Cautare

4619 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 caracal" (2.80 secunde)
Pe lista se afla firme ca Finca Dragasani, Romvag Caracal sau Lactido Craiova.
Aluministii spera totodata ca vremea sa nu le strice definitiv planurile si sa nu poata sustine jocurile amicale cu FC Caracal si cu CSM Valcea. ... Avem programate in aceasta saptamana doua meciuri amicale, joi (maine - n.r.) cu FC Caracal, iar sambata, cu Ramnicu Valcea.
Formatia ALRO Slatina va sustine astazi, de la ora 12.00, la Deveselu, un joc de verificare in compania divizionarei C FC Caracal, acesta fiind primul test sustinut de elevii lui Daniel Mogosanu de la revenirea in tara.
Medalii de aur au obtinut Daniel Matei (CSS Caracal, copii I) si echipa feminina de la CS Pandurii Targu Jiu (Laura Popescu, Maria Cretan, Flori Suciu, Mariana Fica, Adela Gosa). ... Si CSS Caracal a mai obtinut un argint, pe langa titlul national al lui Matei.
Strabat 144 km pentru fiecare antrenament Originari din Farcasele, de langa Caracal, cei trei barbati din familia Pacionel strabat zilnic 144 km pentru antrenamentele de la CSJ Stiinta U Craiova, iar efortul nu este numai fizic, ci si financiar.
La start au fost opt formatii din intreaga Oltenie, fiind vorba despre CSS Corabia, Pandurii Targu Jiu, CSM Valcea, CSS Slatina, CSS Caracal, CSS Turnu Magurele, FC Bals si AS "Casa Bogdan"
Festivalul de Teatru Stefan Iordache - Caracal 2017. Editia a VII-a - in memoriam Gheorghe Dinica - 23-30 aprilie 2017 Program - DUMINICA 23 APRILIE ora 19:00 - CEI TREI M.
Cazul Caracal - Cronica unei crime anuntate la 112 /Politia a intervenit dupa 19 ore / Politistii au cerut imperativ sa intervina fara mandat, dar procurorul nu a permis interventia decat la ora 6:00 Alexandra, o tanara eleva de 15 ani, din Dobrosloveni, nu mai stia nimeni nimic de miercuri, de la ora 10:00.
Ca tinea linia ocupata pentru fete ca Alexandra din Caracal, care au cu adevarat nevoie de politie.
Un tanar in varsta de 21 de ani a fost retinut de politisti dupa ce a intrat intentionat cu masina de mai multe ori intr-un alt autoturism, dupa un conflict in trafic. Scandalul a avut loc in curtea unui liceu din Caracal, iar intreaga scena a fost filmata.
Audieri cheie, astazi, in dosarul Caracal. Doi medici legisti din Bucuresti rup tacerea si vorbesc in fata instantei despre expertizele efectuate de INML in cazul celor doua victime, Alexandra Macesanu si Luiza Melencu.
Era una sa joci cu Galata, Feyernoord sau FC Bruge si sa scoti un rezultat datator de sperante si alta este sa joci cu FC Caracal.
Altfel, am urmarit "live" amicalul FC Caracal - Universitatea 1-3. ... FC Caracal? Copiii caracaleni parca atunci s-au incaltat in ghete de fotbal dupa vacanta de vara.
Trec direct la subiectul fierbinte al Olteniei, meciul de la Caracal, Universitatea - Pandurii, 2-2. ... Avand in vedere cum s-a jucat vineri la Caracal, rezultatul mi se pare echitabil.
Presedintele Klaus Iohannis, premierul Nicolae Ciuca si prim-ministrul portughez Antonio Costa au vizitat, joi, Batalionul 1 Instructie Caracal. "Romanii apreciaza solidaritatea de care dati dovada prin angajamentul de a va alatura militarilor nostri si celorlalti aliati din cadrul Brigazii Multinationale Sud-Est", i-a transmis Iohannis premierului portughez.
Magistratii Tribunalului Olt au decis, in urma cu cateva momente, amanarea pronuntarii sentintei in cazul de la Caracal.
Primul accident a fost inregistrat in jurul orei 18.00, pe strada Caracal din Craiova, unde un mecanic auto, angajat al unui service din localitate, a facut praf masina unui client, pe care o conducea pentru a o testa.
Recordul de pe DN 6, 131 km/h Printre cei care au devenit pietoni se numara un tanar din Caracal-Olt si un craiovean, care circulau cu 131, respectiv 123 km/h.
Deputatul PSD Claudiu Manda si-a facut BMW-ul praf ieri, in jurul pranzului, pe strada Caracal din Craiova, dupa ce a incercat sa evite un maidanez si s-a infipt cu masina in lama unui buldoexcavator.
Ambele tinere implicate in accident sunt din Caracal, judetul Olt. Autoturismul i care se aflau era inmatriculat provizoriu de doar doua zile.
google-analytics.com