Cautare

4619 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 caracal" (4.71 secunde)
La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. ... La data de 15 octombrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 4 Politie l-au depistat pe S.
Proiectul de hotarare privind majorarea taxelor si impozitelor locale la Craiova de la 1 iulie 2010 conform prevederilor OUG nr.
Dragos Ionescu, 68 ani, pensionar, Caracal: ... Mi-ar fi placut sa am si eu o vacanta frumoasa si sa am ce povesti cand ajung acasa, dar in conditiile astea..." Maria Ionescu, 66 ani, pensionara, Caracal:
Apoi a venit altul si s-a asezat la Caracal. ... Sunt tot ai nostri, ai Olteniei, si cei de la Caracal sau Bals, dar, cum se zice, mi-e mai aproape camasa decat haina...
Potrivit datelor furnizate de AVAS, dupa privatizare, SC Rostramo din Gorj a primit ajutoare de stat de 26,4 milioane de lei, MAT Craiova s-a ales cu stergerea unor datorii de 16 milioane de lei, Romvag Caracal a primit ajutoare de 4,9 milioane de lei, Popeci Utilaj Greu a beneficiat de ajutoare de 3,9 milioane de lei, Metal Lemn Craiova - 2,1 milioane de lei, Drobeta Comb din Mehedinti - 1,1 milioane de lei si Severmind - 0,56 milioane de lei.
Autonomie - la Caracal Pe de alta parte, presedintele Basescu a declarat la Targu Mures ca la Odorheiu Secuiesc va fi tot atata autonomie ca si la Caracal, ca intr-o comuna din Dobrogea sau in orice comuna din Mures, Harghita sau Covasna, pentru ca nu se poate face abstractie de Constitutia Romaniei.
Primaria Caracal a comandat studiul de fezabilitate pentru introducerea sistemelor video de supraveghere in institutiile publice, unitatile scolare si in intersectiile din oras.
Aceasta va avea loc maine si se va desfasura in judetul Olt in orasele Slatina, Caracal, Corabia si Bals. ... La Slatina au fost colectate 405 kg, la Caracal - 337 kg, in Corabia - 70 kg, iar in Bals - 250 kg.
2 din Caracal, care se afla in greva foamei.
Investitorul suparat Giugea este prima persoana care declara public ca unul dintre investitorii Ford, Yazaki Romania, si-a deschis punct de lucru la Caracal dupa ce nu a gasit sprijin la autoritatile din Dolj. "Ma intreb de ce acel investitor o fi luat-o spre Caracal.
Pe strada Caracal, o groapa cu diametrul de peste un metru pune zilnic la incercare nervii soferilor.
Dan Diaconescu e uns cu alifii de Caracal si Oltchim Dan Diaconescu, persoana cu care a impartit lumina reflectoarelor in ultima perioada, Gigi Becali a avut cuvinte de lauda, cu o singura exceptie. ... de Caracal, de Bucuresti si de Oltchim.
Întreaga echipa se va afla înca de mâine în tara, iar joi cehii vor participa la deschiderea oficiala, la Caracal, a unei sectii de productie apartinând companiei Hame România.
Întreaga echipa se va afla înca de mâine în tara, iar joi cehii vor participa la deschiderea oficiala, la Caracal, a unei sectii de productie apartinând companiei Hame România.
  Potrivit oficialilor cehi sositi în regiunea Olteniei pentru a asista la inaugurarea fabricii de pateuri Hame din Caracal, vizita la SEMTEST a fost una de „sprijin“, ferma din Malu Mare, care furnizeaza material seminal congelat în scopul cresterii potentialului genetic la bovine, având o lunga colaborare cu firme de acelasi profil din Cehia.
Ministrul transporturilor, Radu Berceanu, prezent la Craiova la sfarsitul saptamanii trecute, a anuntat ca traseul viitoarei centuri a Craiovei, care uneste drumurile Craiova - Bals si Craiova - Caracal, nu a fost inca stabilit si a precizat ca lucrurile sunt destul de complicate.
Dar Tuca, nelinistitul cavaler al bataliei pentru libertate, de locul sau din Cacaleti, Caracal, intra in teritoriul maturitatii victorios si protejat de propriile fapte.
Diaconescu a mai glumit si pe seama minunilor de la Caracal. "Am venit pentru ca s-a petrecut o a opta minune la Caracal:
Cea de-a doua conferinta va avea loc pe 14 iunie in Caracal, judetul Olt, locul de desfasurare urmand sa fie anuntat ulterior. ... Organizatorii au precizat ca facilitatile din Bucuresti si Caracal unde se vor desfasura conferintele nu sunt accesibile persoanelor cu dizabilitati.
google-analytics.com