Cautare

4289 de rezultate pentru "rezultate titularizare centru de examinare lic m eminescu oradea" (4.14 secunde)
Pare cel putin bizar faptul ca, intr-un ziar obisnuit, se publica articole despre Eminescu. ... Ori tocmai cele spuse in fraza de mai sus constituie justificarea optiunii noastre.
Cand Titu Maiorescu ii scria cuiva, la un moment dat, ca "Eminescu inca traieste", Eminescu inca traia, dar viata lui se afla in mare cumpana. Iar Maiorescu dovedea, dincolo de un cinism desavarsit, si o intuitie de vizionar ce nu-i poate fi tagaduita.
In jur de 60 de milioane de euro sunt necesari pentru modernizarea aeroportului Oradea. Studiul de fezabilitate a fost terminat atat pentru cele doua terminale, cat ti pentru pista.
Ma bazez pe experienta pe care o am in administratie - am fost timp de trei mandate primar de Oradea, primar de Opozitie multa vreme, am trecut prin furcile caudine ale politicii romanesti.
Fosti primari si viceprimari, prodecanul Facultatii de Mediu Oradea, decanul Facultatii de Stiinte Politice si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Oradea, dar si fostul deputat Mihai Bar (liderul suspen- dat al PSD Bihor) se afla pe listele de candidati ai acestui partid.
In incinta Grand Plaza Hotel din Bucuresti, Mivan Development a anuntat, miercuri, cea mai mare investitie din Romania intr-un lant de malluri, cu o suma de peste 700 de milioane de euro.
Rock House Events a celebrat duminica, 27 ianuarie 2019, la Palatul Cesianu-Racovita, Ziua Culturii Nationale printr-un eveniment unic dedicat caietelor lui Mihai Eminescu care a inclus premiera filmului documentar artistic Cufarul (regia Cristian Radu Nema si Mimis Ravanis), un spectacol de muzica si poezie, o sesiune de dezbateri tematice.
Cornel COMAN) Nu incetez a ma minuna, la fiecare 15 ianuarie, de piosenia standardizata cu care celebram "nasterea poetului national". Nici vorba sa inclin spre tabara literatilor care l-au denumit pe Eminescu "cadavrul din dulapul culturii romane".
Profesorul de limba si literatura romana Nicolae Scaunas, cetatean de onoare al orasului Calarasi, sustine ca Mihai Eminescu a trecut prin Calarasi, in anul 1882.
Editura National are placerea si onoarea de a va prezenta editia integrala Mihai Eminescu, alcatuita din 11 volume, care cuprinde intreaga opera a poetului nostru national, editie critica ingrijita de istoricul literar Acad.
Grupul Evenimentul Romanesc, ai carui actionari sunt jurnalistii Ion Cristoiu si Vlad Pufu, a cumparat Editura Eminescu de la scriitoarea Silvia Cinca. Tranzactia a fost parafata saptamana trecuta, de catre fostul proprietar, scriitoarea Silvia Cinca, si de directorul general al Grupului Evenimentul Romanesc, jurnalistul Vlad Pufu.
15 ianuarie este ziua lui Mihai Eminescu, dar si Ziua Culturii Nationale. Anul acesta se implinesc 171 de ani de la nasterea marelui poet. ... Data la care se sarbatoreste aceasta zi este data nasterii poetului national al romaanilor, Mihai Eminescu (1850-1889).
De primavara trecuta incoace, mai exact de dupa aparitia in ziarul nostru a articolului "seful Politiei Judiciare a PNA are dosar penal”, in care au fost pomeniti si procurorul general al Romaniei, Ilie Botos, si procurorul general al PNA, Ioan Amarie, procurorul sef al Serviciului teritorial Oradea al PNA (ce are competenta si asupra judetului Satu Mare), Ioan Moldovan a manifestat o curiozitate subita si deosebita fata de ziarul "Gazeta de Nord-Vest”.
Secretarul general al Guvernului, Ilie Bolojan, si-a anuntat ieri candidatura pentru functia de primar al municipiului Oradea din partea PNL. Desi intentia de a intra in cursa pentru Primarie se vehicula de mai mult timp, Bolojan si-a anuntat candidatura doar dupa sondarea electoratului oradean.
Citeam comentariile unora care se dadeau profesori loviti in soarta de salariile mici. Erau comentarii pe un site, starnite de un articol in care profesorilor care au sustinut anul acesta examen de titularizare li se atragea atentia ca au luat note mici.
Ieri, dupa candidatii PSD, de la ora 11:00, la Biroul Electoral de Circumscriptie nr. ... Secretarul de stat in Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile Lucia Varga, vicepresedintele AVAS Emil Bentan si viceprimarul municipiului Oradea, Gheorghe Carp, se afla pe lista PNL Bihor pentru alegerile parlamentare.
Intrucat Spring Expo a luat sfarsit duminica, 2 aprilie, organizatorii expozitiei doresc sa prezinte castigatorii premiilor oferite de partenerii lor, respectiv castigatorii concursurilor organizate cu ocazia evenimetului. ... mobilier living oferit de Mob Design - Serbezan Tiberiu - Oradea;
Scandalul artificial creat in jurul omului de cultura Cristian Tabara a aparut dupa schimbarea conducerii TVR. ... Cristian Tabara ar fi putut fi preot, fiind licentiat al Facultatii de Teologie Ortodoxa. ... Cristian Tabara s-a nascut pe 30 noiembrie 1967, la Oradea, unde a absolvit Liceul de Filologie-Istorie in 1986.
In timp ce pedistii si udemeristii din Consiliul Local Oradea colaboreaza, neoficial, la bunul mers al masinii de vot din legislativul local, organizatiile studentesti ale celor doua partide, ai caror membri sunt in Consiliul Local al Tinerilor, au semnat ieri un protocol de colaborare.
Grupul suedez Electrolux nu este de nasul oradenilor. ... Gigantul nordic este unul dintre cei mai mari producatori din lume de aparatura electrocasnica si de uz profesional, cu vanzari de peste 40 de milioane de produse anual, catre clienti din 150 de tari.
google-analytics.com