Cautare

22090 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 judetul satu mare" (4.41 secunde)
• In primul an de mandat, Lespagnol a avut de gestionat cel mai mare buget anual de expansiune al Carrefour in Romania: ... Expansiune in pasi mai mici Seful Carrefour Romania anunta ofensiva retailerului pe piata supermarketurilor din Capitala, cu planuri pentru 10 unitati noi in 2010.
Judetul Constanta nu are multi exportatori, dar cei pe care ii are exporta un volum insemnat de produse, a aratat ieri Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, in deschiderea seminarului de prezentare in judetul nostru a Strategiei Nationale de Export, manifestare organizata de CCINA, in colaborare cu Ministerul pentru IMM-uri si Comert, la sala de conferinte a Hotelului Oxford.
Un audit al primariei a descoperit ca directorul Marinel Florescu si-a dat un salariu mai mare decat cel legal si s-a plimbat nejustificat prin Dubai in anul financiar incheiat cu o pierdere de 6,4 milione de lei de institutia pe care o conduce O echipa de control trimisa de primarul Antonie Solomon a picat pe nepusa masa, la inceputul acestei luni, pe capul lui Marinel Florescu, directorul general al Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova.
HotNews.ro publica estimarile unor economisti, bancheri si analisti privind cifrele macro pentru finalul lui 2010: ... • Industria cu cea mai mare crestere:
1 din comuna Dorobantu (judetul Calarasi), conferindu-i numele ctitorului prof.
Roche Romania Diagnostics Division anunta o crestere a vanzarilor, in anul 2010, cu 10.2 %, comparativ cu anul 2009, la 86.9 milioane lei, consolidandu-si astfel pozitia de lider pe piata.
Proiectul de hotarare privind majorarea taxelor si impozitelor locale la Craiova de la 1 iulie 2010 conform prevederilor OUG nr.
Totusi, restantele reprezinta mai putin de 10% din totalul creditelor de consum, care in judetul Satu Mare au atins nivelul de aproape 1.000 de miliarde de lei.
Majorarea taxei pe valoarea adaugata (TVA) de la 1 iulie 2010 nu a adus rezultatele asteptate de guvernanti.
Astfel, in comunele Bucerdea Granoasa din judetul Alba, Crivat din judetul Calarasi si Barbulesti din judetul Ialomita vor fi organizate alegeri locale partiale pentru consiliile locale si primari.
Intre 2008 si 2010, inflatia se va reduce, treptat, pana la 2,5%, iar deficitul bugetar va ramane in jurul a 2% din PIB.
Bulgaria, Grecia si Ungaria au adoptat, inca de luna trecuta, planurile de cheltuieli pentru 2010. ... Guvernul socialist din Grecia si-a planificat bugetul pe 2010 astfel incat sa diminueze deficitul record ajuns la 12,7 din Produsul Intern Brut.
"Anul 2009 a fost unul dintre cei mai pesimisti ani pentru romani, iar anul 2010 nu se anunta mult mai incurajator:
Intre anii 2010 si 2012, datele masurate de la 1881 au fost modificate, astfel incat acestea sa arate o incalzire semnificativa, mai ales dupa 1950.
Imi doresc foarte tare sa aveti rezultate si, ulterior, cu rabdare si efort depus, veti observa ca lucrurile se confirma.
Corneliu de 28 de ani, din judetul Cluj si C. ... - in luna septembrie 2010, cei doi s-au prezentat la sediul unei societati comerciale din sos.
O mare parte dintre produsele verificate aveau termenul de valabilitate expirat, acestea fiind totusi comercializate. ... In judetele Satu Mare si Dolj, s-a descoperit cascaval Rucar cu ambalaj bombat si pete de culoare alba la suprafata produsului si branza de burduf cu mucegai la suprafata, miros fetid si suprafata lipicioasa.
Judetul Salaj este asezat in partea de Nord-Vest a Romaniei si se suprapune pe cea mai mare parte a zonei de legatura dintre Carpatii Orientali si Muntii Apuseni, cunoscuta sub denumirea de Platforma Somesana, care are o suprafata de 3864,4 km2, ceea ce reprezinta 1,6% din suprafata tarii.
Senatorul Valer Marian, vicepresedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterae coruptiei si petitii a Senatului Romaniei, a depus la Comisia parlamentara de supraveghere a activitatii SRI o sesizare, in care cere acestei Comisii sa faca lumina in cele cateva episoade in care senatorul a fost, dupa cum declara domnia sa, filat, intimidat, si amenintat, iar colaboratorii sai din Satu Mare, interceptati si urmariti.
La data de 22.03.2011, ora 06.00, politisti din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule, spjiniti de echipe din cadrul Politiei Capitalei - Serviciul Special de Interventie Rapida, Serviciul de Investigatii Criminale si din cadrul IGPR - Directia de Investigatii Criminale, in baza a 11 autorizatii de perchezitie emise de Judecatoria Sectorului 1, pentru punerea in executare a 14 mandate de aducere emise de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au efectuat o actiune pe raza sectorului 1 al Capitalei, ocazie cu care au depistat si condus la sediul Serviciul Furturi de Autovehicule, un număr de 12 persoane suspecte de comiterea unor furturi de autoturisme de provenienta straina, autohtona, dar si de furturi de oglinzi de la autoturisme de fabricatie straina, marci de lux, comise atat pe raza capitalei cat si pe raza judetelor Brasov, Salaj, Arad, Cluj, Satu-Mare si Iasi, dupa cum urmeaza:
google-analytics.com