestia avand venituri de peste 1.000 de euro, potrivit studiului BR 2009, derulat de refresh.ro si agentia de publicitate online Standout.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Un prim proiect inovator adus de UNIQA in Romania la finele anului 2009, a fost UNIQA MeteoAlert - sistem de avertizare prin SMS cu privire la fenomenele meteo extreme, oferit gratuit clientilor UNIQA Asigurari.
S-a inscris la Institutul Narional al Magistraturii, pe care l-a absolvit in 2009. ... In 2014, Georgiana Moldovan s-a inscris la concurs pentru un post de inspector judiciar, dar a fost respinsa. Potrivit unui document CSM, Georgina Moldovan nu indeplinea criteriile de inscriere la concurs.
Domnule Prim-Ministru, este inadmisibil faptul ca ati ignorat cu buna stiinta, pana la momentul de care vorbim, nu doar una, ci doua Decizii anterioare ale Curtii Constitutionale si anume Decizia nr.1257 din 07 octombrie 2009 si Decizia 1629 din 03 decembrie 2009, ultima suspendand efectele Ordonantei de Urgenta a Guvernului 105/2009 pana la data de 27 februarie 2010, din 28 februarie 2010, incetand de drept efectele ei, potrivit articolului art.147, alin.
Mai mult de jumatate dintre voi ati primit premii si anul trecut si ma bucur ca de opt ani de cand oferim aceste premii numarul copiilor angajatilor nostri cu rezultate deosebite a crescut de la an la an", a spus Gheorghe Baiasu, presedintele Sindicatului Liber Doljchim Craiova.
Bihor, Satu Mare, Arad si Salaj. ... Arad, Salaj, Bihor si Satu Mare, care aveau ca obiect de destinatie constructiile sau comertul cu materiale de constructii.
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati. ... Judetul Salaj va avea patru deputati si doi senatori.
In data de 22 decembrie 2010 l-ati imputernicit sef al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (serviciul de informatii al Ministerului Administratiei si Internelor) pe comisarul Cristian Latcau, pana atunci sef al Biroului de Lupta impotriva Crimei Organizate Salaj (unde avea 7-8 subalterni).
In incercarea de a face o oarecare lumina asupra modului de derulare a demersurilor si actiunilor menite sa asigure continua profesionalizare a institutiilor din subordinea prefectului, dar si a presiunilor exercitate de mass media pe tema numirii sefilor de deconcentrate, Prefectura Salaj a remis ieri un comunicat de presa.
In Salaj, inregistrarea si aprobarea cererilor s-a realizat prin intermediul Fundatiei Kallos Zoltan. Banii de la Budapesta, "pansament" pentru scolile salajene Guvernul maghiar a mai alocat fonduri si pentru dotarea scolilor, in care studiaza elevii de etnie maghiara, cu materiale didactice (harti, carti, dar si aparatura electronica, precum:
Prezent si el la acest eveniment, presedintele Consiliului Judetean Salaj, Tiberiu Marc, a declarat ulterior, in cadrul unei conferinte de presa, care a avut loc sambata, ca membrii UNCJ au aprobat un document de dispozitie privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, act inaintat si Guvernului.
Totusi, dupa cum spunea Augustin Precup, presedintele PC Salaj, cel putin in ceea ce-l priveste, s-a declarat impotriva ideii de schimbare a numelui partidului, "dar sunt un soldat devotat, astfel ca vom incerca, impreuna cu colegii mei, sa-l introducem (n.r.
Trei sefi de diferite servicii din cadrul IPJ Salaj s-au prezentat, in cursul saptamanii trecute, la concursul pentru ocuparea postului de prim adjunct al sefului IPJ, post care, reamintim, a devenit vacant in urma pensionarii comisarului sef Matei Ardelelean.
statul roman, Ministerul Apararii Nationale, UM 01024 Timisoara, Parchetul Militar Timisoara, Parchetul de pe langa Curtea Suprema de Justitie, Ministerul Administratiei si Internelor, Compania de Pompieri Petrosani, Judecatoria Timisoara, Tribunalul Timis, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara, Judecatoria Zalau, Tribunalul Salaj, Curtea de Apel Cluj, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj, Curtea de Apel Bucuresti, Inalta Curte de Casatie si Justitie, Tribunalul Bucuresti, Ministrul Justitiei, Consiliul Superior al Magistraturii, Presedintia Romaniei si Guvernul Romaniei.
La intalnirea cu Theodor Stolojan, din partea Filialei Judetene Salaj a PNL, a participat deputatul Catalin Micula, care ne-a declarat ca, desi a aflat de la colegii sai ca ar fi contraindicat sa ia parte la sedinta, totusi s-a dus fara nici o problema.
google-analytics.com