Cautare

4706 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 harghita" (8.45 secunde)
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: ... Analistii Saxo Bank considera ca 2010 va fi un an de reflatie (n.r.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
In luna similara din 2010 se incasasera la bugetul consolidat 139,85 milioane de lei, dar pe atunci existase si al treisprezecelea salariu pentru bugetari si sediile secundare ale altor firme din afara judetului plateau la Dolj (in medie, 7,6 milioane de lei), si plateau aici si cei 27 de contribuabili mijlocii trecuti acum la "mari contribuabili"
In continuare, fotbalistul are prima sansa la titularizare ca fundas stanga, date fiind indisponibilitatea lui Vlad si exilarea lui Cardoso la echipa secunda. ... "Atmosfera este buna dupa ultimele rezultate, important este sa o mentinem asa.
La fotbal, dupa o serie de rezultate proaste se schimba antrenorul si, de multe ori, echipa obtine rezultate bune fara sa aduca jucatori noi, ci doar prin faptul ca apare o noua mobilizare, se restructureaza anumite posturi.
IPJ Dolj a tinut pana in august 2010, cand Nicolescu si-a pierdut scaunul de comandant in urma rezultatelor dezastruoase descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor. ... II/3610 din 13.08.2010 al MAI.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Radu Berceanu - senator si deputat FSN si PD de Dolj, Frunda Gyorgy - deputat si senator UDMR de Mures, Markó Béla - senator UDMR de Mures, Ion Solcanu - senator FSN, PDSR, PSD de Iasi, Karoly Szabo - senator UDMR de Satu Mare, Doru Ioan Taracila - senator FSN, PDSR, PSD de Calarasi, Verestoy Attila - senator UDMR de Harghita, precum si Ioan Bivolaru - deputat FSN, PDSR, PSD de Neamt, Karoly Kerekes - deputat UDMR de Covasna, Adrian Nastase - deputat FSN, PDSR, PSD de Bucuresti, Bogdan Niculescu-Duvaz - deputat FSN, PD, PSD de Tulcea, Adrian Severin - deputat FSN, PD, PDSR, PSD de Bucuresti, Attila Varga - deputat UDMR de Satu Mare, Adriean Videanu - deputat FSN si PD de Teleorman.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Csapo a precizat ca Regiunea VII Centru nu este convenabila pentru ¥inutul Secuiesc, deoarece judetele din secuime au obtinut prin aceasta regiune fonduri minime in comparatie cu cerintele si posibilitatile judetelor Harghita, Covasna si Mures.
Csapo a precizat ca Regiunea VII Centru nu este convenabila pentru ¥inutul Secuiesc, deoarece judetele din secuime au obtinut prin aceasta regiune fonduri minime in comparatie cu cerintele si posibilitatile judetelor Harghita, Covasna si Mures.
Liderii unor asociatii si fundatii romanesti din Harghita au protestat fata de intentia Consiliului National Secuiesc (CNS) de a organiza, la 15 martie, la Odorheiu Secuiesc, Marea Adunare Secuiasca, cu prilejul careia se va exprima vointa ferma pentru auto-nomie teritoriala.
Recent, la targul de produse traditionale si al mestesugarilor, organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, a fost prezent si Magyari Attila din Lupeni, Harghita. ... Saptamana aceasta vom fi prezenti la un alt targ din Bucuresti", ne-a spus Pop Attila din Harghita.
Forumul Civic al Romanilor din Covasna si Harghita cere autoritatilor statului sa intervina ferm pentru stoparea "actiunilor separatiste pe criterii etnice" si face apel catre maghiari sa nu se lase antrenati "intr-o aventura periculoasa care poate duce la confruntari, distrugeri, suferinte si moarte".
Aproximativ 99 la suta dintre locuitorii din Harghita care si-au exprimat votul in cadrul referendumului intern, neoficial, initiat de Consi-liul National Secuiesc (CNS), organizatie condusa de Csapo Joszef, s-au pronuntat in favoarea autonomiei teritoriale a ¥inutului Secuiesc.
Panoul a fost montant marti dimineata - cand presedintele Basescu vorbea la Cotroceni despre judetele Covasna si Harghita -, a fost apoi demontat marti noapte - dupa ce, potrivit unor surse, au venit "indicatii" de la Bucuresti, iar potrivit autoritatilor pentru ca a fost vorba doar de o proba - si urmeaza sa fie reamplasat joi.
google-analytics.com