Cautare

7417 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 judetul salaj" (7.54 secunde)
Ce va fi in 2010? Anul politic 2010 va fi, cred, dominat de doua procese. ... Din acest punct de vedere judetul Constanta este un poligon de incercare. ... Oportunismul va fi caracteristica principala a actiunii PD-L in 2010 si in anii urmatori.
In acest episod, vom vedea cum societatea Constructii Montaj (CM1) Craiova, detinuta in proportie de 96,5% de SIF Oltenia, a cumparat un conac boieresc la sugestia oamenilor de la SIF Pe 7 octombrie 2010, CM1 a achizitionat un teren cu constructii in centrul comunei Ilovat (judetul Mehedinti) - la 34 km nord de Drobeta Turnu Severin, la pretul de 640.000 de lei, contravaloarea a 150.000 de euro.
Doljul a exportat anul trecut marfuri de 373 de milioane de euro, in crestere cu 17,6% fata de anul 2010, iar acest volum al exporturilor situeaza judetul nostru pe locul 27 pe tara, informeaza Directia Regionala de Statistica Dolj.
La data de 22.03.2011, ora 06.00, politisti din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule, spjiniti de echipe din cadrul Politiei Capitalei - Serviciul Special de Interventie Rapida, Serviciul de Investigatii Criminale si din cadrul IGPR - Directia de Investigatii Criminale, in baza a 11 autorizatii de perchezitie emise de Judecatoria Sectorului 1, pentru punerea in executare a 14 mandate de aducere emise de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au efectuat o actiune pe raza sectorului 1 al Capitalei, ocazie cu care au depistat si condus la sediul Serviciul Furturi de Autovehicule, un număr de 12 persoane suspecte de comiterea unor furturi de autoturisme de provenienta straina, autohtona, dar si de furturi de oglinzi de la autoturisme de fabricatie straina, marci de lux, comise atat pe raza capitalei cat si pe raza judetelor Brasov, Salaj, Arad, Cluj, Satu-Mare si Iasi, dupa cum urmeaza:
In 2010, s-a inregistrat o usoara crestere a vanzarilor de autoturisme noi autohtone si de import in Dolj si Olt, iar 2011 a fost anul cel mai negru din ultimii patru pentru dealerii auto.
PD are lideri care au lucrat in Securitate Totodata, Dan Voiculescu l-a acuzat ieri pe Traian Basescu de legaturi cu fosti ofiteri de Securitate, precum liderii filialelor din Dambovita si Salaj.
"Am obtinut cel mai mare numar de voturi din judetul Salaj, aproape 40.000, dar prin legea stramba care functiona la acea data a intrat in Senat un alt candidat, Stan Petru, care a primit mandatul de senator cu 5.000 de voturi", isi aminteste Pop.
Tragedie, joi seara, pe DN 1 C, la limita dintre judetele Cluj si Salaj. ... Iesit din Catcau, exact inainte de a intra in județul Salaj, masina acestuia a parasit partea carosabila intr-o depasire riscanta si s-a rasturnat de mai multe ori.
Judetul Constanta nu are multi exportatori, dar cei pe care ii are exporta un volum insemnat de produse, a aratat ieri Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, in deschiderea seminarului de prezentare in judetul nostru a Strategiei Nationale de Export, manifestare organizata de CCINA, in colaborare cu Ministerul pentru IMM-uri si Comert, la sala de conferinte a Hotelului Oxford.
Proiectul de hotarare privind majorarea taxelor si impozitelor locale la Craiova de la 1 iulie 2010 conform prevederilor OUG nr.
Unul dintre proiectele prezentate de Ministerul Agriculturii a fi implementat cu succes este modernizarea unui centru de vinificatie din judetul Mehedinti, cu o valoare totala a investitiei de aproximativ 950.000 de euro.
Unitatea in format Loco din localitatea Crasna, judetul Salaj se afla pe strada Cserey Farkas, nr. ... Tot in format Loco se gaseste si magazinul din localitatea Pogoanele, judetul Buzau. ... In localitatea Teaca s-a deschis cel de-al saptelea magazin din judetul Bistrita Nasaud, pe strada Principala, nr.
1 din comuna Dorobantu (judetul Calarasi), conferindu-i numele ctitorului prof.
Cand toata lumea se pregateste de Craciun, in fine, Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010. Proiectul de buget pentru 2010 a fost depus la Parlament, joi seara, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta, au declarat surse oficiale.
Senatul ar urma sa primeasca pentru anul 2010, conform discutiilor de la Ministerul Finantelor, un buget cu 65 de milioane de lei mai mic fata de cel pe care senatorii reuniti in plen il adoptasera.
Presedintele Traian Basescu a trimis vineri Parlamentului o cerere de reexaminare asupra legii privind prelungirea pana la finele lui 2010 a termenului de acordare a contravalorii in lei a trusoului pentru nou-nascuti. ... 5/2010 pentru modificarea art.
Creditat cu circa 35% din increderea publicului si pe fondul victoriei lui Traian Basescu la prezidentiale (50,33% din voturi fata de 49,66% Mircea Geoana), PDL incepuse anul 2010 in forta.
La inceputul anului 2010, nivelul salariului brut al unui viceprimar era de 4.948 de lei. De la 1.07.2010 si pana la 31.12.2010, potrivit Legii nr.
Intre 2008 si 2010, inflatia se va reduce, treptat, pana la 2,5%, iar deficitul bugetar va ramane in jurul a 2% din PIB.
In 2010, cresterea economica mondiala s-ar cifra la 2%, iar pentru statele in curs de dezvoltare, nivelul cresterii PIB-ului ar fi de 4,4% (2,5% excluzand India si China), conform datelor publicate de Banca.
google-analytics.com