Cautare

7943 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 craiova" (3.00 secunde)
La sfârsitul saptamânii trecute, în Craiova, ca de altfel în toate localitatile cu peste 20.000 de locuitori, s-a desfasurat campania de colectare de la populatie a deseurilor electrice si electrocasnice.
Craiova nu are nevoie de un Brevet verde, sunt de parere autoritatile locale. ... Santiere deschise, moloz si deseuri depozitate la voia intamplarii, nori de praf si mazga in urma utilajelor, gropi si trotuare blocate, aceasta este o imagine intalnita frecvent in Craiova.
Studiile primare, gimnaziale si liceale mi le-am facut in orasul natal, pentru ca, din 1989 sa devin student al Facultatii de Litere a Universitatii din Craiova. ... Am terminat facultatea in anul 1994, cu o licenta in romana-engleza, iar in 1995 masterul in literatura romana in cadrul Universitatii din Craiova.
Comisia Europeana a dovedit o abordare extrem de nefireasca privind contractul cu Ford de privatizare a Automobile Craiova, afirmand ca statul ar fi putut castiga mai mult daca nu ar fi pus conditia mentinerii profilului fabricii si a locurilor de munca, a declarat marti premierul Tariceanu.
Trimis in judecata pentru o evaziune fiscala de 2,8 milioane de lei, Viorel Calin, patronul SC Cavi Imexco SRL - firma care a modernizat Gara Craiova si a reamenajat Piata Garii, a fost condamnat de Tribunalul Dolj la trei ani de inchisoare Viorel Calin, patronul si administratorul SC Cavi Imexco SRL, a fost retinut pe 14 decembrie 2010 si acuzat de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova de evaziune fiscala, fals in inscrisuri sub semnatura privata si nevirarea contributiilor cu retinere la sursa.
Primaria din Banie si finantatorul clubului de fotbal Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, jongleaza cu banii oamenilor. ... Adica a achitat cu banii contribuabililor datoriile unei firme private, asa cum este SC Fotbal Club U Craiova. ... Unul dintre argumentele favorabile era faptul ca fotbalul este la mare cautare in Craiova.
Ridicarea unui complex comercial la doar doi pasi de Teatrul National "Marin Sorescu" din Craiova ar aduce prejudicii grave imaginii de zona culturala.
Directia de Taxe si Impozite Craiova are de incasat de la craioveni circa 60 de miliarde de lei vechi. ... Alta societate cunoscuta este FC Stiinta U Craiova, care figureaza cu o restanta de 5,39 milioane de lei vechi, in contul taxei auto.
Daici si Papala de la Disciplina in Constructii, impreuna cu fostul consilier local Bojenoiu, urmeaza sa dea socoteala in fata judecatorilor pentru matrapazlacuri cu un teren al municipalitatii craiovene. Seful Serviciului Disciplina in Constructii din cadrul Primariei Craiova, Gheorghe Daici, impreuna cu subalternul sau Ionel Papala, au fost trimisi in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) intr-un dosar care priveste ilegalitati cu terenuri ale municipalitatii.
Consiliul local a adoptat in urma cu sase ani o hotarare care contravine legislatiei rutiere, permitand vehiculelor cu tractiune animala sa circule in anumite zone din Craiova. ... Consiliul Local Craiova se crede mai destept decat parlamentul si guvernul la un loc.
Primarul Antonie Solomon, proaspat demis din fruntea PDL Craiova, si viceprimarul Marinica Dinca, desemnat candidatul PDL pentru primaria municipiului, n-au scapat ocazia unui schimb acid de replici in sedinta extraordinara de ieri a consiliului local Sedinta extraordinara de ieri a Consiliului Local Municipal Craiova ar fi fost una banala, daca la prezidiu nu s-ar fi asezat cei doi potentiali adversari la Primaria Craiova:
Solomon propune ca varstnicii cu pensii sub 1.000 de lei sa aiba gratuitate pe mijloacele de transport in comun ale RAT Craiova Dupa ce l-a acuzat pe Marinica Dinca de "propuneri populiste"
Razboiul dintre Autoritatea Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) si patronii din fotbal a ajuns si la Craiova.
Daca nu va castiga cel putin 50% din trasee, RAT Craiova va fi obligata sa faca disponibilizari. Primaria Craiova a demarat actiunea pentru scoaterea la licitatie a traseelor pentru transportul public in comun. ... Astfel de trasee, la ora actuala, sunt obligatoriu folosite de RAT Craiova, desi nu sunt avantajoase.
Cu toate ca in Bucuresti si in marile orase din tara (Cluj, Brasov, Sibiu, Iasi) sunt anuntate, sau au fost deja demarate, o serie de proiecte rezidentiale, in Craiova aceasta activitate pare sa stagneze.
Unii producatori de autovehicule sau reprezentantii acestora din Craiova incearca sa intre pe piata masinilor second hand, oferind cumparatorilor posibilitatea sa aleaga intre un autoturism nou si unul folosit.
Tentativa juristilor Primariei Craiova de a taragana înfiintarea SC Compania de Apa Oltenia SA a fost dejucata de consilierii municipali din Banie, care, dupa câteva scandaluri în comisiile de specialitate, au votat în proportie de 96,6% pentru nasterea societatii.
Tentativa juristilor Primariei Craiova de a taragana înfiintarea SC Compania de Apa Oltenia SA a fost dejucata de consilierii municipali din Banie, care, dupa câteva scandaluri în comisiile de specialitate, au votat în proportie de 96,6% pentru nasterea societatii.
Imensul pavilion expozitional va costa 80 de milioane de lei, din care Primaria Craiova trebuie sa aloce 50 de milioane.
Americanii de la Cooper Standard se vor instala in interiorul uzinei Ford Compania Cooper Standard, cu sediul central in Michigan (SUA), a anuntat zilele trecute ca isi va deschide o unitate de productie la Craiova, unde va produce componente pentru noul autoturism Ford B-Max, care va intra in productie anul viitor la Craiova.
google-analytics.com