Cautare

4289 de rezultate pentru "rezultate titularizare centru de examinare lic m eminescu oradea" (6.85 secunde)
SARMANUL DIONIS - Tematica si motive literare Cea mai insemnata caracteristica a nuvelei Sarmanul Dionis a lui Eminescu este setea de absolut a eroului romantic, care depaseste experientele existentei reale printr-o extraordinara aventura temporala, spatiala si modala, acesta fiind individual sau prin cuplu.
14 septembrie 2015, Bucuresti) a fost un scriitor, politician si jurnalist roman, care a detinut functiile de senator si europarlamentar. ... A fost invins in al doilea tur de Ion Iliescu.
Cu ocazia zilelor Eminescu a fost puzderie de manifestari in oras si chiar in judet. Spectacole, concursuri, lansari de carte, a plouat cu din astea zilele astea.
Sedusi de parfumul operei eminesciene, zeci de scriitori romani si de alte nationalitati se aduna an de an la Botosani ca sa cinsteasca memoria Poetului si alte lichide specifice.
Desi candidatii au facut eforturi financiare pentru a-si prezenta oferta electorala, din nefericire, o mare parte a populatiei inca nu stie ce voteaza si nu a auzit de alegeri uninominale.
Imensul pavilion expozitional va costa 80 de milioane de lei, din care Primaria Craiova trebuie sa aloce 50 de milioane.
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a declarat ieri ca Grupul parlamentar al PSD din acest for legislativ va depune la Curtea Constitutionala (CC) sesizarea vizavi de noul regulament cel mai tarziu astazi.
In acelasi timp in care premierul Calin Popescu Tariceanu anunta ieri ca a demis-o din functie pe Paloma Petrescu, secretar de stat in cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii, aceasta declara, pentru cotidianul "Replica" de Constanta:
Dizolvarea Biroului Permanent Local (BPL) al organizatiei Oradea de catre Delegatia Permanenta Teritoriala a PNL a tulburat apele in cadrul filialei judetene a liberalilor bihoreni. Potrivit liderului PNL Oradea, Gavrila Grebenisan, prin dizolvarea Biroului municipal s-a incalcat statutul.
Candidatul PNL pentru sefia Consiliului Judetean Bihor, Radu Tarle, impreuna cu echipa sa de consilieri, printre care se numara Lucia Varga si Dumitru Voloseniuc, sunt revoltati de modul in care adversarii lor politici fac campanie electorala.
Manevre in CJ Chiar daca a trecut ceva timp de la ultima Sedinta a Consiliului Judetean, se pare ca ecourile ei inca ii bantuie pe unii consilieri.
'Declaratia mea politica de astazi porneste de la o observatie simpla: prioritatile Cabinetului Boc-Basescu sunt total diferite de prioritatile reale ale romanilor. ... Pentru cei 1 300 de elevi ai Colegiului Economic "Partenie Cosma" din Oradea primul sunet de clopotel din acest an a fost unul trist.
Electrica Transilvania Nord - Societatea de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice Oradea vine in intampinarea clientilor sai, pentru a-i determina pe acestia sa capete incredere in serviciile furnizate.
De la deschiderea hipermarketului din Oradea, actionarii PIC nu prea au motiv de bucurie. Desi modul de prezentare a marfii este foarte bun, iar preturile sunt la multe produse mai mici decat la concurenta, angajamentele fata de furnizori si prestatorii de serviciu scartaie.
Directia Generala a Finantelor Publice Bihor va vinde prin licitatie, pe 26 noiembrie, ora 11:00, in baza OG 92/2003 privind Codul de Procedura Fiscala, mai multe bunuri imobile, proprietate a debitorului SC Big Trans SRL Oradea, cu domiciliul fiscal in localitatea Oradea, Calea Clujului, nr.
Cu toate ca ancheta autoritatilor privind cauzele tragediei de la Oradea, unde un barbat a murit, iar alti trei au fost raniti, se afla abia la inceput, datele preliminare arata faptul ca vina apartine unei firme din Constanta.
Senatorul Florian Bodog a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "Municipiul Oradea la 900 de ani de la prima atestare documentara a orasului", pe care o puteti citi in continuare.
Simone de Beauvoir- sex si filosofie Simone de Beauvoir a marcat secolul XX prin luarile de pozitie indraznet feministe pentru epoca ei, dar, in mod paradoxal, numele si viata sa raman greu de despartit de cele ale partenerului naravas, Jean-Paul Sartre.
Un sistem viciat, frudat si distorsionat de interese, asa a caracterizat vineri ministrul Mihail Hardau sistemul educational din tara noastra.
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
google-analytics.com