Cautare

4877 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 mehedinti invatamint" (3.92 secunde)
PSD+PC a castigat si in Gorj si Mehedinti Rezultatele alegerilor europarlamentare de duminica, anuntate de Biroul Electoral Judetean (BEJ) Gorj, plaseaza pe primul loc Alianta PSD +PC, cu 34,26%, urmata de PDL - 30,55%, PNL - 14,49%, PRM - 13,76%, Elena Basescu - 4,17%, si PNCTD - 1,12%.
Inspectia de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (I.S.U.) Mehedinti a efectuat ieri controale la primariile din judet. ... al Judetului Mehedinti, despre producerea oricaror situatii de urgenta sau efecte ale acestora. ... Mehedinti pentru raportarea evenimentelor.
  Resturi de privatizat în Mehedinti Noua firme din Mehedinti mai au printre actionari si statul, care detine câteva zeci de procente la fiecare. AVAS mai este actionar majoritar la una singura, Cerom Mehedinti (51,004%), si are obiect de activitate fabricarea hârtiei si a cartonului ondulat.
Grav accident de circulatie in Mehedinti. ... Accidentul s-a produs miercuri, pe DN 56 A, in judetul Mehedinti.
Patru persoane, trei din Mehedinti si una din comuna doljeana Poiana Mare, au fost retinute vineri dimineata de ofiterii de la Crima Organizata din Craiova si Mehedinti, toate fiind acuzate de comiterea infractiunii de trafic de carne vie.
In continuare, fotbalistul are prima sansa la titularizare ca fundas stanga, date fiind indisponibilitatea lui Vlad si exilarea lui Cardoso la echipa secunda. ... "Atmosfera este buna dupa ultimele rezultate, important este sa o mentinem asa.
La fotbal, dupa o serie de rezultate proaste se schimba antrenorul si, de multe ori, echipa obtine rezultate bune fara sa aduca jucatori noi, ci doar prin faptul ca apare o noua mobilizare, se restructureaza anumite posturi.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Seful campaniei electorale a PSD, Miron Mitrea, a declarat astazi ca PSD va cere refacerea alegerilor locale din Caras-Severin si Mehedinti in situatia in care se va constata ca intradevar pe buletinele de vot nu era trecuta si sigla PSD-ului.
Concret, potrivit Oficiului National al Registrului Comertului (ONRC), in Dolj au aparut anul acesta 3.126 de comercianti, pe cand in 2010, tot pe primele opt luni, se infiintasera doar 2.193 de firme.
Spre exemplu la invatamint a alocat bani la foarte multe proiecte, insa nici unul nu va fi finalizat in acest an. ... Desi are peste 6 milioane de lei pentru investitii in unitatile din invatamint, Primaria Galati risca sa nu termine nici un proiect.
De altfel, vicepresedintele PSD Galati, Simion Stefan, sustine si ca materialele didactice, desi au fost comandate si platite, nu au ajuns la scoli, iar mobilierul scolar este depozitat in alte locuri decit unitatile de invatamint.
Astfel, sindicalistii cer tichete de masa pentru angajatii din administratia publica, sanatate si invatamint, un fond social de 2,5%, indexarea salariilor lucratorilor din sistemul bugetar, alocarea a 6% din PIB pentru invatamint, reducerea cheltuielilor nejustificate, un exemplu fiind cele pentru parlamentari, alocarea fondurilor necesare restructurarilor stabilite prin lege.
Cele mai mari cresteri, in invatamint De cea mai mare crestere salariala, respectiv cu 23,17%, va beneficia in 2007 personalul din invatamint.
Printre altele, un cititor spunea ca aceia care afirma ca, in timpul comunismului, in Romania au existat temnite infioratoare, asasinate politice, exmatriculari din invatamint din cauza originii nesanatoase etc.
Printre altele, un cititor spunea ca aceia care afirma ca, in timpul comunismului, in Romania au existat temnite infioratoare, asasinate politice, exmatriculari din invatamint din cauza originii nesanatoase etc.
google-analytics.com