Cautare

7766 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 judetul bihor" (3.09 secunde)
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
In luna noiembrie 2011 comparativ cu luna noiembrie 2010, productia industriala obtinuta in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia a inregistrat cresteri la nivelul judetelor Olt (+11,4%), Gorj (+4,3%) si scaderi in Dolj (-41,6%), Mehedinti (-28,8%) si Valcea (-20,1%), potrivit datelor Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Liberalii sunt in grafic cu stabilirea candidatilor pentru lista care va fi intocmita pentru Consiliul Judetean Bihor. Presedintele PNL Bihor declara, in urma cu doua saptamani, ca data finala pentru incheierea alegerilor candidatilor pe zone este 15 februarie, organizatiile zonale reusind deja sa-si stabileasca oamenii din zonele respective.
Totul a iesit la iveala in momentul in care cei doi au incercat sa fenteze cu aceeasi schema DGFP Bihor, prin intermediul firmei Maioreana, infiintata in stei.
"Declaratiile lui Nicolaescu nu ma surprind, fiind tipice unui om care nu are nici macar o legatura cu judetul Mures.
Totusi, ca sa nu cada toata vina asupra ministrului Dobre, presedintele PD Bihor a aruncat o parte din vina si asupra premierului si a ministrului Finantelor.
a fost luni dupa-amiaza intr-o scurta vizita prin judetul Bihor, el fiind insotit de inspectorul general, Liliana Antonescu. ... "Obiectivul vizitei a fost de a urmari cum sunt investiti banii dati de minister, pentru lucrarile de reabilitare si reparatii din scolile din Bihor", a spus Negrean.
Ministerul Integrarii Europene si Prefectura Judetului Bihor au lansat, incepand de ieri, programul denumita "Fermier in Europa", care va fi facut cunoscut in mai multe localitati din judet. ... In judetul Bihor caravana rurala va parcurge 20 de comune, grupate in doua etape.
"Pana la Paste nu va mai fi la putere", spun liderii PSD Bihor. ... Le place puterea Liderul PNL Bihor, deputatul Cornel Popa, nu s-a aratat deloc interesat de posturile de conducere detinute de democrati.
Pregatirea alegerilor decurge bine in judetul Bihor, pana acum neexistand probleme.
Anul 2006 a fost un an agitat si cu probleme pentru Directia de Control Fiscal din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, cele mai multe probleme provenind din activitatea de rambursare de TVA.
Calin Gal, comisarul-sef al Garzii Financiare Bihor, ne-a informat ca cele mai mari cantitati de alcool confiscate pe piata bihoreana provin din judetele Satu Mare si Maramures.
Dan Octavian, directorul general al Federatiei Patronilor Bihor, ne-a declarat ca situatia in judetul nostru este si ea alarmanta, tot mai multi oameni de afaceri plangandu-se ca le pleaca oamenii.
Aderarea la UE a schimbat datele in industria textilistilor Dan Octavian, directorul executiv al Federatiei Patronilor Bihor, ne-a declarat ca, pentru industria textila, ca si pentru intreaga industrie usoara din judetul Bihor, aderarea Romaniei la UE a adus unele avantaje:
Sedinta Consiliului Judetean Bihor de ieri, a demonstrat, din nou, ca aici lucrurile merg "ca unse". ... Cei doi au fost contracarati de mai-marele Consiliului Judetean Bihor, Kiss Alexandru sustinand ca este nevoie de acesti bani si ca a fost stabilita o destinatie pentru ei.
Pentru o suprafata de teren de 163 hectare situata pe teritoriul localitatilor Ip, Crasna, Nusfalau si Boghis, din judetul Salaj, compania va acorda despagubiri estimate la 119,49 milioane de lei.
Astfel, se sustine ca, spre deosebire de demersul initiat in anul 2010, in cazul de fata Ministerul Administratiei si Internelor se afla in situatia de a lua masuri de incetare a raporturilor de munca sau de serviciu ale politistilor, cadrelor militare, preotilor militari, soldatilor si gradatilor voluntari, functionarilor publici si personalului contractual, in vederea respectarii prevederilor Legii bugetului de stat pe anul 2011, in ceea ce priveste incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Cu rezultate mediocre.
In trimestrul al treilea al acestui an, profitul declarat si platit de firmele doljene a scazut drastic, in comparatie cu aceeasi perioada din 2010, asadar, cu cat presiunea fiscala este mai mare asupra mediului de afaceri, cu atat mai putini bani ajung in vistieria statului.
google-analytics.com