Cautare

4910 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 in buzau" (9.18 secunde)
Concursul "Cum am grija de casa mea?" a fost lansat ca parte integranta a campaniei "Casa mea e UNIQA", avand ca scop principal informarea copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani despre riscurile la care este expusa propria lor casa in caz de incendiu, explozie, furtuna, trasnet, grindina, cutremur, inundatie sau furt.
La data de 12 august 2010, in jurul orelor 12:15, politisti din cadrul Serviciului Politiei Metrou, au depistat-o in statia de metrou " Dristor 1", pe A.
majoritatea saracilor Europei traiesc in zonele rurale romanesti Cei mai multi dintre saracii Europei traiesc in zonele rurale din Romania, ceea ce ar recomanda agricultura ca sector prioritar intr-o viitoare strategie de dezvoltare a Romaniei, a declarat marti Peter Harrold, directorul Bancii Mondiale pentru Europa Centrala si de Est, intr-un interviu acordat AGERPRES.
Dan Ilie Morega a ramas fara postul de presedinte al PNL Gorj, insa este in continuare sef interimar al unui birou de conducere. ... Daca Dan Ilie Morega a ramas ca interimar in fruntea organizatiei judetene, doi dintre vicepresedintii PNL Gorj, Radu Angheloiu, respectiv Gheorghe Orzan, si-au pierdut functiile politice.
Pentru eventualitatea in care fruntasii PD-L au porunca de la stapanire nu numai sa participe pa talk show-uri la Antena 3, ci si sa se uite la acest canal de stiri, am sa insist asupra acestui subiect in prezentul editorial, care este postat pe mai multe site-uri.
Victorie istorica a PSD in Bucuresti, social democratii adjudecandu-si Primaria Generala si toate primariile de sector, potrivit rezultatelor partiale oficiale comunivate de BEC la alegerile locale 2016.
Izbasa se califica in 2 finale si are sanse mari la medalii. ... Vezi rezultatele si in ce finale vor evolua fetele Echipa feminina de gimnastica a avut un debut ezitant in turneul olimpic.
In asteptarea vaccinului, peste 80 de studii clinice cu medicamente sunt in desfasurare, conform #OMS, iar chinezii au 150 de studii clinice ale lor in derulare. Sa nu credeti ca nu cer si studiile timp, insa pentru pacientii critici se fac incercari disperate, din care unele dau rezultate.
Mai toate concursurile de angajari despre care am scris in ultima vreme se aseamana la rezultate. La politisti doar unul a trecut, cei de la Politia de frontiera se asteapta la aceleasi rezultate, titularizarile de la profesori au avut tot rezultate dezastruoase, concursurile de magistrati la fel.
In baza actualelor prevederi legale, in cazul in care un contribuabil se inregistreaza cu contributii si/sau cu impozite cu stopaj la sursa restante la plata, organele fiscale sunt obligate sa aplice urmatoarele sanctiuni:
FARCAS) Ufologul australian Paul Dean, despre care am amintit si saptamana trecuta, a devenit, in ultimii 20 de ani, expert in ceea ce priveste asa-numitele fisiere OZN guvernamentale.
Ce ati face, in calitate de premier, din perspectiva bugetului pe 2012? ... Problema nu este deficitul in primul rand, ci anume cati bani se vor strange, cu adevarat si nu pe hartie, la buget anul viitor si ce face Guvernul cu banii aceia.
Traian Basescu a obtinut 50,43 % din voturi, in timp ce Mircea Geoana a obtinut 49,57 % din voturi, conform rezultatelor partiale anuntate, luni dimineata, de Biroul Electoral Central (BEC), dupa centralizarea voturilor din 95,40 % din sectii.
Capital.ro publica articolul intitulat "Evaziunea este protejata politic si acoperita de Fisc", pe care il puteti citi in continuare. 'Actiunile contra evaziunii fiscale, estimata la 10 miliarde euro, echivalentul imprumutului pe care Romania il va lua in 2010, sunt anemice din cauza intereselor politice si a complicitatii Fiscului.
Diaconescu a declarat ca formatiunea sa a gresit atunci cand a incurajat, in 2000, migratia politica. "Acum s-a confirmat greseala politica de a aduce traseistii politici in partid", a mentionat Diaconescu.
Desi liderii Aliantei PNL-PD, PUR si UDMR au decis, la sfarsitul anului, ca numirea prefectilor sa se faca pana la 10 ianuarie, partidele aflate la guvernare au inceput deja sa emita pretentii in unele judete.
Consiliul Judetean Buzau va inlocui autoturismul Audi A 6 achizitionat cu peste 60.000 de euro din banii contribuabililor cu un autoturism al carui cost va fi cuprins intre 15.000 si 18.000 de euro.
"Basescu, nu mai da cu noroi in noi!" Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
Paleologu sa-si ia cele doua porumbite si sa candideze la Primaria sectorului 2 Liderul PDL Buzau, Cezar Preda, ironizeaza conducerea partidului, spunand despre Udrea ca nu stie ce victorii a avut, despre Paleologu ca ar trebui sa-si ia "cele doua porumbite" si sa candideze la Primaria sectorului 2, iar despre Macovei sa candideze la sectorul 5, unde lumea asteapta "omul moral" Liderul PDL Buzau, Cezar Preda, ironizeaza conducerea partidului, spunand despre Udrea ca nu stie ce victorii a avut, despre Paleologu ca ar trebui sa-si ia "cele doua porumbite" si sa candideze la Primaria sectorului 2, iar despre Macovei sa candideze la sectorul 5, unde lumea asteapta "omul moral"
Dan Sova cere demiterea prefectilor din judetele afectate grav de ninsori Senatorul PSD Dan Sova i-a solicitat, Vineri, premierului Mihai Razvan Ungureanu demiterea prefectilor din judetele Bacau, Vrancea, Buzau, Ialomita, Galati, Braila si Constanta, cele mai afectate de ninsori si viscol.
google-analytics.com