Cautare

4750 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 vrancea" (2.67 secunde)
Vrancea - 74%, Valcea - 72%, Ialomita - 72%, Botosani - 68%, Vaslui - 65%, Buzau - 72%, Constanta - 63%, Hunedoara - 69%.
Dan Sova cere demiterea prefectilor din judetele afectate grav de ninsori Senatorul PSD Dan Sova i-a solicitat, Vineri, premierului Mihai Razvan Ungureanu demiterea prefectilor din judetele Bacau, Vrancea, Buzau, Ialomita, Galati, Braila si Constanta, cele mai afectate de ninsori si viscol.
Reprezentantul PSD Vrancea Neculai Pintea, in varsta de 75 de ani, din satul Colacu, comuna Valea Sarii, a fost gasit vinovat de faptul ca a votat de mai multe ori la alegerile generale de anul trecut.
si PSD si-au adjudecat cate o primarie din Bistrita-Nasaud, in urma alegerilor organizate in comunele nou-infiintate Ciceu Mihaiesti si Runcu Salvei, alegeri fiind organizate, in aceeasi zi, si in localitati din Constanta si Vrancea. ... Tot duminica, au fost organizate alegeri si in comuna nou-infiintata Spulber din judetul Vrancea.
Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, „baronul“ PSD Marian Oprisan (foto), s-a ales cu o amenda contraventionala de la Politia Rutiera dupa ce si-a parcat neregulamentar masina.
Decizia de suspendare din partid a lui Baesu a fost luata in sedinta Biroului Executiv al PSD Vrancea, la care a participat si presedintele partidului, Mircea Geoana.
Seismul s-a produs zona seismica Vrancea, judetul Buzau. ... Cutremurul cu cea mai mare magnitudine produs anul acesta in Romania a avut 5 grade si s-a inregistrat la 29 martie, tot in zona seismica Vrancea.
Un nou cutremur a avut loc, duminica dimineata, in Romania, dupa ce sambata seara pamantul se zguduise din nou, in zona seismica Vrancea.
"Nu poti sa stii dintr-un fotoliu de la Bucuresti ce se intampla in o comuna" "Am discutat in principiu proiectele de infrastructura si de alta natura pe care judetele componente ale euroregiunii 2SE, respectiv, Constanta, Braila, Constanta, Buzau, Vrancea si Tulcea le vor accesa incepand cu 1 ianuarie 2007 din fondurile structurale europene.
Aceasta initiativa a deputatilor PNL vine dupa scandalul de la Consiliul Judetean Vrancea, unde mai multi consilieri ai Aliantei au incercat fara succes sa-l inlocuiasca din functie pe actualul presedinte al CJ Vrancea, Marian Oprisan (PSD).
PNL-ul sau presedintele, al carui nemaipomenit ministru cum o lauda pe Monica Macovei nu punea Justitia sa se atinga de baronul Oprisan la Vrancea? Si nu se atingea Justitia de Oprisan pentru ca firmele apropiate de Basescu si PD asfaltau in Vrancea", a declarat Victor Manea.
"Indiferent de jocurile pe care le mimeaza unii sau altii, PSD trebuie sa introduca motiunea de cenzura pentru ca in acest mod se va corela cu agenda cetatenilor Romaniei", a afirmat, inaintea intalnirii Marian Oprisan, presedinte de consiliu judetean la Vrancea.
Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Vrancea,a afirmat, joi, ca va propune PSD sa conditioneze votul pentrul legea uninominalului de introducerea unor prevederi prin care si presedintii de CJ sa fie alesi prin acelasi sistem de vot, potrivit NewsIn.
Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, a primit de la CNSAS adeverinta de necolaborare cu Securitatea pentru ca, desi conform documentului publicat pe site-ul institutiei acesta a fost recrutat sub numele conspirativ "Renato", nu a dat nicio informatie fostei politii politice.
Sibiu - 25,26%, Mures - 25,10%, Bacau - 24,38%, Salaj - 23,90%, Vaslui -23,41%, Vrancea -23,30%, Iasi -22,04%, Timis - 21,91%, Alba - 21,89%, Mehedinti - 21,86%, Prahova - 21,57%, Caras-Severin - 21,47%, Harghita - 21,10%, Cluj - 21,10%, Hunedoara - 20,81% si Satu Mare - 20,33%.
Presedintele PDL, Emil Boc, a anuntat, luni, la finalul sedintei BPN, ca, in urma analizei interne a rezultatelor la alegerile locale, s-a decis dizolvarea conducerilor filialelor din Bacau, Constanta, Galati, Salaj, Gorj, Satu Mare, Teleorman, Vaslui si Vrancea.
Coordonatorul campaniei PSD Miron Mitrea a declarat, joi, la Scoala de vara a TSD Vrancea, ca, dupa alegerile din 30 noiembrie, orice alianta este posibila, dar o alianta a PSD cu PNL este "mult mai probabila".
Firma este relativ nou infiintata, dar din 2002 si pana in prezent a reusit sa se impuna destul de serios pe piata vinurilor din Vrancea, una din cele mai competitive din tara.
Presedintele PDL, Emil Boc, le-a cerut, sambata, la Focsani, delegatilor prezenti la Consiliul de Coordonare al PDL Vrancea sa aiba incredere in deciziile Guvernului pentru ca rezultatele se vor vedea in 2012 si a precizat ca masurile dure au crescut credibilitatea Romaniei pe pietele intenationale.
Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan (PSD), considera "inoportuna" discutia despre reimpartirea administrativ-teritoriala deoarece, in opinia sa, "Romania are alte probleme acum". ... Marian Oprisan presedintele CJ Vrancea:
google-analytics.com