Cautare

6490 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 dolj" (4.37 secunde)
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Toposurvey SRL se ocupa cu lucrari de cadastru, geodezie, cartografie si s-a numarat printre primele societati din Dolj care au accesat fonduri structurale dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana.
Cat de minim trebuie sa fie de fapt salariul minim practicat de angajatori ne spun reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca Dolj.
Administratia Nationala a Imbunatatirilor Funciare (ANIF) a contractat pentru 2011 irigarea a 26.500 de hectare de teren agricol in judetul Dolj, o suprafata extrem de mica dupa parerea specialistilor. ... In 2009, in Dolj au fost irigate 70.000 de hectare, adica dublu fata de 2010 si 2011.
Chiar daca noi, oltenii, suntem mai retinuti in a aborda o noutate, in prezent suntem fruntasi la nivel national in ceea ce priveste abordarea si accesarea programelor care se realizeaza pe fonduri europene", a declarat Nicolae Giugea, prefectul judetului Dolj.
Cu rezultate mediocre.
Nici nu s-a uscat bine cerneala pe hotararea sa de condamnare pentru santaj, ca Silviu Cotiga a pornit un nou proces, cerand Curtii de Apel Craiova sa-l puna inapoi sef la Inspectoratul Teritorial de Munca Dolj.
"In anul 2010, au fost identificate doua cazuri de firme inactive fiscal care au emis facturi, desi nu aveau cod valid de TVA", informeaza Fiscul doljean, la solicitarea GdS.
Asadar, in primul trimestru al anului in curs, firmele doljene platisera la stat o taxa pe valoarea adaugata mai mica decat cea incasata de stat pe primele trei luni ale anului 2010, cand TVA era 19%.
Daca o persoana lucreaza intr-o tara din afara Uniunii Europene sau intr-o tara cu care Romania nu are incheiata o conventie, persoana respectiva poate opta sa se asigure si in sistemul public de pensii din tara noastra", au declarat reprezentantii Casei Judetene de Pensii (CJP) Dolj, la solicitarea GdS.
Desi un act normativ da dreptul autoritatilor locale sa se imprumute la o dobanda modica de la stat pentru a putea achita datoriile pe care le au catre firme, pana acum, nici o primarie din Dolj nu a luat bani cu imprumut de la Ministerul Finantelor.
828/2006, nivelul maxim al despagubirilor acordate reprezinta 70% din cheltuielile efectuate pana la data producerii fenomenului", a declarat Cristina Vladu, purtatorul de cuvant al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj. ... "Pentru acestea, despagubirile acordate reprezinta 80% din valoarea de asigurare diminuata cu valoarea subproduselor rezultate.
Presedintele PNL Dolj, Mario Ovidiu Oprea, caruia colegii ii pregateau eliberarea din functie saptamana trecuta, a ramas in fruntea organizatiei locale in urma intrunirii de ieri a comitetului national executiv al partidului de la Bucuresti.
Anul acesta, culturile agricole din Dolj au fost greu incercate de conditiile meteorologice.
În ultimii doi ani, DGFP Dolj a eliberat 122 de autorizatii de utilizator final de uleiuri minerale neaccizabile. ... Piata neagra a carburantilor scoate la iveala fraude care pot depasi cu usurinta sumele furate prin returnarile ilegale de TVA de la Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj.
Cine va fi candidatul PDL la Primaria Craiova, unde se va angaja fostul prefect de Dolj sau ce probleme au procurorii zilelor noastre sunt doar cateva dintre raspunsurile date de Radu Berceanu, senator PDL de Dolj, intr-un interviu acordat GdS. ... De ce a fost schimbat prefectul de Dolj?
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Din aceste rezultate, poate fi determinata starea de incarcare a bateriei. ... O regula de baza este ca o baterie descarcata uniform va avea rezultate slabe pana cand va fi incarcata corespunzator, in timp ce una incarcata complet va avea rezultate bune indiferent de capacitatea ei.
O prezentare intocmita de Biroul de audit public intern din cadrul Consiliului Judetean Dolj a aruncat ieri in aer activitatea angajatilor institutiei.
google-analytics.com