Cautare

4287 de rezultate pentru "rezultate titularizare centru de examinare lic m eminescu oradea" (2.90 secunde)
Aparitia in Oradea a unor afise in limba maghiara, cu mesajele "Ardealul, pamant unguresc" si "Ardealul a fost si va fi pamant unguresc" a generat primele reactii politice.
A surprins oarecum alegerea fostului consilier oradean Ioan Mintas pe colegiul numarul 1 Marghita-Sacuieni la Senat, alegerea pecistei Sonia Draghici pe colegiul 7 din Oradea pentru Camera Deputatilor, dar si colegiul (unul cu putine sanse de castig) pe care a fost ales sa candideze Mihai Bar.
Premierul Romaniei si, totodata, presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, va veni sambata, 11 octombrie, la Oradea. Motivul prezentei sale in orasul de pe Crisul Repede este prezentarea oficiala a candidatilor din toata Transilvania pentru un loc in Parlament din partea liberalilior.
Declarata, de cativa ani, una dintre societatile cel mai indatorate la bugetul de stat, circa 19.000 de miliarde de lei vechi (circa 500 de milioane de euro) dupa unii, 11.000 de miliarde de lei, dupa altii, Termoelectrica este pe cale sa fie scoasa la mezat de Ministerul Finantelor.
Dupa ce conducerea Cemtrade SA (fabrica de alumina) Oradea a declarat razboi, in cursul zilei de marti, conducerii SC Electrocentrale Oradea, acuzand-o de santaj si de faptul ca nu respecta o hotarare judecatoreasca emisa de Curtea de Apel Bucuresti, miercuri dupa-masa rusii de la fabrica de alumina au lasat-o mai moale cu declaratiile razboinice.
Totul va incepe cu o conferinta de presa organizata la sediul OJPC Bihor, dupa care inspectorii OJPC vor oferi informare, consiliere, distribuire de materiale publicitare, primire de reclamatii in: ... supermarketul "Crisul" Oradea si supermarketul "Lotus" Oradea.
ABplus Events organizeaza, in perioada 10-13 mai, la Sala Sporturilor "Antonio Alexe" din Oradea, ce-a de-a doua editie a Expozitiei Nationala de Contructii si Instalatii CAMEX. Evenimentul reuneste oferta a peste 150 de firme din domeniul constructiilor si al instalatiilor.
RCS & RDS a deschis un nou punct de prezenta in Oradea. ... 1, (fostul restaurant Mignon) si pune la dispozitia clientilor 3 puncte de incasare si 2 puncte de relatii comerciale. Casieria din Centrul Comercial Crisul va fi inchisa, incepand cu data de azi, 18 mai 2007.
Federatia Patronilor Bihor, in parteneriat cu Primaria Oradea, organizeaza, vineri, in sala "Gen. Traian Mosoiu" a Primariei, conferinta cu tema "Program de Reabilitare Termica a Cladirilor", intre orele 9:30 si 14:30. Programul va incepe cu Sesiunea I - Importanta programelor de reabilitare termica in perspectiva standardelor europene".
La sfarsitul lunii trecute, sindicatul din cadrul SC InterOil Oradea a trimis o adresa conducerii Bunge Romania, prin care a inaintat o oferta de cumparare a fabricii de ulei.
Facultatea de Stiinte Politice si Stiinte ale Comunicarii a gazduit, luni dupa-masa, prima activitate a "Saptamanii europene a democratiei locale", desfasurata in cadrul Toamnei Oradene.
Odata cu transferul de responsabilitati si activitati de la Fiscul bihorean la Directia Judeteana pentru Accize si Operatiuni Vamale (DJAOV) Oradea, tot mai multe societati comerciale si importatori care produc sau importa produse accizabile se plang ca vamesii le calca pragul si executa aceleasi actiuni de control ca inspectorii fiscali sau comisarii Garzii Financiare Bihor.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au efectuat, luna trecuta, mai multe verificari privind modul de aprovizionare si comercializare la mai multe societati care se ocupa de prelucrarea si valorificarea metalelor pretioase.
Atunci cand se pune problema dezvoltarii economice a municipiului Oradea si a imprejurimilor, de foarte putine ori virtualii sau viitorii investitori iau in calcul specificul acestei zone.
Candidatul din sezonul toamna-iarna 2007-2008, din partea PSD pentru Primaria Oradea, a cazut. ... Batalia pentru scaunul de primar interimar a lasat urme in cadrul conducerii judetene a PSD Bihor.
Federatia Patronilor Bihor organizeaza, vineri, in sala "Traian Mosoiu" din Primaria Oradea, cea de a II-a editie a Conferintei economice "Cum si cu ce construim la nivel european in Romania". Coorganizator este Zona Metropolitana Oradea (ZMO).
Cutivatorii de cartofi bihoreni s-au plans in fata reprezentantilor Ministerului Agriculturii, prezenti cu ocazia cele de-a doua editii a Conferintei pentru Agricultura, organizata de Federatia Patronilor Bihor la Oradea, ca nu-si mai pot vinde productia intrucat, de la inceputul anului, piata autohtona a fost invadata de cartofi bolnavi, adusi din Polonia de tot felul de speculanti care vor sa se imbogateasca peste noapte.
Ca SC Infratirea SA Oradea, firma-etalon a municipiului Oradea candva, nu mai inseamna nimic pentru nimeni, aceasta e o certitudine.
Procesatorul de carne Cominca SA isi inchide operatiunile de productie de la Oradea incepand cu luna iunie a.c., pentru ca fabrica nu este rentabila.
Desi au fost invitate mai multe personalitati, reprezentanti ai unor ministere, numai Lucia Morariu - secretar de stat in cadrul Ministerului pentru IMM a raspuns invitatiei. Conducerea federatiei anuntase in urma cu cateva zile ca a trimis invitatii la 430 de agenti economici care fiinteaza in turism.
google-analytics.com