Cautare

5369 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 hunedoara calarasi" (4.06 secunde)
Acesta din urma, mare fustangiu, cat pe ce sa fie impresionat de expunerea despre Leibniz a candidatei la titularizare, ii pare lui Simone mai intii foarte urat!
Dupa scandalurile de la testele nationale, dar si de la bacalaureat, el vrea sa recorecteze personal unele lucrari luate prin sondaj, dar vrea sa se implice si in organizarea examenului de titularizare care va avea loc in aceasta vara.
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
La fotbal, dupa o serie de rezultate proaste se schimba antrenorul si, de multe ori, echipa obtine rezultate bune fara sa aduca jucatori noi, ci doar prin faptul ca apare o noua mobilizare, se restructureaza anumite posturi.
Din cele rezultate pana acum, actualii candidati nu sunt cu nimic mai prejos fata de parlamentarii care isi incheie in curand mandatul.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010. ... • 26 septembrie 2010.
Primarul general Sorin Oprescu a participat la sarbatoarea Zilelor Calarasiului, eveniment la care a fost invitat de primarul municipiului Calarasi Dragu Nicolae si unde a primit cheia orasului.
A trecut oarecum neobservata stirea conform careia Traian Basescu a plans si pe malul Borcei, la Calarasi. Zilele trecute, Traian Basescu a vizitat in mod oficial pentru prima data in mandatul sau judetul Calarasi, la invitatia a doua autoritati publice locale.
Confruntarea s-a dat intre Marian Dinulescu, actualul presedinte al organizatiei PDL Calarasi, si Stelian Fuia, deputat PDL in Colegiul 4, acesta din urma castigand alegerile.
Investitori romani si bulgari, cu ochii pe viitorul podul peste Dunare Calarasi- Silistra Vestile bune despre viitorul pod peste Dunare vin si de la Calarasi, dar si de la Sofia. ... - Avem vesti bune in ceea ce priveste proiectul podului care va lega Calarasi de Silistra.
180 de milioane de euro, fondurile fiind alocate in dezvoltarea celei mai mari unitati de productie de sticla din tara noastra si din regiune - cea din Calarasi.
Meciul Dunarea Calarasi - FCSB va fi primul disputat in nocturna din istoria orasului! Presedintele clubului Dunarea Calarasi, Florin Brisan, a anuntat ca meciul cu FCSB, din Cupa Romaniei, se va disputa in nocturna.
JURNALUL DE CALARASI: ... DOUA BATAI DE JOC- CINEMA VICTORIA SI CINEMA ORIZONT Autoritatile locale din Calarasi nu au profitat de oportunitatile pe care le-au avut in legatura cu cinematografele din Calarasi.
Actualitatea de Calarasi: Cladirea fostului cinematograf Victoria va fi preluata de Primaria Calarasi (Autoare: ... In acest contex, primaria Calarasi a demarat primii pasi pentru preluarea acesteia. ... Avem Cartea Funciara pentru aceasta cladire pe care dorim sa o transformam intr-un centru cultural al municipiului Calarasi.
Pe Facebook a aparut o stire despre o veche cladire din Calarasi - Turnul de Apa. Municipiul Calarasi este un oras relativ sarac in vestigii istorice urbane.
Observator de Calarasi informeaza: ... Evenimentul a avut loc in cadrul Muzeului Municipal Calarasi. ... A urmat cursurile primare, gimnaziale si liceale in Calarasi, apoi pe cele ale Facultatii de Limba si Literatura Romana a Universitatii din Bucuresti.
Observator de Calarasi informeaza: De-a pururea tanar, Calarasi, placheta aniversara a Cenaclului Literar - Artistic Phoenix (Autoare: Ioana Calin) Cu ocazia implinirii a 422 de ani de atestare documentara a municipiului Calarasi, membrii Cenaclului Literar - Artistic Phoenix au editat placheta De-a pururea tanar, Calarasi.
Primaria Municipiului Calarasi, impreuna cu Asociatia CineCultura invita spectatorii de toate varstele la o noua serie de filme ce vor fi prezentate in cadrul Caravanei filmului romanesc -Cartea si filmul.
Silviu Ioan Soare, artist plastic si profesor de arte plastice, si Amelia Dinca, profesor curator de expozitii si critic de arta, doi oameni care sustin arta in Calarasi, sunt implicati in organizarea de expozitii. Cei doi predau la Colegiul Tehnic Stefan Banulescu din Calarasi, la sectia arte plastice.
1903, Calarasi - d. ... Casa Papatriandafil din Calarasi Casa Papatriandafil din municipiul Calarasi, str. ... Nicolae 50, construita in 1905 este inscrisa in Lista monumentelor istorice din judetul Calarasi cu Cod LMI CL-II-m-B-14662.
google-analytics.com