Cautare

5096 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 calarasi" (2.75 secunde)
Primaria Municipiului Calarasi, impreuna cu Asociatia CineCultura invita spectatorii de toate varstele la o noua serie de filme ce vor fi prezentate in cadrul Caravanei filmului romanesc -Cartea si filmul.
Silviu Ioan Soare, artist plastic si profesor de arte plastice, si Amelia Dinca, profesor curator de expozitii si critic de arta, doi oameni care sustin arta in Calarasi, sunt implicati in organizarea de expozitii. Cei doi predau la Colegiul Tehnic Stefan Banulescu din Calarasi, la sectia arte plastice.
1903, Calarasi - d. ... Casa Papatriandafil din Calarasi Casa Papatriandafil din municipiul Calarasi, str. ... Nicolae 50, construita in 1905 este inscrisa in Lista monumentelor istorice din judetul Calarasi cu Cod LMI CL-II-m-B-14662.
"Blocul afectat de explozie e sigur, nu cade" Dupa clipele de cosmar traite in prima seara de Craciun, vine si o veste buna pentru locatarii blocului A38 care a sarit in aer, de pe strada Bucuresti din Calarasi.
Asta vara am avut ocazia sa revad Gradina Zoologica din Calarasi, oras in care ma duceam in copilarie, in vacante, la bunica din partea tatalui meu. Cu acest prilej, am discutat cu directorul Gradinii Zoologice din Calarasi, Cristian Tatavura, licentiat in Medicina Veterinara.
www.sportcalarasean.ro a scris despre rapirea elevei Liceului Economic din Calarasi, astfel ca vestea s-a raspandit foarte rapid in mediul virtual.
Judetul Calarasi. In cadrul proiectului s-au stabilit 4 trasee de cicloturism, care se adreseaza atat ciclistilor de sosea, cat si ciclistilor amatori de offroad, dar si un traseu de pescuit pentru a promova frumusetile Dunarii in judetul Calarasi.
O delegatie condusa de Excelenta Sa Aleksandar Filipov, ambasador al Republicii Bulgaria in Romania, din care au mai facut parte Rosen Rusev, consul onorific desemnat si Ivan Makaveev, expert pe proiecte europene, s-a aflat in vizita la Primaria Calarasi, miercuri, 12 august.
Monica Ghiorghe) Marius Dulce, actualul viceprimar al municipiului Calarasi, este unul din cetatenii care aspira la functia de edil al acestui oras, la alegerile locale, din vara.
Presedintele PSD Calarasi, Dan Eugen Cristodor, a incetat din viata intr-o clinica privata din Brasov. ... Constantin si Elena (Volna) din Calarasi. In urma cu trei ani medicul stomatolog Dan Eugen Cristodor era ales presedintele Organizatiei Municipale a PSD Calarasi, in locul lui Stefan Ion.
ADEVARUL DE CALARASI informeaza: ... - Reabilitarea cladirii Prefecturii Calarasi este unul din obiectivele mele prioritare. Am studiat Monitorul Oficial si am constatat ca, din anul 2004, Consiliul Judetean are in administrare cladirea Prefecturii Calarasi, pana la consolidarea constructiei sale.
Galeriile subpamantene de la Calarasi, opera unei civilizatii disparute? ... Afirmatia este valabila pentru orasul Calarasi, asezat pe malul Dunarii si atestat documentar de un act emis in epoca lui Mihai Viteazul.
Balant Prest SRL Calarasi face curatenie in curtea Prefecturii. Incep Zilele minunatului oras Calarasi (Autor: ... - Avem de lucru aici cateva zile, spune administratorul societatii Balant prest, firma care are contract de curatare a spatiilor verzi cu Primaria Calarasi. ... - Peste cateva zile incep Zilele Municipiului Calarasi.
Actiuni organizate si sustinute de Actiunea 2012, Calarasi Semneaza pentru Basarabia, Consiliul Local a Intreprinderilor Mici si Mijlocii Calarasi si ziarul Argument/ www.argumentpress.ro 50 de calaraseni, elevi, profesori, artisti plastici au fost primiti cu bucurie la liceul Vasile Alecsandri din Chisinau intr-o vizita pregatita de Liliana Manea si Daniela Vacarciuc directorul liceului Vasile Alecsandri impreuna cu Nelu Balasa.
Actualitatea de Calarasi informeaza:
7 din Calarasi. Cercul a fost organizat de Inspectoratul Scolar al Judetului Calarasi - Centrul Metodic II, grupa metodica 2. ... 7 este o structura a Liceului "Danubius" Calarasi. ... 7 din Calarasi. ... De asemenea, la eveniment a fost prezent si profesorul Constantin Croitoru - directorul Liceului "Danubius" din Calarasi.
In urma cu 10 ore, Marian Dorin Pirloaga a anuntat in publicatia online Atitudinea din Calarasi, ca pe locul vechii piete agroalimentare din municipiul Calarasi, demolata recent, au fost descoperite vestigii arheologice:
Autorul Manifestului pentru construirea de autostrazi s-a nascut pe malul Dunarii, la Calarasi, si traieste in satul Sfantu Ilie, din judetul Suceava. ... Stefan Mandachi, antreprenorul care a construit un metru de autostrada este nascut la Calarasi!
- GADGETS - GAMING - RECENZII - FOTOGRAFIE - CHINEZISME - AUTO Comunitatea de fotografi PENTRUCALARASI il prezinta succint pe Cosmin Sutu ca fiind pasionat de arta vizuala, posesor de cunostinte de grafica digitala, montaje video, fotografie si animatie, cu rezultate pe toate planurile, de la premii la concursuri de fotografie, la colaborarea cu artisti mari si realizarea de videoclipuri muzicale care au fost difuzate la tv si animatii de tip kinetic typography care au cateva milioane de vizualizari.
ADEVARUL DE CALARASI: ... Ionela Stanila) Cinci calaraseni, cu activitate si rezultate remarcabile se afla pe lista celor care urmeaza sa primeasca titlul de cetatean de onoare in cadrul manifestarilor organizate in cadrul Zilelor Municipiului Calarasi.
google-analytics.com