Cautare

4882 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 braila" (2.78 secunde)
Si mai facem tevatura pe marginea aspirantilor de la examenul de titularizare, ca nu s-ar fi ridicat la inaltimea asteptarilor.
Alegerile locale din acest an nu au adus un rezultat stralucit la nivel central nici pentru Partidul Conservator, nu mai putin de 13 filiale obtinand rezultate sub media partidului la nivel national, care nici ea nu este foarte mare.
• Timp de doi ani, in perioada octombrie 2010 - februarie 2013, Alexandru a ocupat functia de Social Media Manager la Banca Comerciala Romana, iar in prezent coordoneaza un departament de Facebook Marketing (strategie si implementare de campanii si proiecte speciale), in cadrul agentiei Spada.
Urmeaza, pana la sfarsitul anului, statii la Slatina, Iasi, Suceava, Bacau, Focsani, Braila si Sibiu. ... Avem, de asemenea, in constructie, doua fabrici la Braila, de biodiesel si de ulei vegetal, cu productii anuale estimate la 80.000 de tone la ulei si de 50.000 de tone la biodiesel.
Ce masuri de sprijin au anuntat Vodafone si Orange pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada Orange si Vodafone, primii doi mari operatori de telefonie mobila, care in 2010 au obtinut un profit cumulat de circa 330 de milioane de euro, au anuntat in aceste zile masuri de sprijin pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat astazi ca majoritatea parlamentara PSD, PNL, UDMR si minoritatile vor modifica legea de organizatre a Guvernlui pentru ca actualul Cabinet sa poata veni in Parlament cu o schita de buget pentru anul 2010.
Asa ii vede astrologul Camelia Patrasconiu, in 2010, pe cei mai importanti oameni ai tarii. In 2010, presedintele Traian Basescu ramane la fel de haios ca pana acum¨, insa devine mult mai intelept.
Aflat la Predeal, unde a sarbatorit trecerea in 2010, Adrian Nastase a scris pe blogul sau despre nevoia unui proiect pentru Romania si pentru PSD.
1) Bugetul pentru 2010 este iluzoriu, deoarece cresterea economica de 1,3% este bazata pe o crestere a consumului populatiei cu 3%, crestere ireala, deoarece intrarea in procedura de insolventa a societatilor comerciale va ingrosa numarul somerilor alaturi de cei din sectorul bugetar. 2) Bugetul pentru 2010 este antisocial:
Machiavelli.ro informeaza "Presedintele Basescu anunta suspendarea procesului de recalculare a pensiilor" Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie trebuie respectata, deci, se suspenda procesul de recalculare a pensiilor militarilor in baza Hotararii 735 din 21 iulie 2010, a anuntat duminica seara, la Palatul Cotroceni, presedintele Traian Basescu.
Pro TV va lansa, in 2010, postul Acasa Clasic, care va difuza telenovele, urmand sa fie "un fel de Pro Cinema al Pro TV-ului", conform lui Costi Mocanu, directorul general al Pro TV S.A.
Unitatile Bancii Comerciale Romane (BCR) vor fi inchise pe 25, 26 decembrie si 1, 2 ianuarie 2010, iar pe 24 si 31 decembrie, programul va fi redus, intre orele 9.00 si 13.00.
Raiffeisen Bank isi mentine prognoza de crestere economica de 1% pentru 2010, Romania ramanand dependenta de ceea ce se va intampla in economia zonei euro.
Numarul persoanelor fizice cu credite la banci sau la institutii financiare nebancare (IFN) a ajuns la circa 4,5 milioane, reprezentand aproape 50% din populatia activa a Romaniei, din care peste 500.000 aveau credite atat la banci, cat si la IFN in iunie 2010, arata un raport al BNR´.
50/2010. ... 50/2010 privind contractele de credit catre consumatori, singurul act normativ cu adevarat pentru protejarea consumatorului roman de credite. ... 50/2010, respectiv 21 iunie", ar fi raspuns ANPC la solicitarea Asociatiei Romane a Bancilor (ARB). ... 37 din OUG 50/2010 este explicit in acest sens:
Majorarea taxei pe valoarea adaugata (TVA) de la 1 iulie 2010 nu a adus rezultatele asteptate de guvernanti.
Sumele pe care mediul de afaceri le-a declarat la Fiscul doljean in luna septembrie sunt in scadere cu 13% fata de septembrie 2009, respectiv cu 2,33% mai putin decat in august 2010, ceea ce inseamna ca firmele din judet au avut mai putini salariati (deci au platit contributii mai mici) si ca activitatea economica a fost la nivel mai mic.
La inceputul anului 2010, Romania se afla la un pas de faliment, deficitul bugetar tintea spre 9,1% din PIB. ... Catre sfarsitul anului 2010, deficitul bugetar va ajunge la 23,3 miliarde de lei (in conditiile unui prag critic de 28,2 miliarde de lei).
Posesorii de autoturisme vor plati anul acesta un impozit mai mare decat in ianuarie 2010, insa cel mai mult vor avea de suferit proprietarii de masini cu o capacitate cilindrica de peste 2.000 cmc, intrucat valoarea s-a dublat.
Cea mai mare parte a contractelor pe care institutia le-a incheiat in perioada 2007-2010 se refera la modernizari sau reabilitari de drumuri nationale, precum si la servicii de intretinere multianuala a retelei de drumuri din cateva judete.
google-analytics.com