Cautare

7747 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 judetul suceava" (2.85 secunde)
Dupa ce ca au facut greva timp de 90 de minute in partida cu Cetate Suceava, in care s-au jurat sa nu puna piciorul pe minge, poreclitii fotbalisti de la FC Botosani au mai pus de o greva si saptamina trecuta, cind nu s-au prezentat la antrenamente, fiindca nu li s-au dat o prima de joc pentru o victorie chinuita si obtinuta mai mult de arbitru decit de ei.
In 2010, s-a inregistrat o usoara crestere a vanzarilor de autoturisme noi autohtone si de import in Dolj si Olt, iar 2011 a fost anul cel mai negru din ultimii patru pentru dealerii auto.
Judetul Constanta nu are multi exportatori, dar cei pe care ii are exporta un volum insemnat de produse, a aratat ieri Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, in deschiderea seminarului de prezentare in judetul nostru a Strategiei Nationale de Export, manifestare organizata de CCINA, in colaborare cu Ministerul pentru IMM-uri si Comert, la sala de conferinte a Hotelului Oxford.
Subprefectul de Suceava, Alexandru Baisanu, a declarat ieri ca pe frontiera de stat cu Ucraina sunt mai multe portiuni unde nu se distinge granita si ca este necesar ca limita intre cele doua state sa fie bine demarcat.
Presedintele PSD Suceava, Gavril Mirza, a declarat, miercuri, ca PSD spera ca dupa alegerile parlamentare nu va avea nevoie sa faca aliante pentru realizarea majoritatii si ca este posibil sa se alieze doar cu parlamentari ai minoritatilor nationale.
Parintii unui politist care a fost gasit impuscat in cap, in incinta postului de politie Hartop, judetul Suceava, ii acuza pe adjunctul sefului IJP Suceava, comisar-sef Victor Tauciuc, si pe seful de post din localitate, agentul-sef Gheorghe Biserica, ca au pus la cale uciderea acestuia.
1 Suceava in care imi desfasor activitatea ca senator, se afla intr-o zona preponderent montana, cu frumuseti, bogatii si oportunitati deosebit de generoase dar si cu probleme, la fel de numeroase, specifice acestor tinuturi.
Podul provizoriu de la Milisauti, judetul Suceava, a inceput sa se prabuseasca, la nici patru luni de la inaugurare. O bucata din asfalt de aproape doi metri s-a desprins dupa ce debitul raului Suceava a crescut.
Proiectul de hotarare privind majorarea taxelor si impozitelor locale la Craiova de la 1 iulie 2010 conform prevederilor OUG nr.
Bursa Romana de Marfuri a organizat in data de 20.09.2010 o noua tranzactie cu certificate CO2 pe Piata la disponibil in Ringul certificatelor CO2.
Primarii din Bacau si Galati, traseisti cu adeziuni in regula In judetul Bacau, nume sonore au trecut de la alegerile din 2004 si pana in prezent de la un partid la altul.
Presedintele Traian Basescu a ajuns, din nou, luni dimineata, in judetul Suceava, unde, incepand cu ora 9,00, va vizita mai multe localitati calamitate de inundatiile din ultima perioada.
"Vreau sa o adoptam, cu ghilimelele de rigoare, pe doamna Levischi Valeria, din satul Milisesti, judetul Suceava.
inaugurarea simultana a 6 magazine la Nusfalau, Sebes, Talmaciu, Teius, Timisoara si Suceava. ... De ieri, doua noi localitati din judetul Alba, Sebes si Teius, fac parte din reteaua PROFI. ... Deschis in format Loco, magazinul din comuna Nusfalau, judetul Salaj, este situat pe strada Petofi Sandor, nr.
Tot un tir a intrat intr-un muzeu din judetul Giurgiu. Iar in Suceava un camion cu butelii a derapat intr-un sant. ... O masina plina cu butelii a derapat in judetul Suceava. ... In judetul Giurgiu, un tir a intrat in muzeul din Calugareni.
1 din comuna Dorobantu (judetul Calarasi), conferindu-i numele ctitorului prof.
Cand toata lumea se pregateste de Craciun, in fine, Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010. Proiectul de buget pentru 2010 a fost depus la Parlament, joi seara, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta, au declarat surse oficiale.
Senatul ar urma sa primeasca pentru anul 2010, conform discutiilor de la Ministerul Finantelor, un buget cu 65 de milioane de lei mai mic fata de cel pe care senatorii reuniti in plen il adoptasera.
Presedintele Traian Basescu a trimis vineri Parlamentului o cerere de reexaminare asupra legii privind prelungirea pana la finele lui 2010 a termenului de acordare a contravalorii in lei a trusoului pentru nou-nascuti. ... 5/2010 pentru modificarea art.
Creditat cu circa 35% din increderea publicului si pe fondul victoriei lui Traian Basescu la prezidentiale (50,33% din voturi fata de 49,66% Mircea Geoana), PDL incepuse anul 2010 in forta.
google-analytics.com